ne vjerujem ni 1% da se Kate cjepila popravo.
Ta slika na kojoj ona kofol dobiva injekciju ne znači ništa. Vidjeli smo svi takve slike na kojima su sa kofol injekcijom na ramenu pred kamerama pozirali i Milanović, i Bajden, i Merkelica, i Trudeau, i Steinmeier i Viktor Orban i Netanjahu.. i svi ostali ...gluma i fejk.
engleska kraljevska familija pripada samim vrhovima kabale, i to stoljećima.
čitao sam da su se i William i Harry čak obrezali po židovskom običaju, da budu "židovi". Harry se čak sam hvalio sa time.
nešto se zaista događa, ali što?..
na portalu epoha.com.hr imaju neke stvari koje je rekao Mel Gibson o tome, a čitao sam slične stvari i na nekim drugim nezavisnim portalima.. u pitanju je definitivno nešto okultno
epoha.com.hr/2024/03/05/mel-gibson-globalne-elite-ce-nastaviti-umirati-kako-bi-utrle-put-antikristu/dakle, tvrdi se da je u tijeku smjena kabale, prije dolaska njihovog antikrista, da stara garda odlazi: Kisindžer, Rotschild su riknuli, a još prije njih, prije 2 godine, kraljica Elizabeta i muž joj princ Phillip.. a da je sada na redu i Charles. Ruski mediji su prije koji dan već bili objavili da je on odapeo,. ali su svi zapadni mediji to demantirali kao navodnu patku.. međutim, upadljivo je da se Čarls odavno ne viđa u javnosti, i da ga je sin faktički već zamjenio...
što je ovde sada zaista u pitanju, o čemu se radi- ne znam, , ali nešto se kuha iza kulisa, definitvno i neke njihove okultne stvari...
upadljivo je bilo da je Kejtica bila mjesec i pol odsutna iz javnosti, što je izazvalo špekulacije čak i u mejnstrim medijima. pa se onda pojavila na službenoj fotografiji sa djecom, ali čak su i ms mediji skužili da je slika retuširana na kompjuteru...
onda je kraljevska kuća saopćila da je Kejtica bila bolesna i da je imala operaciju na stomaku...ali niš strašno..
i sada nakon nekoliko tjedana, saopćavaju da ima rak... slično je bilo i sa Čarlsom. prvo su rekli da je imao neku operaciju, bolest, tako nešto, ali nije rak,, pa onda nakon nekog vemena saopće da ipak ima rak
upadljivo je da se u službenom videu, u kojem je Kejtica saopćila javnosti da ima rak, ne pojavljuje njen muž William. niti se on uopće pojavljuje sa njom u javnosti. Uobičajeno je da u ovakvim slučajevima, kod političara, i ostalih iz elite, kada saopćavaju da netko od njih ima neku bolest, da je tu uvijek i partner/suprug i da se koristi cijela uobičajena patetika; ono;: ja ću biti uz tebe, ne boj se, zajedno smo jači i slično..
ali ovde ništa. Kejtica sama na videu..
što ako se Kejtica možda nešto pobunila i možda htjela uteći iz te opake kabalističko-degeneričko-incestuozne familije? pa je oni na ovaj način žele polako ušutkati i ukloniti.
Dijanu su roknuli prije 17 godina "iznenada i neočekivano" u "prometenoj nesreći",
da tako sada namjeste i Kejtici, da i ona odapne "iznenada i neočekivano"- bilo bi previše sumnjivo... pa je možda žele otkačiti ovako malo po malo postepeno... pa će onda jednog dana proglasiti, da se hrabro borila, ali da je podlegla raku..a ustvari je ona već sada možda u kućnom pritvoru..
Kejtica izgleda fino, ljepuškasto, nevino.. simpatično, ne izgleda degenerično kao stvarni članovi familije.. to naravno može biti i varljivi utisak, može biti da je i ona zločesta kao i oni, ali može biti zaista da je nešto pokušala talasati i da je kabala želi likvidirati...
ima ona slika od prije 6-7 godina (može se naći posvuda na internetu), ono gdje se Kejtica pojavila u onoj crvenoj-narančastoj haljini sa bijelom, čipkastom kragnom. Haljini koja je u dlaku ista kao haljina, koju je u poznatom horor filmu "Rosemarys baby" (1969.), nosila glumica Mia Farrow. Koja je u tom filmu glumila trudnicu Rosemary, koja će roditi dijete Sotone, a da ne zna za to. Film je režirao Roman Polanski, poljski židov-hazar, koji je inače zbog zlostavljanja i pedofilije, kidnuo iz SAD-a krajem 70-ih i od tada živi u egzilu u Francuskoj, Sada ima 89 godina i nedavno ga je opet neka žena optužila za zlostavljanje, kada je bila djevojčica od 14 godina..
čisto sumnjam da je Kate sama osobno, po vlastitoj želji, obukla takvu haljinu... ili joj je netko naredio da je obuče...
a možda je sada na djelu i neka zla karma za kabaliste.. pa ih pogađa...ali u to ću povjerovati, tek onda ako uskoro teško obole ili odapnu i Fauči, i Gates, i Bajden, i glavni lik familije Rockefeller, i Zuckerberg, i Musk i ostala degenerička ekipa
možda je Charles već odapeo, ali još ne žele to dati na javnost, tko zna...
ovo je sve nagađanje i neko moje procjenjivanje, ali da se tu nešto kuha, iza kulisa, to je definitvno, ali što- vidjet ćemo.
i još ako se sjetimo da je Harry napustio obitelj još prije plandemije.... možda on zna, da im se sprema nešto... pa žena mu, Meghan Markle, je polu židovka-hazarka, iako se po medijima reklamiralo da je "afro-amerikanka"
možda, ono što se kaže; štakori napuštaju brod koji će uskoro potonuti...
u vezi sa tim....
evo kada se i na trač mainstream portalima, nađu "teorije zavjere":
o Rokefeleru...
stil.kurir.rs/celebrities/218217/zivotna-prica-dejvida-rokfeleranajzanimljiviji odlomak iz članka:
"...Novinar Dejv Derbi opisao je Rokfelerove oči tokom jednog njihovog susreta u Dablinu, u restoranu hotela For Sizons.
"To je ona vrsta pogleda kada vam se sledi krv u žilama. U njemu osećate zlo, mnogo zla. Čak i kada je prošao pored nas, na pola metara od mesta gde smo sedeli. Kada sam ga video, kada sam video to lice, prošla me je jeza. Bio je u stanju da stvori takvu atmosferu oko sebe. A kada sam ga gledao dok je sedeo za stolom, video sam hladnoću u njegovim očima. To su bile kao mrtve oči", napisao je Derbi pre sedam godina...."
i Rotšildima:
stil.kurir.rs/lifestyle/208877/kako-zivi-najbogatija-porodica-na-svetuNAJBOGATIJA PORODICA NA SVETU ŽIVI NA JEZIV NAČIN: Incest je obavezan, a za stolom uvek ostavljaju mesto za ĐAVOLA