|
Post by dpf filter on Feb 21, 2024 13:36:50 GMT
Eto.... izvukao sam krokodila iz bare....ne sikiram se ja....doci ces ti opet prosipat domoljublje i vjeru u jedinoga i pravoga boga.
Ja te nisam optuzio niti sam rekao da je to tvoja operacija,rekao sam samo da se postavlja sumnja,a sumnja ne znaci da je to tvoja operacija.
A na kraju krajeva nebitno...bitno je to da odajes svoje lose namjere,i kada ih ne mozes provesti saljes ljude u pm i prekidas svaki odnos.
To je odlicije osobe kojoj operacija nije uspjela.
Zaratis sa svima pa ti nitko ne valja.
Preispitaj se malo.
|
|
|
Post by Stock on Feb 22, 2024 17:28:49 GMT
Pa sad...I meni se čini da si u pravu. Logično opet piše o kurtoni i nabijanju, a ja volim o tome, pa u komentarima nsletih i na ovo www.logicno.com/hrana-zdravlje/utvrdeno-je-da-pojacivaci-cjepiva-protiv-covid-19-ostecuju-t-stanice-iskljucujuci-prirodnu-obranu-tijela-od-infekcija-i-raka.html#comment-1412455Ar i ja smo sumnjali da je Padobranac, u stvari Primat sa Logičnog, a ja sam, još na Dokumentarcu imao male duele sa...ne sjećam se više nika...za kojeg sam bio 99,9% siguran da je Primat. Tu, na Dokumentarcu je pokušavao odgovoriti Alex od njene želje da pokrene svoj Portal. (Šteta što ga nije poslušala) Elem, s tim Primatom sam na Logičnom imao više nego korektan odnos i AKO je on Padobranac, nije mi bilo jasno da se mogao spustiti tako nisko i onako me izj€bat. Njemu na čast. Kao I ovaj komentar koji sam priljepio, neka je njemu na ponos. Ali to je tako na virtuali...svakakvog svijeta, polusvijeta i drugih oblika života se tu može zakotiti. Pogotovu oni organizmi koji imaju totalni kuršlus u glavi, pa su ujutro jedna osoba, za ručak druga, poslije ruska treće, uveče četvrta...I ne nužno ovim redom. Sada, da se izrazim geopolitički, otvaraju drugi front na Logičnom, a meni ne pada na pamet da i tamo, ponovo, ratujem. Pogotovu ne sa ovom posljednjom grupom višekratnih organizama. Edit... Jadranka, često sam te molio da ne hraniš energetske vampire svojom energijom. Zamoliću te isto još jednom.
|
|
ar
Full Member
|
Post by ar on Feb 22, 2024 19:06:48 GMT
Ne treba se zamarati u virtuali oko tih stvari. Svatko napise svoje misljenje, ponudi svoju verziju dogadaja, neki ljudi trolaju, neki psuju,vrijedaju i traze konflikte, nekima je dosadno pa ulecu da naprave nered pa im je uz pivu to sve zabavno..
Eto ja mislim da covjek ima slobodnog vremena (sto je super), i onda ulece uz pivo i napravi nered (za njega red) iz zajebancije. Sto ti ozbiljnije to uzimas njemu je to zanimljivije.
Inace iz mog iskustva uz sva vrijedanja i podjebavanja na forumima i portalima , kad ljude sretnes uzivo sasvim su normalni i uz pokoje pivo se dobro provede i poprica.
Ako uleti ovdje svatko u svojoj kuci drzi red, a ovo drugo ja nebih niti uzimao previse ozbiljno.
|
|
|
Post by tuckercarlson on Feb 22, 2024 22:43:30 GMT
kada su freakovi,trolovi,kocijasi prljavog jezika itd.,u manjini,takva sredina se moze zvati uredjenom sredinom.kada je odnos snaga normalnih i nenormalnih izjednacen,to je zabrinjavajuce.a kada nenormalni postanu vecina,tada je ta sredina oshla u kujac. FF. hvala,ljudi.i samo naprijed.
|
|
|
Post by Stock on Feb 23, 2024 12:27:04 GMT
Ne treba se zamarati u virtuali oko tih stvari. Svatko napise svoje misljenje, ponudi svoju verziju dogadaja, neki ljudi trolaju, neki psuju,vrijedaju i traze konflikte, nekima je dosadno pa ulecu da naprave nered pa im je uz pivu to sve zabavno.. Eto ja mislim da covjek ima slobodnog vremena (sto je super), i onda ulece uz pivo i napravi nered (za njega red) iz zajebancije. Sto ti ozbiljnije to uzimas njemu je to zanimljivije. Inace iz mog iskustva uz sva vrijedanja i podjebavanja na forumima i portalima , kad ljude sretnes uzivo sasvim su normalni i uz pokoje pivo se dobro provede i poprica. Ako uleti ovdje svatko u svojoj kuci drzi red, a ovo drugo ja nebih niti uzimao previse ozbiljno. Pa čuj, ar... Od kada sam počeo koristiti internet, pišem pod ovim nickom. Nekako sam se srodio s njim u ovom cyber spaceu. Stekao sam tako I dobrih virtualnih prijatelja koje bi rado sreo i upoznao uživo. Isto tako, sretao sam se, u ovom cyberu sa nickovima koje ne bi volio sresti live. Ne mislim pri tome na te zajebante i podjebante o kojima ti pišeš, nego na one za koje, na osnovu njihovog pisanja, možeš zaključiti kakvi su I u stvarnom životu. Pogotovu oni oblici života koji stvaraju po nekoliko nickova misleći da su se dobro maskirali, pa sa jednim umiljato predu, sa drugim psuju i vrjedjaju, sa rećim lažu i ogovaraju, četvrtim potvdjuju laži itd... Ima I onih koji sve navedeno ispoljavaju u jednom liku...nesretne, nesredjene osobe, u konfliktu sa samim svojim bićem. Ova zvanična medicina ih klasifikuje kao psihički nestabilne ilitiga bolesne osobe. Ako me takve osobe optužuju za nešto što upravo one rade, npr lažu i ogovaraju iza ledja na drugim mjestima, mogu nekako zauzdati svoj ego i pokušati se obraniti bez upotrebe ružnih riječi i psovki. I tu ću se složiti sa tobom...pustim govno da smrdi, jer u suprotnom, ako ga stalno čačkam, smrdi još više. Nekada ne uspijevam u tome I dugačkim štapom progargašam po tom govnetu čisto da i oni što možda misle da je govno ljubičica, osjete smrad.
|
|
|
Post by hariveda on Feb 24, 2024 19:33:08 GMT
@ UVIJEK DOBRO:
Takav razvoj događaja se mogao očekivati s obzirom na izrazito negativnu atmosferu na forumu, osobito ako se afirmativno govori o religijama. Na njihovu nesreću, (još) nisu spremni za duhovno uzdizanje, pa sami sebe osuđuju na lutanje (istraživanje) u tami duhovnog neznanja.
U svakom slučaju pokazali su svoje pravo lice na očigled svih čitatelja, koji sada znaju što mogu očekivati ako imaju drugačije stavove od osoba koje upravljaju ovim forumom. Međutim varaju se ako misle da ću nastaviti pisati pod ovakvim uvjetima. Uostalom, ima ona narodna "ne bacajte bisere pred svinje".
Hvala, i tebe isto!
|
|
ar
Full Member
|
Post by ar on Feb 24, 2024 20:45:23 GMT
@ UVIJEK DOBRO:Takav razvoj događaja se mogao očekivati s obzirom na izrazito negativnu atmosferu na forumu, osobito ako se afirmativno govori o religijama. Na njihovu nesreću, (još) nisu spremni za duhovno uzdizanje, pa sami sebe osuđuju na lutanje (istraživanje) u tami duhovnog neznanja. U svakom slučaju pokazali su svoje pravo lice na očigled svih čitatelja, koji sada znaju što mogu očekivati ako imaju drugačije stavove od osoba koje upravljaju ovim forumom. Međutim varaju se ako misle da ću nastaviti pisati pod ovakvim uvjetima. Uostalom, ima ona narodna "ne bacajte bisere pred svinje". Hvala, i tebe isto! Mozes slobodno komentirati pod mojim upisima ukoliko budes navodio izvore kako bih mogli voditi raspravu sa istih pozicija, gdje se obojici omogucuje i daje uvid u izvore na koje se pozivamo. Jer u suprotnom doista nema smisla da govoris generalno o svetim spisima i sl. a da neznamo o kojim se spisima radi pa posljedicno niti mozemo utvrditi jel toga tamo nema ili ima. Evo ti jedan primjer, upravo navodis: "Uostalom, ima ona narodna "ne bacajte bisere pred svinje"." I to navodis kao "NARODNU IZREKU" Kolega hariveda nije "narodna" vec je glavom i bradom ISUSOVA! Imas je u Evanđelju po Mateju (Matej 7:6), i Evanđelje po Tomi (93) znaci u zbirci Isusovih izreka E sad da si je citirao cijelu bilo bi zanimljivo jer bi i znali na sto se tocno referiras ovako ostaje da prihvatim i uvazim tvoje misljenje da su SVETI SPIS i ISUSOVA IZREKA = NARODNI, i da ju ljudi tumace i koriste bez autoriteta. Izgleda da ipak "narod" nije glup da mu treba autoritet da tumaci kako si pisao do sada. Eto vidis da se ipak slazemo oko necega.
|
|
|
Post by istrazuj on Feb 25, 2024 10:20:33 GMT
@ UVIJEK DOBRO:Takav razvoj događaja se mogao očekivati s obzirom na izrazito negativnu atmosferu na forumu, osobito ako se afirmativno govori o religijama. Na njihovu nesreću, (još) nisu spremni za duhovno uzdizanje, pa sami sebe osuđuju na lutanje (istraživanje) u tami duhovnog neznanja. U svakom slučaju pokazali su svoje pravo lice na očigled svih čitatelja, koji sada znaju što mogu očekivati ako imaju drugačije stavove od osoba koje upravljaju ovim forumom. Međutim varaju se ako misle da ću nastaviti pisati pod ovakvim uvjetima. Uostalom, ima ona narodna "ne bacajte bisere pred svinje". Hvala, i tebe isto!
Evo upravo sam na ovo mislio kad sam napisao ovu rečenicu:
Dakle Aleksandra, koja je uradila što je uradila sa onim njenim papkom na njenom portalu (dosta toga dokumentirano i ovdje, a mail-korespodenciju imamo i Stock i ja): pojavljuje se pod raznim nikovima - i žestoko i primitivno pljuje sve diskutante na ovom forumu... zatim izigrava "žrtvu" na ovim diskusijama te uzima nick "UVIJEK DOBRO" 🤣 - nakon što je Stok očistio diskusije od besmislenog smeća kojim ih je Aleksandra pokušala zatrpati za vrlo kratko vrijeme...
- zatim (nakon svega) - zahtijeva od diskutanata i autora ovdje (konkretno mene) - da joj odgovaram na pitanja, koja sam viže puta obrađivao i na teksotovima koje sam postavljano na njen portal (dok me nisu izbrisali na najprimitivniji način, čak falsificirajući i naziv mog serijala - u svrhu pljuvanja mene, a da mi ne dozvole nikakav odgovor...)
- i evo sada, čak i kad sam primjetio - da me NIČIM NIJE "zadužila" - detaljno (još jednom) pojasnim moje viđenje odgovora na njena pitanja, smatrajući i naglašavajući - da koliko ja to vidim - niko ovdje nije zlopamtilo, te da nas je sviju mater rodila (tj da svako može i pogriješiti, ali i grešku spoznati i ispraviti)...
E...
Međutim, očito je da Aleksandra - ne treba nikakve odgovore - nego izgleda zahtjeva nekui vrstu "zadovoljštine"...? Dakle - dzaba sve... Ego veći od Lovćena...
PAŽNJA! Nikad joj nije bilo zabranjeno diskutovati na bilo kojoj temi, ali Aleksandra samo voli da komentira iz "Kontejnera"... To isto važi i za Harivedu.
Od prvog dana kad si došao na forum: - falsificirao si diskusije - trgajući iz konteksta pojedine rečenice - na koje si davao (uvijek!) besmislene "autoritativne" odgovore ...
- Nikad nisi bio u stanju postaviti (nikad!) - bilo kakvu referencu na koju se tobože pozivaš...
- Svaku referencu, citat ili link si ili falsificirao ili ignorirao - uz masu budalastih "komentara" u kojima izigravaš "autoritet"...
- Uz prkos opetovanih poziva da tako ne diskutuješ - (a ja sam ti čak rekao da u opće i ne pišeš na mojim temama te tvoje "autoritativne" besmislice) - ti nastavljaš, te još ne samo da oholo izigravaš "vjerski autoritet", nego se kao posljednji jezuitski bijednik - usuđuješ da još i "sudiš" drugim učesnicima diskusija ovdje...(i to sve navodno "u ime boga"... A koji je TVOJ "bog"?)
Evo te je sada kolega ar opet ovdje kulturno PODUČIO - da se ne postavljaš lažno kao "autoritet" jer je to - ne samo teško i oholo licemjerje, nego i jasno pokazuje izvorni bezobrazluk i zlu namjeru (pored ekstremne glupoće koju svako jasno vidi)...
Dakle, opet kažem i tebi (kao što sam rekao i Aleksandri) - sviju nas je mater rodila... Niko te ovdje nije i neće cenzurirati (jer ovo nije Aleksandrin portal) - ali budeš li i dalje brabonjao kako si navikao - završićeš uvijek u ovom tvom "kutku" (bar što se tiče mojih tema)...
|
|
|
Post by Stock on Feb 25, 2024 10:34:51 GMT
@ UVIJEK DOBRO:Takav razvoj događaja se mogao očekivati s obzirom na izrazito negativnu atmosferu na forumu, osobito ako se afirmativno govori o religijama. Na njihovu nesreću, (još) nisu spremni za duhovno uzdizanje, pa sami sebe osuđuju na lutanje (istraživanje) u tami duhovnog neznanja. U svakom slučaju pokazali su svoje pravo lice na očigled svih čitatelja, koji sada znaju što mogu očekivati ako imaju drugačije stavove od osoba koje upravljaju ovim forumom. Međutim varaju se ako misle da ću nastaviti pisati pod ovakvim uvjetima. Uostalom, ima ona narodna "ne bacajte bisere pred svinje". Pa dobro, Alex...hoćeš li konačno objasniti ZAS!TO smo ovdje a ne na TVOM portalu? harivedaako si došao sa dobrim namjerama, a vidim da se "znamo" od prije, znaš da je ovdje ekipa koja ono Šlomino "majke mi mile, vjerujte mi da je ovako kako ja kažem" ne jebe za suhu šljivu. I ti, iako smo te upozoravali na to u nekoliko navrata, istrajavaš u svom misioniranju i postavljaš se iznad sviju koji ulože svoj trud, vrijeme i znanje da drugima objasne svoje vidjenje nekog, bilo kog, problema. Obično je to laž zvaničnog narativa. Ovdje sam ti detaljnije pojasnioKada te pitamo odakle crpiš svoja saznanja i znanja uopšte, odgovaraš sa... "majke mi mile, vjerujte mi da je ovako kako ja kažem". Ljudi ti, gotovo kao u ovnim naučnim radovima, postave refernse odakle su dobili ideju ili koji dio kritikuju, a ti im se posereš po glavi svojim postovima "...vjerujte mi..." Pa vidiš...mi ti ne vjerujemo i kako smatramo da takvi tvoji postovi nisu konstruktivni, završiš ovdje. Ali još uvijek svako može pročitati te tvoje postove i vjerovati ti, ako želi, na riječ. Alex...možeš li ti pokazati te postove zbog kojih si morala pobrisati textove zbog "bljuvotina i vrijeđanja koje ste u KOMENTARIMA ostavili ovdje (na njenom portalu, op.mene)"?
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Mar 29, 2024 21:44:49 GMT
TI GOVNO NAJOBIČNIJE NISI HARIVEDI NISI DO KOLJENA -------
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Mar 29, 2024 22:03:25 GMT
ZNATE, "NEVINI GDINE STOCK" - NEKOME SU BITNI NEKAKVI GLUPAVI KOMENTARI (TOME FORUMI I SLUŽE), NEKOME SU BITNI TEKSTOVI I ONO ŠTO U NJIMA PIŠE..BTW, KAD BOLJE RAZMISLIM - MENI SE I TAKO OZBILJNI LJUDI KOJI IMAJU ŠTO REĆI OBRATE PUTEM MAILA --- VI I VAŠI SAMO I DALJE KOMENTIRAJTE, TOME OVO I SLUŽI.....A JA ĆU VAS PD DANAS MALTRETIRARI - JER MI TO DOZVOLJAVATE - "PREKRSNI I SLOBODNI I ILUMINIRANI I NEVINI GDINE STOCK" ---- JOŠ NISAM IMENOVALA TKO STE, ZAR NE?! KAO ŠTO VI NAS JESTE?! DA LI TREBAM?! ....... OH,UH,KAKO ĆEMO UBUDUĆE, HA?! SMEĆADI (PITAJ FILTERA, ON SIGURNO IMA ODGOVOR - DOBAR - YEAH?")......... OVO JE MALO, STOCK - I OVO JE TEROR!! JEDINO, BRIŠI ---- TO TI JE RJEŠENJE?! NO, JEL' ZADNJE?! AHAHAHAHA
|
|