|
Post by gost gostovic on Mar 3, 2024 18:43:05 GMT
citat dfp:
"..Moj Gostovicu....Carevo Ruho je reklo svoje jos davno kakav je covjek kao zajednica,a kakv je kao pojedinac (ono djete koje je reklo da car nema odjelo i da je go)..." ---- evo pronašao sam pjesmicu, koju sam u guslarskom stilu, zahebantski objavljivao prije 3 i pol godine, nakon početka plandemije...tamo na bivšem portalu pa evo je opet... , kako zvuči danas 3 i po, godine kasnije...
samooispovjest Bila Gejtsa:
Ja eugeničar i ćaća mi bio, ja bijah informatičar, a on Planed Parenthud vodio
Kabala mi majkrosft dala, i monopol na sva računala.
Pomogli da uništim konkurenciju i onda potplatili sudiju.
Da me ne strpa u ćuzu da vas mogu prcati u guzu.
Na svakom računalu vindous mora biti hoćeš, nećeš , moraš ga kupiti
I da vas stvorim ovisnima, plaših vas sa virusima.
Da morate stalno imati apdejte da vama računala od virusa štite.
Isto kada vam uskoro uvalim vakcinu, morat ćete je dobit svaku zimu.
Onda prestadoh sa majkrosoftom i postadoh filantropom.
To znači čovjekoljupcem, sve vas ljubim smrtnim poljupcem
Pa osnovah fondaciju da pravim depopulaciju,
Pod maskom humanizma provodim mjere fašizma.
Zajedno sa moja Melinda mala nju mi odabrala kabala.
Oni su mi i djecu dali tko zna čiju su ukrali.
Da glumim da budem family man jer ja sam inače impotentan.
Jer mi u kabali nemamo ni kitu ni picu, ne mremo praviti dicu.
Ne možemo reagirati mudima zato se ne smatramo ljudima.
Otimamo tuđu djecu, to je tajna za klintona, bajdena, epštajna...
Odavno se krije, da smo porijeklom od zmije.
Pa krenuh u afriku i aziju da tamo potamanim raju,
One beskorisne izjelice da im uništim klice
Da napravim selekciju uvalih im sterilnu injekciju
Ženama uništih spravu za rađanje da ih bude što manje.
to je bila namjera stvarna, maskirana kao pomoć humanitarna.
Kažem; to je pomoć u razvoju kada dođem na CNN, televiziju moju.
I sad izmislih koronu i brnjice nabih vam ih svima na gubice.
Rob do roba, glupi ko krava, nemate više nikakvih prava.
Hej vi moroni pušite i dalje o koroni.
Hej vi idioti volim vas do smrti.
Moji dragi idioti, sve ću vas pobiti.
Hej vi debili, dovoljno ste živili.
Gotovo je više nema, pokolj vam se sprema.
Hej vi kreteni, mijenjat će vam se geni.
Kad vam roknem iglicu a na ruku digitalnu narukvicu.
Glupu stoku na 5G priključim do mile volje da ih mučim
Oni neće moći ni do tržnice bez digitalnog čipa i iskaznice.
Merkel, Makron, Vučić il Plenković Andrija sve je to moja bratija.
Alemka, Kon i Beroš svi stožeri i ostali ološ, kao i onaj papak, Capak.
Ha-er-te, Er-te-es i Be-ha televizija, i iz svih ostalih medija sve je to moja žgadija.
Sve lažovi i gnjide, ali mamlazi to ne vide.
Moji su i svi virusolozi ali ni to ne kuže mamlazi.
Oni što i djeci natiču brnjice pa im se nakupe sve moguće klice
Pa im djeca od toga obole, ali moji iz kabale baš to i vole.
Da im djeca pocrkaju, a mamlazi nam opet povjerenje daju.
Bit će velikoga genocida a oni vjeruju da je to spas od kovida
Stara nacistička eugenika upakovana kao humanistika.
A ja se grohotom smijem eh kako ću da vas pobijem..
|
|
|
Post by gost gostovic on Mar 3, 2024 18:45:49 GMT
citat Istrazuj:
"Međutim, usprkos NEprolaznoj glupoći velikog broja gojima - (ponajviše one tzv "fine gradske raje i školovanih") - smatram da je Istina o tome šta je ušpricano ljudima u vene - od najvećeg značaja za svako živo bice Svijeta - zbog:
Razumijevanja trenutne situacije kod onih koji su uspricani... (tj sta je uspricano, koliko je otrovno-opasno kako za uspricanog, tako i za okolinu...) Razumjevanja i potencijalnog otkrivanja i pomaganja otklanjanja tog zla iz tijela prevarenih ljudi... Razotkrivanja najveceg zlocina na Svijetu - od kad je pisane ljudske istorije... " -------- razotkrivanje plandemijskog zločina bi razotkrilo cijelu konstrukciju talmudaške kabaline mafije. zato je to razotkrivanje od prvenstvenog značaja.. zato kabala i njeni sateliti na vlasti u državama, čine sve da se to ne razotkrije, Zato pokušavaju zastrašivanjem kao nedavno Rotšildovo govance Macron u de fakto privatnoj rotšildovoj prćiji zvanoj Francuska, sa onim zakonom da se ne smije dovoditi u pitanje RNK cjepivo, Koje za talmudonje očigledno ima i viši značaj od same namjere masovnih ubojstava i sakaćenja velikog broja ljudi.
Ono za njih ima i neki kvazi religizozni, okultistički značaj...da opet ubacim tu neku nadnaravnu dimenziju u ovo, jer se bez te dimenzije ne može sve to objasniti. jer je to očito bio njihov kao neki prvi korak otvorenog rata protiv Boga i Božje kreacije , na što su oni, to je vidljivo na svakom koraku, naprosto tako pohotni... Oni su mislili (i dalje to misle), da su sa RNK cjepivom konačno pronašli način, kako da pokvare Božju kreaciju, ljudskih prirodnih gena.. u svojoj zlobnoj, pomdukloj ljubomori i zavisti na Boga-kreatora, jer njihov bog, Moloh (Lucifer) ne može ništa kreirati, stvarati, već samo pokušati tuđe kvariti i uništavati.
Pa ona neka hazarčina iz firme Moderna, (zaboravio samu mu ime), još 2017,. je izjavio; pronašli smo metodu da "hakiramo čovjeka". Na logičnom je bio članak o tome prije 3 godine. A i onaj degenerični talmudaški hazar, Harari, Švabov pomćnik i glasnogovornik, stalno izljeva svoj proljev u tom pravcu: gotovo je nema više Boga, nema više slobodne volje,- sada ćete svi biti hakirani i čipirani, hoćete nećete..
i hazar Drew Weissman i ona Mađarica Katalin Kariko (vjerovatno je i ona kripto hazarka), nobelovci za izum umjetnog RNK.... pa u samim člancima na ms medijima... kaže se o njima, da su oni godinama radili na tome da pronađu način kako da stvore umjetni RNK, i kada se taj RNK ubrizga čovjeku, da taj taj umjetni RNK izigra, zaobiđe, da zezne prirodni imunski sistem , da ne može biti uništen od strane našeg organizma, već da se kao uljez zabije negdje u organizam i stvara spajk proteine i da rovari... ali ipak mislim da pohotnim talmudonjama nije sve išlo po planu, kako su mislili, -jer su oni od očekivali još više-da taj umjetni RNK ne samo da rasturi organizam onih koji su ga oprimili, već da bude kao neki prvi korak za njihov pokušaj pre-programiranja čovjeka..pa da onda mogu upravljati sa njim...
ako bi to pokušao nekako slikovito prikazati: dakle, čovjek kao Božja kreacija je kao originalni stroj sa originalnim softverom (genima) i kao takav je samostalan u odlučivanju i u svemu što čini i ima slobodnu volju. onda talmudonje prave svoj vlastiti umjetni softver, kao kompjuterski virus, i žele ubaciti taj svoj softver u ovaj originalni stroj, razhebati originalni softver i sa svojim softverom, pridobiti kontrolu nad tim originalnim strojem- tako da taj originalni stroj ne funkcionira više samostalno, već da je pod njihovom upravom i kontrolom. Baš kao kada neki haker smisli kompjuterski virus (mini program, mini softver) i ubaci ga u neki tuđi kompjuter, i hakira ga, pokvari mu sve i preuzme kontrolu nad njim.
zato talmudonje uz pomoć cijele svoje sluganske kamarile: takozvanih vlada svih država, mainstream medija, zatupljenih medicinara "talibana pseduo nauke" i ostalih pomoćnika u cijeloj toj kriminalnoj mreži, čine sve da se taj zločin lažne pandemije i lažnog cjepljenja ne bude razotkriven.
najteže je široku masu uvjeriti, jer su mnogi zatupljeni, a još više njih nezainteresirani Ipak, istina se sve više širi i sve je više onih koji to ne puše i kuže stvari. ako je naprimjer suditi po forumu portala njemačkog ms magazina focus, to je jedan od rijetkih ms portala koji još dopušta kakvu takvu neku malu slobodu komentiranja na portalu... I kada oni objave neki članak npr. o nekoj osobi koja je umrla "iznenada i neočekivano", mnogi komentarori ne puše ono što piše u članku i spominjh mogućnost da je tu cjepivo skratilo nečiji život.
|
|
|
Post by istrazuj on Mar 3, 2024 21:13:39 GMT
Možda... Meni se pak čini da su se ćifutari previše napuhali... SVE to "znanje" koje oni bukvalno kontrolišu šekelima i Narativom po govnjvivm "renomiranim univerzitetima i institucijama" - jeste očito obično smeće... U konačnici se sve bazira na - pseudonauci... uz prkos gomilama laševa koje su ostvili eugeničarski "istraživači" kroz viekove "istraživanja" na naivnim i glupim gojimom...
I ovo što su uspjeli pobiti u zadnje 3-4 godine ušpricavajuči bukvlano vojnu nano-tehnologiju u glupe, naivne gojime svijeta - čini mi se da je maksimum do kojeg čifutarski KULT lažnih "židova" - može dobaciti... Zato sada pokušavaju u glupom gojimu - preko svojih "masmedija" - utuviti u glavu novi Narativ u kojem bi gojim trebao sad da se žrtvuje - za Ukrajinu i da ide poginuti zbog nje u rat protiv nekakve "zle Rusije" koju također u potpunosti kontrolira isti ćifutarski kamatarski KULT... Ruskom gojimu dočim prodaju priču o "patriotizmu i borbi protiv nacizma i kojekakvih "laboratorija virusa" u Ukrajini i Evropi" - tako da sav sretan ide pjevajući u rat prema glupom pederizovanom prosječnom "Europljaninu"...
Obrati pažnju, kad kažem "vojnu" - što automatski znači: - sva tzv "vojska" Svijeta je kontrolirana iz istog ćifutarskog centra ("vrha okultne moći") kao i tzv "države i religije"... - svaka vojska je spremna da djeluje protiv VLASTITOG STANOVNIŠTVA, međutim, pošto su prvi glupani za potrošnju "policija" onda vojska ima sekundarni značaj u javnosti... - međutim, u tajnosti - SVI ti "vojni izumi" (koji su čak i patentirani, jer se ćifutarija boji da će im druga ćifutarija oteti šekele, ako se ne obezbijede) - djelo su vojno idnustrijskog kompleksa koji je sastavni dio mreže PRIVATNIH tzv "centralnih banaka" - i bez ikakve dvojbe, ZLOČIN genocida nad ljudima svijeta KOORDINIRAN je preko tzv "vojske" (PRIVATNOG vojno industrijskog kompleksa). kojeg je bez ikakve dvojbe i tzv RUSIJA I tzv KINA - sastavni dio!
E jbg... Ova prosta logika - gojmu zalupanom "geopolitikom" - teško ide u glavu... Pogledaj Logično...
|
|
|
Post by istrazuj on Mar 3, 2024 21:14:30 GMT
... samooispovjest Bila Gejtsa: ... Odlična... MOgao bi sa Stockom - rap pravit
|
|
|
Post by gost gostovic on Mar 5, 2024 17:49:02 GMT
"Demokratska senatorica poziva na legalizaciju pedofilije i da se manijacima daju dječje-seks-lutke kako bi se opustili" epoha.com.hr/2024/03/03/demokratska-senatorica-poziva-na-legalizaciju-pedofilije-i-da-se-manijacima-daju-djecje-seks-lutke-kako-bi-se-opustili/---- čim sam pročitao naslov ovog članka, tipovao sam sa vjerojatnošću od 75% da je ta senatorica hazarka, a čim sam pročitao njeno ime i prezime, Karen Berg- tipovao sam sa vjerojatznošću od 98% da je hazarka... i bingo! opet sam bio u pravu. odlomak iz vikipedije: "Karen Berg (born December 30, 1961) is a physician and professor who also serves in the Kentucky State Senate, representing the 26th District. She was elected to the Kentucky Senate (26th district) as a Democrat in a special election held on June 23, 2020, defeating Bill Ferko. She succeeded Senator Ernie Harris, who resigned on April 15, 2020. She is the ONLY JEWISH MEMBER of the Kentucky State Senate...." čak i u članku o njoj na vikipediji se spominje ovo legalizacijei pedofolije, kao "kontroverza".
|
|
|
Post by godt gostovic on Mar 5, 2024 17:50:43 GMT
Sacramento (glavni grad Kalifornije), prvi grad u SAD-u, koji postepeno zabranjuje benzinske crpke. nema više tankovati gorivo, već da se tako natjeraju gojimi u liberalnoj woke državi Kaliforniji, da što više kupuju bezvrijedna električna auta. po mom znatiželjnom običaju, pogledam na vikipediji, ajde rekoh, baš da vidim tko je gradonačelnik tamo u Sacramentu... Naravno iz Demokratske stranke, to mi je bilo jasno, ali tipovao sam sa vjerojatnošću od nekih 75% da je gradonačelnik iz redova talmudonja.. I bingo! opet sam pogodio - zove se Darrell Steinberg
|
|
|
Post by gost gostovic on Mar 5, 2024 17:54:20 GMT
Možda... Meni se pak čini da su se ćifutari previše napuhali... SVE to "znanje" koje oni bukvalno kontrolišu šekelima i Narativom po govnjvivm "renomiranim univerzitetima i institucijama" - jeste očito obično smeće... U konačnici se sve bazira na - pseudonauci... uz prkos gomilama laševa koje su ostvili eugeničarski "istraživači" kroz viekove "istraživanja" na naivnim i glupim gojimom... ---------------------- pokušavam uvijek da sve to nekako procjenim iz vlastitog gledišta, ali za mene nema sumnje da kod njih sve to ima i tu nekakvu spiritualnu, metafizičku, eshatološku, religioznu, okultnu dimenziju ili kako god to nazavli... Dakle, da oni ne prave te gadosti samo iz nek podmuklosti, ili samo iz koristuloljublja već ih prave da bi napakostili Bogu. To je definitivno tako. Oni, talmudski židovi, se defitivno bore protiv Boga. Pa kada se pogleda u zadnjih 100-injak godina a i ranije: sve što je pervezno, sve što je protiv prirode, bilogije, protiv Boga; pedofilija, incest, prostitucija, poticanje pobačaja, adrenokrom, rodna ideologija, transrodnost..i sve ostalo... kada se to samo malo pročačka, vidi se da su sve oni to poticali, i da svugdje oni vuku konce iza toga. I mnogi od njih sami prakticiraju pedofiliju i incest, sve da bi neki način napakostili Bogu, prirodi, biologiji... a da ne govorimo o huškanju naroda i religija jedne na druge i poticanju velikih sukoba. To hoću da kažem dakle; sve to što oni čine, za njih ima tu dublju pozadinU, religijskui, okultnu pozadinu, da napakoste Bogu-kreatoru i da služe njihovom Bogu; Molohu/Baalu/Luciferu. Dakle, kao što naprimjer ljudi koji su vjernici bilo koje religije, čine neka dobra djela, iz svog religijskog uvjerenja vjer u Boga, naprimjer pomaganje siromašnima i slične stvari... tako talmudaši u obrnutom smjeru, iz njihvog religijskog uvjerenja, čine sve to što zlo koje čine zbog vjere i služenja u njihovog Boga-Moloha/Lucifera. Ima ona davna izjava od strane nekog poznatog židova, (ima na portalu IPL), koji je rekao: velika većina židova vjeruje u Lucifera, Lucifer je naš bog, ali oni javno neće to priznati"
a ovo sa RNK cjepivom, transhumanizmom, planovima digitalne kontrole, satelita i ostalo -- naravno to sve je njihova megalomanija, što oni u toj svojoj oholosti i bahatosti i fanatičnoj vjeri u Lucifera, misle da sa tim svim tim stvarima mogu pobjediti Boga-kreatora. Zato sa svim tim planovima, to je tako očigledno, žele pokvariti sve, sve razhebati što je prirodno i normalno. Pa koliki su to luđački megalomani, pokazuju i oni planovi da se prska zrak da se kofol atmosfera ohladi, da se zakloni sunce da se tako Zemlja ohladi, da se posječe drveće (kofol za spas klime), ili čak da se cjepe i sve životinje.. Dakle, da se faktički cijela planeta, atmosfera, sunčev sistem, priroda, životinje, čovjek i sve ostalo, da se sve to pokvari, da se sve to razhebe, da se sve uništi... kofol u ime zaštote klime. Da se sve uništi, naprosto iz njihove satanističke religijske ljubomore, jer je sve to Božja kreacija.. dakle treba pokvariti sve što je Bogs stvorio. I onda nakon uništenja, oni žele stvoriti faktički cijeli svijet nanova, po svom; tojest misle da to mogu, stvoriti novi svijet, u ime Lucifera/Moloha. I novu prirodu i novog čovjeka, koji će sa tim RNK, čipovim i ostalim stvarima, biti neki debilin robot, bez vlastite slobodne volje... Naravno da je sve to toliko luđački megalomanski i da će oni slomiti zube na tome.. Megalomanija grčka riječ, - koja otprilike znači bolest od veličine. Njemačka riječ za megalomaniju: grössenwahn, što znači otprilike ludilo veličine, ili ludilo za veličinom... Eh takvi su oni, megalomani, luđaci.
|
|
|
Post by gost gostovic on Mar 5, 2024 17:55:31 GMT
Istrazuj:
"....Zato sada pokušavaju u glupom gojimu - preko svojih "masmedija" - utuviti u glavu novi Narativ u kojem bi gojim trebao sad da se žrtvuje - za Ukrajinu i da ide poginuti zbog nje u rat protiv nekakve "zle Rusije" koju također u potpunosti kontrolira isti ćifutarski kamatarski KULT... " ----- a siriusovom portalu siriusispodstruje ima novi zanimljivi članak, tojest prilog, puno zanimljivih slika i isječaka, originalni izjava visokih hazarskih ličnosti, a tu je i jedna slika američkog vojnika, koji drži list papira na kojem je karikatura hazara i tu piše, da on neće ginuti za njih, vojnik pokazuje prstom na karikaturu, a lice mu je sakriveno sa tim listom papira
|
|
|
Post by istrazuj on Mar 6, 2024 17:19:35 GMT
Slažem se u potpunosti... Šta više - sve što kažeš - je deeeebelo dokumentirano, međutim o tome se NE "uči" po debilanama koje ovaj kamatarski KULT kontrolira (u ostalom kao i sve tzv države i abrahamske obmane)...
"... velika većina židova vjeruje u Lucifera, Lucifer je naš bog, ali oni javno neće to priznati"..."
Evo ti par linkova o toj ČINJENICI - od samin (lažnih) "židova":
| www.unz.com/runz/american-pravda-oddities-of-the-jewish-religion/ Ron Unz - rođen kao "židov" od oba roditelja, detaljno opisuje kako je kroz djetinjstvo idući u sinagogu sa roditeljima, uvijek bio zapanjen da 50% tzv "židova" štuje Satanu, a drugih 50% Jahvea tj EL-Šadaja (što i nije neka razlika 🤣) (Pažnja opisi ćifutarskih "religioznih običaja" u ovom Unzovom članku, kao i u člancima i linkovanim knjigama - su grozomorni...)
www.henrymakow.com/historian_demands_action_on_do.html Henry makow - rođen kao "židov" od oba roditelja, Poprilično detaljno i dokumentovano priča o ovom što priča i Ron Unz, a što si ti nabacio... Imaš i jednog Švabu, koji odlično i detaljno i dokumentirano - priča o tome (Wolfgang Eggert) premda je to "smrtni grije" u NJemačkoj, koju su ćifutari - totalno uškopli nakon 2ww
|
Ja pripremam završni dio ove "trilogije" - ali još nisam sve sklopio ... Ovo je izuzetno bitna tema - o kojoj se ne smije pričati - jer su gospodari (lažnog) "novca" i (lažni)"židovi" tj vrhuška onog esnafa računovođa Horde - u potpunosti je potčinila i idiotsko "plemstvo" i cijelu Civilizaciju sa Narativom (lažima) i "šekelima" (lažnim novcem)
|
|
|
Post by gost gostovic on Mar 11, 2024 17:16:20 GMT
|
|
|
Post by gost gostovic on Mar 11, 2024 17:17:36 GMT
"..Poprilično detaljno i dokumentovano priča o ovom što priča i Ron Unz, a što si ti nabacio... Imaš i jednog Švabu, koji odlično i detaljno i dokumentirano - priča o tome (Wolfgang Eggert) premda je to "smrtni grije" u NJemačkoj, koju su ćifutari - totalno uškopli nakon 2ww.." ------ nijemci- posebno ovaj "obrazovani sloj" to su toliko zagojimljeni idioti da pužu pred talmudonjama... njemačka elita--političari, novinari, glumci, pjevači, itd oni se utrkuju ko će se talmudonjama više zavući u guzicu ima ona izreka kada se kaže, da je neko "veći katolik od pape".. eto takva je ta njemačka prdež elita, veći židovi od samih židova kako je to jadno, dno dna
nedavno, na završetku Berlinsklog filmskog festivala... na dodjeli nagrada, američki režiser Ben Russell je na pozornici rekao da je ono što vrši Izrael u gazi zločni i genociod... Također i jedan paestinski režiser i jedan izraelski, koji su zajedno pravili neki dokumentarac,- osudili su Izrael i zločine... ali njemački političari i podguzni mediji su se raskokodali: antisemietizam!! skandal!.. i nazvali su ne samo ovog amerikanca i palestinca antisemitima, već čak i ovog izraelca(židova). i čak je najavljena istraga događaja i traži se odgovornost ravnateljstva filmskog festivala..
nekadašnji političar CDU-a Martin Hohmann, prije nekih 20.-ak godina,... se protivio tome, da kada se govori o događajima iz 2. sv,. rata, da se sve nijemce uvijek kolektivno naziva "narod zločinaca" a židove "narod žrtava".. pa je za usporedbu rekao... zna se da su u komunističkoj, boljševičkoj oktobarskoj revoluciji, velika većina boljševičkih funkcionera bili židovi, i zna se koje su zločine počinili boljševici pod Lenjinom, već u prvim godinama SSSR-a, nakon oktobarske revolucije, Treba li onda i židove nazvati "narod zločinaca", zbog toga, što su mnogi bili na glavnim funkcijama u Lenjinovoj bolješvičkoj ekipi...? I Hohmana su tada odmah napali da je antisemit i morao je dati ostavku na mjesto zastupnika u bundestagu i izbacili su ga iz CDU-a i sve ostalo i nestao je iz javnosti i nikad se više nije čulo o njemu
|
|
|
Post by istrazuj on Mar 12, 2024 19:46:37 GMT
da... Imaš o tome poprilčno dokumentiranih knjiga a neke su čak llinkovane i na Ron Unz-ovom portalu...
Nemam baš puno vremena ovih dana, ali kontam završiti ovu "konvergenciju" u 3. dijelu - pa ću se i toga dotaknuti, naravno...
|
|