|
Post by Stock on Nov 6, 2024 9:44:41 GMT
Ovako nekako bi to izgledalo kada se oboji. I kada je podjednako balansirano A ovako, po meni, izgleda danas...kada Oni okrenuti sebi pretezu jer su prelivode presle na njihovu polovinu igralista.
|
|
|
Post by istrazuj on Nov 9, 2024 8:25:01 GMT
evo opet o "američkom profesoru" Allanu Lichtmanu, o kojem su stalno opširno pisali mnogi ms mediji. Onaj koji navodno uvijek točno pogodi, ko će pobjediti na izborima. On je kao navodno smislio neku točnu metodu, zajedno sa "ruskim" kolegeom, ruskim seizmologom Vladimirom Keilis-Borokom. Ali i Lihtman i "Rus" Keilis-Brok (poznato rusko slavensko prezime, kako da ne...) su obojica židovi. I Lihtman sada prognozira pobjedu Kamale i da ne bi bilo zabune u članku kaže, da Kamla treba pobjediti i da bi bila kastastrofa ako pobjedi Tramp www.index.hr/vijesti/clanak/ovaj-je-profesor-tocno-prognozirao-svake-americke-izbore-od-1984-sto-kaze-danas/2612450.aspxa i "američi nobelovac" Joseph Stieglitz, podržava Kamalu i kaže da bi pobjeda Trumpa za "svjetsku ekonomiju" bila kastastrofa. Štiglic je naravno također židov, poznati ekonomski talmudski muljator hehe... Odlični i informativni upisi kao i uvijek Ledeni... Već sam ti ostavio koment na onu diskusiju u Trumpu na Provjeri, ali jutros vidjeh da je link pogrešan... 🤣
Jbg... Ispravićemo ovdje ... ( bolji je editor) Pa čak i bolje - uz preveden transkript ... | Dakle ovo je govor od prije godinu dana... Zasigurno "gojimčad" NIJE zaboravila po običaju, a čak i ako jeste- evo podsjetnika: "... Prvo, odmah ću ponovno izdati svoju Izvršnu naredbu iz 2020 kojom se vraćaju predsjednikove ovlasti da ukloni odmetnute birokrate. I ja ću tom moći djelovati vrlo agresivno. * Drugo, očistit ćemo sve korumpirane aktere u našem Državnom sigurnosnom i obavještajnom aparatu, a ima ih mnogo. Odjeli i agencije koji su naoružani bit će potpuno revidirani tako da bezlični birokrati nikada više neće moći ciljati i progoniti konzervativce, kršćane ili političke neprijatelje ljevice, što sada rade na razini za koju niko ne može vjerovati da je uopće moguća . * Treće, u potpunosti ćemo reformirati sudove FISA-e koji su toliko korumpirani da suce naizgled nije briga kada im se laže u zahtjevima za nalog. Toliko je sudaca vidjelo toliko zahtjeva za koje znaju da su bile pogrešne, ili su barem morali znati. Ne poduzimaju ništa po tom pitanju. * Četvrto, kako bismo razotkrili prijevare i zlouporabe moći koje razdiru našu zemlju, osnovat ćemo Komisiju za istinu i pomirenje kako bismo deklasificirali i objavili sve dokumente o špijuniranju duboke države, cenzuri i korupciji, a ima ih mnogo. * Peto, pokrenut ćemo veliku akciju protiv onih koji odaju informacije iz vlade koji se dogovaraju s lažnim vijestima kako bi namjerno ispleli lažne priče i potkopali našu vladu i našu demokraciju. Kad god bude moguće, podnijet ćemo kaznene prijave. * Šesto, učinit ćemo svaki Ured glavnog inspektora neovisnim i fizički odvojenim od odjela koje nadziru kako ne bi postali zaštitnici Duboke države. * Sedmo, zatražit ću od Kongresa da uspostavi neovisni sustav revizije za kontinuirani nadzor naših obavještajnih agencija kako bismo bili sigurni da ne špijuniraju naše građane ili vode kampanje dezinformiranja protiv američkog naroda, ili da ne špijuniraju nečiju kampanju kao što su špijunirali mene kampanja. * Osmo, nastavit ćemo s naporima koje je pokrenula Trumpova administracija da premjestimo dijelove rasprostranjene savezne birokracije na nove lokacije izvan Washingtonske močvare. Baš kao što sam preselio Ured za upravljanje zemljištem u Colorado, čak 100.000 vladinih pozicija može se preseliti. I mislim odmah iz Washingtona na mjesta puna domoljuba koji vole Ameriku, i oni stvarno vole Ameriku. * Deveto, zalagat ću se za zabranu saveznim birokratima da preuzimaju poslove u tvrtkama s kojima posluju i koje reguliraju. Dakle, oni posluju s tim tvrtkama i reguliraju te tvrtke, a zatim žele preuzeti poslove tim tvrtkama. Ne funkcionira tako - takav javni prikaz ne može se nastaviti i odvija se cijelo vrijeme, kao s Big Pharmom. * Konačno, pogurat ću ustavni amandman kako bih nametnuo ograničenja mandata članovima Kongresa. *** Tako ću razbiti duboku državu i vratiti vlast koja je pod kontrolom naroda i za narod. ..."
|
Evo... Sve je rekao dakle još prije godinu dana... A tad je mnogima (koji su čak i bili "antivakseri") bilo teško predpostaviti da postoji nešto kao "duboka država"... Danas više niko i ne sumnje u to... Čak niti oni nabodeni "woke-ljevičari" premda to garant ne žele priznati... Dakle - napredak! 🤣
A stanje je praktično - ISTO - u svakoj tzv "državi" svijeta... Zašto...? Pa vjerovatno zato što ta ISTA "duboka država" - kontrolira bukvalno SVAKU tzv "državu" svijeta!
I mi o tome piskaramo i argumentirano ovdje već više od godinu dana...🤣
A čini mi se da se: - prostim "dječijim pitanjima" ... - (na koje idiotizam "akademije" NEMA razuman odgovor) ...
- prostim činjenicama... - (o kojima se ili "ne smije" pričati, ili debilana "akademije-religije-geopoilitike" i ne razmišlja, a kamo li da ih analizira)...
... JASNO može vidjeti da je okosnica te i takve "duboke države": - direktno povezana sa (uvijek) PRIVATNIM tzv "centralnim bankama" (cijelog Svijeta)...
- da cijela ta ogavna priča o "dubokoj državi" - traje jedno 3-4 vijeka (tj od početka smrdljivog "reformizma")...
- da je vrlo izvjestan početak stvaranja te govnjive "duboke države" povezan sa danas SEKTOM lažnih "židova" - koja je tada bila samo ESNAF "računovođa" u globalnom carstvu koje se naziva i Tartarija (ili Dvojno carstvo ili Velika Horda)...
|
|