|
Post by istrazuj on Apr 10, 2024 11:09:33 GMT
Naime, jučer naletih na jedan zanimljiv video iz 1989 - a koji je opet na naki način, izgleda povezan upravo sa svim što mi ovdje pišemo... Radi se o ispovjesti mlade „židovske djevojke“ imenom Vicki Polin na Oprah Showu, koja jasno govori da je njezina obitelj dio sotonističkog kulta koji datira iz 1700-ih.
| Viki jasno govori ono što je i sama proživila - a to je da premda članovi KULTA izgledaju kao ugledni građani - odvjetnici, liječnici, policajci itd. - oni rado sudjeluju u sotonističkim ritualima žrtvovanja ljudi, incesta i kanibalizma, često u sinagogama. Pijenje krvi i jedenje beba je također „standardni“ ritual ovog sotonjarskog KULTA...
Ta hrabra mlada žena razotkrila je sotonističke tzv "židovske" preteče KULTA („iluminiranih“) koji sada, već svima očito - dominira svijetom. Očito je da se radi o tzv „Sabatenijancima“ o kojima je pisao i Fomenko, a koji kao (tajni) KULT izlaze i postepeno preuzimaju materijalni matrix još od početka 17tog vijeka...
Ovdje detaljnije: kamen.freeforums.net/thread/21/kako-je-bilo-osmi-dio
|
Premda se predstavljaju sa „ židovi“ - nemaju nikakve veze sa stvarnim ŽIDOVIMA - negu su upravo manipuliranjem ljudskih ( gojimskih) masa - ustanovili lažno „židovstvo“ sa preuzimanjem vlasti... Neko će ih povezati sa tzv CIONISTIMA, koji i sami kažu preko one njihove ćifutarske ADL - da premda je izraz antisemitizam nastao TEK u 19-tom vijeku ( sa ćifutarima-kamatarima (Dvorskim židovima) koji su PREUZIMALI vlast nad SVIJETOM od onih idiotiziranih "plemića" koji su u 17-tom vijeku srušili vlast Velike Horde) - nekakvi "incidenti" se pojavljuju "još u 11tom stoljeću ) Dakle, čak i po ogavnoj jezuitskoj "istoriji" - krsćani su "ČEKALI" 11 (jedanaest) vijekova - da bi se "osvetili" nakakvim kamatarima koji sebe LAŽNO nazivau "židovi"... Pa gdje je tu RAZUM...?
Dakle, DANAS se glupi gojim NE SMIJE čak niti pitati - A šta su to kršćani „čekali“ 11 vijekova - da se sjete da postanu „antisemiti“...? Takvo pitanje se ne smije postaviti javno - jer materijalistički sotonjarksi Kult u potpunosti kontroliše sav Narativ i „štampanje šekela“ preko NJIHOVIH tzv „centralnih-narodnih banaka“...
Naravno sabatenijanskom-frankijskom KULTU lažnih „židova“ ne predstavlja ništa niti ogromna većina tzv „židova“ koji nisu dio KULTA...
Sa vremana na vrijeme ih MASOVNO ŽRTVOJU - za neke idole u onom njohovom "elohimskom kultu"...
| Da ova žena NIŠTA nije izmislila - tj da je bukvalno SVE što govori ne samo ISTINITO, nego čak i puno gore nego što ona govori, pobrinuli su se upravo i mnogi „zviždači“ iz same tzv „židovske zajednice“ poput Ron Unza, ali i mnogi renomirani profesori i istraživači koji su igrom slučaja rođeni u sotonjarskom KULTU (lažnih) „židova“: www.unz.com/runz/american-pravda-oddities-of-the-jewish-religion/
Dakle Ron Unz (a i masa drugih uglednih „židova“ koji su odrasli u KULTU) - jasno kaže da se POLA tzv „religioznih židova“ po tzv "sinagogama" moli YHWH-u (iliti „bogu“ EL-Šadaju) a druga polovina Sotoni (Sotona-EL ili šta god to bilo)...
U svakom slučaju KULT obožavaoca nekakvih „elohima“ (šta god to bilo)... |
Ovo spomenuto meni već više - ( a predpostavljam i ovih 100tinjak koji čitaju upise ovdje) - definitivno nije ništa novo...
Međutim, zanimljivo je kako sa vremenom sve te informacije „konvergiraju“ i poklapaju se na neki volšeban način...
Očito je dakle da se praktično SVI koji se obraćaju na neki način javnosti - definiraju početak 17tog stolječa kao - „ izvornu drevnost“ tj IZVOR iz kojega se praktično nastavlja ova „ naša civilizacija“... Evo recimo ovdje je Aleksandra postavila jednu knjigu o „ krvnoj lozi 13 drevnih familija“ a ja sam također replicirao sa nekim mojim ličnim viđenjem tih „drevnih familija“ („ drevnost im NE DOSEŽE dalje od 17-tog vijeka)... kamen.freeforums.net/post/783Jučer sam postavio intervju sa Ruppert Scheldearkom, koji je manje-više „otpadnik“ među „renomiranim naučnicima“ Svijeta (a koji su praktično SVI, pa i Rupert - pod totalnom kontrolom (prije svega financijskom, a time i „naučnom“) - ovog istog sotonjarskog KULTA o kojem priča Viki Polin također...) Dakle, i prema Ruppertu (premda on to ne kaže ovako jasno) - KULT bukvalno kontrolira tzv „nauku“ još od 17-tog vijeka. Radi se isključivo o - najsirovijem (i najsurovijem) - materijalizmu i materijalističkom pogledu na ovaj Svijet. kamen.freeforums.net/post/1227
Naravno, Fomenko je poprilično detaljno opisao taj period, a više je nego šokantno: - da NIKO (izuzev njih nekolicine "otpadnika" kao Fomenko) - od tzv „naučnika“ nije niti pokušao da poveže sve laži „moderne nauke“ (i „religije“) - sa stvarnim nastankom KULTA i cijelom lažnom KRONOLOGIJOM, koju je taj juzuitski (ćifutarski=sotonjarski) KULT totalno manipulirao krajem 16 i početkom 17 vijeka...
- da još se uvijek (idiotska) tzv "zvanična nauka i religija" a u stvari ćifutarski Narativ - čvrsto drži tih LAŽI - premda sa svakim danom postaje sve jasnije da se radi o neviđenoj OBMANI...
A kako to sve počinje...?Ovdje ću morati citirati sebe, jer mislim da je to bitno za dalje razumijevanje cijelog Matrixa... kamen.freeforums.net/post/44„... Prema Fomenku, tadašnji (DRUGI) Jeruzalem se nalazio na području današnjeg Istanbula (a ostaci se i danas zovu Yoros)... U tadašnjem Carigradu – očito je iz pisanih dokumenata (pa čak i iz tzv Biblije) da je u gradu po srijedi poprilicna podjela na nekoliko grupacija, a cije protivrječnosti praktično uzrokuju i žestoku medjusobnu borbu izmedju njih. Vodi se dakle neka vrsta: • političke borbe - između obitelji (očito onih koji su se i "pitali" u Carigradu, a koje su izgleda također bile i u srodstvu jedna sa drugom) - Komnena i Angela. • „rasne podjele“ - na Latine i Slavene • „religiozne borbe“ - na Fariseje i Seduceje. ...“
Dakle, uz prkos činjenicama koje su i danas dostupne -premda mnoge masovno ugušene i „obrisane“ iz kronologije, upravo zahvaljujući satanističkoj alijansi: • tzv „jezuita“ („masona= krvi Isusove“=“carskih kršćana“) ... • onog „plemstva“ PRIJE dolaska Krista (tj prije 12 vijeka) ... • te vrhuške ESNAFA „računovođa“ koji su svima (po cijeloj „civilizaciji“ tj Svijetu) - vodili knjige i kontrolirali ubiranje poreza... ...još uvijek postoje MASOVNI dokazi o ovom sotonjarskom (materijalističkom) KULTU koji ukvalno PREUZIMA Svijet početkom 17-og vijeka...
Prvo kao (sotonjarska) „alijansa“ koju predvode „jezuiti“ (potomci „Kristove krvi“) a onda uz teško spletkarenje i ogromno bogaćenje upravo na RASPADU Velike Horde i „trgovini svim i svačim“ (a najviše drogom i oružijem preko njihovih „Istočno-Indijskih kompanija“) - štafetu preuzimaju tzv „ćifutari“...
Dakle „ćifutari“ (vrhuška esnafa „računovođa“ Horde) - koja se na još bezobrazniji način predstavlja kao tzv „ŽIDOVI“... Naravno, kao što je to Fomenko odlično dokazao - radi se o potpuno LAŽNIM „židovima“ jer se cijeli pojam deformira i koristi isključivo u njihove krvoločne materijalističke ciljeve - tj : • ... povećanju ličnog materijalnog profita • i masovnoj materijalističkoj „kontroli“ svjetske populacije (tj „stoke“ iliti „gojima“)...
Upravo ZATO praktično sva naša „poznata moderna istorija“ - se i referira na početak 17 vijeka...
Praktično NIKO niti tzv „istoričari“ (arheolozi) ili tzv „teolozi“ - ne postavljaju pitanje : • GDJE nestadoše oni „biblijski Seduceji“... • KAKO to da "biblijski Fariseji" (koji su bili spiritualci, pa praktično i vrlo bliski Kristu) - od jednom postadoše „materijalistički licemjeri“ u jezuitski sklepanoj tzv „bibliji“...?
A ne treba nikad zaboraviti - da na isti način kako su ovi potomci „materijalističkih Seduceja“ (sve tri skupine koje sačinjavaju sotonjarski KULT gore spomenute) - „nestali u TAMI zbilje“ (tj „izgubili se iz vida“) - tako su isto „nestali“ i oni koji su imali drugačija stanovišta od ovih sotonjara... Drugim riječima - spiritualniji pogled na cijeli Život i Svijet, koje uslovno rečeno možemo karakterizirati kao „prave Fariseje“ (za razliku od onih „bibljskih“ falsificiranih)...
Da li potomci tih „spiritualnih“ grupacija (koji na neki način vjeruju/znaju sa STVARNU priču o Bogu i ovom Matrixu) - sada sabotiraju potomke onih „materijalističkih“ grupacija (sotonjara), pa smo čak i mi u stanju da vidimo nevjerovatne stvari - to mi je teško sa sigurnošću ustvrditi...
Međutim da se stvari odvijaju velikom brzino, te da cjelokupna „piramida od govana“ koju su sotonjare izgradile od 17-tog vijeka dolazi u pitanje - to je vidljivo i jasno svakom ko gleda...
|
|
|
Post by dpf filter on Apr 10, 2024 12:30:27 GMT
Moj pocetni izlazak iz Pecine 2008 godine je bio taj da sam imao tu srecu ili nesrecu da naletim na knjigu Najveca Tajna od Ajka.
Znaci do tada zesci pripadnik pecine u svakom smislu te rjeci,s tim da sam od malena imao osjecaj da nesto ne stima i imao sam osjecaj da postoji "nesto vise",i u takvom stanju umjesto da postepeno doziram ono "sto sam "trebao da saznam",imao sam "tu cast" da naletim na knjigu od Ajka gdje je me izula iz cipela.
Koji je to udar bio nam um i koja lavina promjena je krenula u mom zivotu...uh,uh
Tu sam se i upoznao na ovu temu sotonizma i sve u vezi njega gdje on u svojim poglavljima Satanizam i Gdje su nestala sva ta djeca do tancina opisiva sta se tu desava.
Ljudi ne mogu da progutaju tu Gmazovsku komponentu u njegovim knjigama,ali itekako gutaju od rodjenja sva ta bica po usranim svetim spisima koja su jedna te ista kao i Ajkovi Gmazovi,samo sto ih on ranskrinkava u ovoj nasoj materijalnoj ravni,a to su u sustini Zmije Edena,Zmajevi Kine,Pernate Zmije Meksika i citave Juzne Amerikem i mnoga druga predanja starih kultura i naroda.
Bas trazim jedan video da ga okacim ovdje gdje dvoje djece u Engleskoj svjedoce upravo na ovu temu,ali gle cuda,video vise nije dostupan na Youtube-u.
Radi se o bratu i sestri (8 i 9 godina) gdje pricaju takve price koje djete nema sanse da ga izmisle. Daljnjim istrazivanjem je se ustanovilo da su ih roditelji uvalili u to jer su bili pripadnici tih kultova koji se bave izmedjuostalog sotonizmom.
Naravno umjesane su sve drzavne sluzbe u to koje mozete da zamislite,od policije pa do djecijeg vrtica.
A ako zelite mogu okaciti od Ajka ova dva poglavlja koja sam spomenuo gore pa citajte ako vec niste. Jedno poglaclje ima 18 stranica koliko se sjecam,a drugo 23.
|
|
|
Post by dpf filter on Apr 10, 2024 12:35:40 GMT
U gornjem komentaru mi je nesto krenulo po krivu pa vidim da nesto fali,pa ondje gdje tekst ide "ali itekako gutaju" ispred je trebalo stojati u smislu kako ljudi ne mogu progutati Ajkovu pricu o Gmazovima.
|
|
|
Post by istrazuj on Apr 11, 2024 14:26:02 GMT
... Ljudi ne mogu da progutaju tu Gmazovsku komponentu u njegovim knjigama,ali itekako gutaju od rodjenja sva ta bica po usranim svetim spisima koja su jedna te ista kao i Ajkovi Gmazovi,samo sto ih on ranskrinkava u ovoj nasoj materijalnoj ravni,a to su u sustini Zmije Edena,Zmajevi Kine,Pernate Zmije Meksika i citave Juzne Amerikem i mnoga druga predanja starih kultura i naroda. Bas trazim jedan video da ga okacim ovdje gdje dvoje djece u Engleskoj svjedoce upravo na ovu temu, ali gle cuda,video vise nije dostupan na Youtube-u. Radi se o bratu i sestri (8 i 9 godina) gdje pricaju takve price koje djete nema sanse da ga izmisle. Daljnjim istrazivanjem je se ustanovilo da su ih roditelji uvalili u to jer su bili pripadnici tih kultova koji se bave izmedjuostalog sotonizmom. Naravno umjesane su sve drzavne sluzbe u to koje mozete da zamislite,od policije pa do djecijeg vrtica. A ako zelite mogu okaciti od Ajka ova dva poglavlja koja sam spomenuo gore pa citajte ako vec niste. Jedno poglaclje ima 18 stranica koliko se sjecam,a drugo 23.
hehe... na YT stvari nestaju čudnovatom brzinom a sve to za "naše vlastito dobro" - a ne zbog toga da se sotonjarski kult sakrije...
AKo nađeš - okači... zašto da ne... premda mi ne možemo niti zamisliti o kakvom se sotonjarskom (materijalističkom) zlu tu radi...
Pa te sotonjare rade iste ove rituale o kojima priča Vicki (a njeni su roditelji to praktikovali na njoj, pa je čak više puta abortirala nakon što je zanijela sa vlastitim ocem... naravno sotonjare su POJELE taj zametak na njihovim senasama...)
|
|
|
Post by dpf filter on Apr 12, 2024 6:09:12 GMT
|
|
|
Post by dpf filter on Apr 12, 2024 6:12:11 GMT
|
|
|
Post by istrazuj on Apr 12, 2024 9:00:56 GMT
Da... Strašno o kakvoj se sotonjarskoj bandi (ali mislim samo NIŽEG novoa) - ovdje radi...
Dakle tu su oni "predsjednici, premieri, bankari i oni "poznati" njonjci sa TV i novina..."
Očito je da KULT - (tj vrhuška esnafa "računovođa" a ja bih čak rekao i onih "biblijskih Seduceja") - na sve moguće načine pokušava "preuzeti" ovaj Matrix... Totalno su opsjednuti ekstremnim materijalizmom (kao i tzv "biblijski Seduceji" koji "nestadoše" iz istorije...Čudno zar ne...?) - i očekuju da će im moć dati Moloch (ili možda onaj "biblijski vrhovni EL (elohim)" - Elion)...
Meni se čini da se ta sotonjarska banda - bukvalno pogubila (u međusobnim trvenjeima za "prevlast" u ovom materijalnom Matrixu) - da na prosto nisu u stanju niti sami da shvate DNO na kojem su... "Zamišljaju" da su oni PRIJE Krista - žrtvovali djecu Molochu i pili dječiju krv kao "nagradu i zbog moći"... A u stvari, možda i jesu, ali ne bih rekao da ovi smradovi sotonjarski - išta o tome znaju... Oni samo "slijede moć" preko onih ćifutarskih "svjetskih institucija"...
Evo ovdje recimo spominje Bohemian Groove:
| A evo ovdje možete vidjeti i direktno - kako je to izgledalo na jednoj od sotonjarskih "seansi" u tom Bohemian Groveu - kad ih je Alex Jones direktno snimio:
Dakle, bez ikakve dvojbe - "najmoćniji" ljudi na Svijetu:
- skakuću gologuzi oko kamene sove...
- jedan drugom se nabijaju na spolovilo (samo muškarci - tj homoseksulalci)...
- spaljuju dijete (lutku?)...
- pjevaju pjesme Molochu (sovi) ...
- ... a već sutradan ta banda - na svojim "odgovornim položajima" diljem svijeta ...
...(pošto su tu svi "viđeniji" ljudi svijeta (a ne bih se čak iznenadio i iz tadašnje SFRJ) dolazili ovdje - sve do ovog razotkrivanja i blamaže) - naređuju gomilama ljudi Svijeta koji su ispod u hijerarkiskoj Piramidi ZLA šta da rade, pa čak i da ubijaju jedni druge!!!
|
Međutim, kao što rekoh - mislim da je ovo s amo obični sotonjarski šljam, na najnižem nivou - jer im je recimo sotonjara Kissinger bio "glavna faca" na ovim seansama... Sad samo možemo zamišljati kako je taj - gnom gadni - Kissinger, zabijako karu u čmar kojekakvih "predsjednika, premijera, bankara i direktora "SVJETSKIH" kompanija, a oni uzbuđeno uzdisali i prizivali - ...SOVU...
Dakle šljam - ali definitivno "moćan" šljam - pripadnika sotonjarskog KULTA, koji kako ja to vidim bukvalno preuzima VLAST nad materijalnim svijetom (uz pomoć šekela, tj njihovih "centralnih-narodnih banaka") sredinom 19tog soljeća...
Do tada su samo iz tame "podržavali" one sotonjare "jezuite" ("carske kršćane iliti "krv Isusovu" iliti "iluminirane")... Od sredine 19 stoljeća - kroz kamatarenje te "elite" koja je, 200 godina ranije napravila "Reformizam-Prosvjetiteljstvo" (dakle početkom 17tog stoljeća kao što sam i postavio u NASLOVU ovdje) - vrhuška esnafa "računovođa" bukvalno preuzima VLAST nad cijelom Piramidom ZLA, a ovim "iluminiranim" još uvijek dozvoljava da SLUŽE "sovi" tj "računovođama" uz kojekakve "drevne rituale" ... | Dakle onaj "moćni" Klaus Schwab je (kao mladi "student" Kissingera) - bez ikakve dvojbe - primio KILOMETRE ćifutarskog spolovila u njegov vlastiti čmar...
A to su zasigurno i ostali "mladi lideri WEF" (uključujuđi i "šahistu") o kojima govori Schwab na ovom vido klipu...
U ostalom, lik koji intervjuira Schwaba - je također jedan od onih koji je trčao gologuz oko SOVE - (i primao ga u čmar) - a kojeg je Alex Jones zaustavio na ulici u direktno PITAO "zašto si trčao gologuz oko sove u Bohemian Grove"...? Naravno, nakon ovog OBJAVLJENOG videa Alex Jonesa - cijela priča se pokušala zataškati, a zasigurno ima OKEAN onih gojima koji nikad i nisu čuli za Bohemian Grove i za ovaj video klip sa DIREKTNIM SNIMKOM satanizma i žrtvovanja djece... (i što je najcrnje - upravo takvi gojimi su spremni i ubiti "poštara" tj onog koji im prezentira ove činjenice.. već viđeno u PLANdemiji)...
Očito se radi o KULTU sotonjara koji su uz to pederi, a ubjeđeni su upravo da im pederluk i sova daju tu "moć" - a ne ŠEKELI (njihovih gazda tj vlasnika "centralnih banaka"), te TAJNOVITOST, NARATIV i GLUPOĆA prosječnog gojima, bez kojih ta "moć" i ne bi bila moguća...
|
|
|
|
Post by gost gostovski on Apr 14, 2024 14:50:22 GMT
bilo kuda hazar svuda. tojest, bilo svuda gdje je neka zla agenda, tu su talumdonje i svugdje imaju svoje prstiće. a evo još jednog zanimljivog primjera u vezi sa ovim što je objavio Istrazuj prije nekoliko tjedana, slučajno nabasah na dokumentarni film njemačko-francuskog tv kanala "arte". pod naslovom "Das rätsel der ewigen jugend" (po naški: zagonetka vječne mladosti) evo ovdje na službenom kanalu artea na jutjubeu: www.youtube.com/watch?v=tecZaLvIRiYarte je državani kanal zajedničke njemačko-francuske koprodukcije U ovom dokumentarcu kao što se nazire u naslovu, radi se o tome, da li se može pobjediti priroda, biologija, i da li se može pobjediti starost ili barem, usporiti i da li se čovjek može podmladiti i živjeti duže.. Naravno sve sa "znastvene strane". većina znastvenika, koji o tome govore u filmu su naravno hazari. ovaj koji se pojavljuje na početku i u sredini filma, Nir Barzilai, hazar, koji radi na "Albert Einstein college of medicine" u New Yorku. On je proučavao starce, 90-godišnjake i 100-godišnjake, kako su uspjeli da dožive takvu starost... da su ti starci i starice, koje je on proučavao, sve imućni dobrostojeći hazari, koji većinom žive u ekskluzivnom privatnoim staračkom domu za bogate, naravno to se ne kaže u ovom dokumentarcu. ali ono što je najnazanimljivije u ovom dokumentarnom filmu. tu neki znastvenik spominje "mit o vamiprima"... ono da u pričama i filmovima , vamipiri piju krv i tako ostaju vječno mladi... i onda se spominje da neki znastvenici stvarno proučavaju sličnu metodu na miševima na kojima su pravili svoje eksperimente. Uzeli su krv od mladih miševa i onda ubrizgavali tu krv starim miševima i uvidjeli - da su stari miševi, nakon što su dobili mladu krv- zaista postali živahniji.. i imali su odjednom više snage nego ranije. ... i onda se kaže da znastvenici (zna se koji), vjeruju da se to metoda može primjeniti i na ljude, da to isto može funkcionirati, dakle da se primjeni na ljudima, da se krv mlade osobe ubrizga starijoj osobi... i da starija osoba na taj način dobije višu snagu.. i neki dr. Jesse Karmazin, naravno talmudaški hazar je bio osnovao firmu pod nazivom "Ambrosia" (ambrozija je u grčkoj mitologiji naziv za hranu za bogove). I ta je njegova firma nudila, tojest prodavala krv mladih tinejdžera , valjda za bogate starkelje... Cijena je bila: 1 litar tinejdžerske krvi košta 5.500 dolara,. 2 litra- 8.000 dolara. ali, onda je nakon nekoliko godina firma navodno prestala postojati, navodno zbog kritike od strane CDC-a i drugih zdravstvenih i medicinskih američkih državnih ustanova... ovo, možete vidjeti na videu, tamo negdje od minute 37:20... i obratite pažnju na scenu gdje se prikazuje ovaj hazar dr Jesse Karmazin, kada on na nekom skupu sa pozornice objašnjava publici o svojoj firmi "ambrosia", koja nudi mogućnost podmlađivanja pmoću mlade krvi. obratite pažnju na ove nekakve trokutove iza njega u pozadini na pozornici-- koji izgledaju kao zvijezde šestokrake... zaključak koji se nameće iz ovog dokumentarca mainstream televizije: kada se dakle čak i u mainstream dokumentarnom filmu govori o tome- da to zaista to postoji-- da se u krugovima elite vjeruje da ubrizgavanje mlade krvi može podmladiti i produžiti živiot i da znastvenici rade na tome, ( a poznato je naprimjer i to da tajkun-peder Peter Thiel član Bilderbega otvoreno govori o tome da konzumira krv mladih tinejdžera,) onda možemo pretpostaviti.. šta sve ta talmudsko-kabalska banda radi u tajnosti u svojim ritualima, gdje koriste adrenokrom i ostalo...
|
|
|
Post by gost gostovic on Apr 14, 2024 14:52:02 GMT
u vezi sa ovim: članak objavljen prije nekoliko mjeseci na portalu njemačkog mainstream lista Die Welt.
u članaku se govori o tome da su u srednjem vijeku u mnogim državama Europe bila raširene "antisemitske legende" o tome da židovi tajno muče i ubijaju kršćansku djecu u tajnim ritualima...naravno u članku se to sve naziva izmišljotinama i "legendama" protiv židova.. i opisuje se jedna takva "legenda":
12-godišnji dječak William bio je šegrt u gradu Norwichu. 4 dana uoči Uksrsa, 22. 3. 1144. godine, neki židovi su pozvali dječaka da im za nešto mala para, pomogne navodno u pravljenju krzna. I tako su ga namamili u jednu kuću. Tu su ga svezali, mučili i rasčerečili na nekoj drvenoj skeli, - tako da izgleda kao raspeće. I ubili. Zbog toga što su bili protjerani iz neke regije, ti židovi su se za svoj praznik pešaha(pashe), htjeli osvetiti , tako da žrtvuju jednog kršćanskog dječaka.
Sve to o mučenju i žrtvovanju dječaka Williama, zapisao je autor, bendiktinski monah, Thomas iz Monmoutha negdje između 1150. und 1172/73. godine u knjizi pod naslovom "Život i muka mučenika Williama iz Norvicha".
Ali u ovom mainstream članku, kažu,- ma nema dokaza za sve to. Samo ta knjižica ovog monaha, koji je sve to zapisao. I samo jedan primjerak te njegove knjižice postoji u biblioteci Sveučilišta u Cambridgeu. U članku neki režimski povjesničar objašnjava : ma sve je to izmišljeno. I taj povjesničar objašnjava zašto su se počele izmišljati "legende o ritualnim žrtvovanjima djece od strane židova": ma eto zato što je tada trebalo novih svetaca-mučenika za narod.. pa su tako izmišljane ovakve legende kao ova o dječaku Williamu i njegovom mučenju i ubojstvu uoči Uskrsa., i svalilo se krivicu na jadne židove, koji su inače bili negativci u biblijsskoj, novozavjetnoj priči o mučenju i ubojstvu Isusa.. I tako su, kaže ovaj vrli povjesničar, započele te "strašne legende" koje su se održale stoljećima, da podmukli židovi tajno otimaju djecu i u svojim krvavim ritualima ih muče i ubijaju i žrtvuju..
I u članku su objavljene i 2 stare slike dvojice slikara, koje prikazuju takva slična ritualna žrtvovanja djece od strane židova, naravno sve "izmišljene legende". jedna slika je od slikara Mateusa Meriana (1593–1650) , a druga slika koja prikazuje ritualno ubojstvo dječaka Simona, kojega su ubili židovi- je drvorez od nepoznatog umjetnika, dio takozvane "šedelske svjetske kronike" iz godine 1493. (prema službenoj povijesti)..
i kao i uvijek, uljepšavanje povijesti- sve negativno što ima veze sa hazarima. - kao i protokoli sionskih mudraca i sve ostalo, ma sve je to laž, falsfikat, izmišljotina, "legenda", protiv nevinih hazara.. Tako se u zadnjih 100-injak godina, malo pomalo, i u kršćanskim crkvama, (posebno kod protestanata) vjernicima utuvilo u glavu, - da ustvari židovi nisu krivi za muku i ubojstvo Isusa, već da su krivci Poncije Pilat i Rimljani... I tako je to malo po malo postalo službeni crkveni stav, da se ne bi optuživalo židove. ------
eh sad, .. malo logički... zašto bi taj autor, taj monah u 12. stoljeću izmišljao takvu "legendu" i detaljno opisao sve to o mučenju i ubojstvu tog dječaka, i čak je naveden i točan datum!
u mnogim povjesnim izvorima i starim spisima iz davnih stoljeća, - kada se govori o velikim, važnim povijesnim događajima, bitkama i slično- često puta nema točnih podaka koje i koje godine se točno desio taj neki događaj, neka bitka, rat, povelja i slično,. već se to nagađa onako otprilike,.. a ovdje je ovaj autor, ovaj monah, naveo dakle točan datum, kada se to desilo, kada je dječak William bio uhvaćen, mučen i ubijen. I on je u knjizi optužio tadašnje gradske vlasti Norvicha i samog tadašnjeg engleskog kralja Stephena,-- da nisu ništa poduzeli da kazne te židove, -- iako se sve znalo iako su bili dokazi- da su ubili tog dječaka.
takvi podatci postoje i u bezbrojnim drugim "legendama" o ritualnim ubojstvima djece od strane židova... ali sve "izmišljotiona" i "laž"..
negdje krajem 90-ih u Zagrebu, u Ilici u jednoj velikoj knjižari, tada sam onako malo razgledao knjige, i vidio slučajno knjigu od nekog hrvatskog autora. Knjigu baš o toj temi- ritualnim gadostima od strane židova. i njihovim talmudskim običajima i ritualima. samo sam malo onako preletio par stranica i redaka.. i tu su bile opisane strašne stvari, pijenje krvi djece i slično.. I ja sam bio tada šokiran... u to vrijeme nisam naravno imao pojma ni o čemu, nisam se ni bavio ovim temama, i bio sam u matrixu... i čovjek stvarno povjeruje- da su te stvari opisane u knjizi izmišljotine nekakvog "ekstremiste" i "desničarskog autora",- jer je tako mainstream propaganda i takozvana službena povijest utuvljavala u glavu svima nama: sve negativno što se poripisuje hazarima je sve izmišljotina, laž, legenda.. to je dakle bilo kasnih 90-ih, kada Hrvatska još nije bila potpisala "ugovor o "pridruživanju" sa EU i kada još nisu bili započeli "procesi europske integracije".. Naravno, danas kada je Hrvatska "demokratska" i odavno članica EU-a, te knjige, i takvih knjiga nema više u knjižarama i nema teorije, da se danas takve knjige prodaju i objavljuju. jer odmah bi bila dreka o "antisemitizmu" --
|
|
|
Post by gost gostovski on Apr 14, 2024 14:56:37 GMT
bilo kuda hazar svuda... evo na logičnom nedavno članak o Magnusu Hirschfeldu... i čudo da se se u članku usudili da napišu da se radi o židovu. Jer inače, ne samo na logičnom, već i na drugim nezavisnim portalima, većinom se ne usuđuju spomenuti da je neka ličnost o kojoj se piše židov, čak ako je to poznato i ako piše i u biografiji na mainstream vikipediji.. www.logicno.com/zivotni-stil/prvu-kliniku-za-transrodne-osobe-u-svijetu-osnovao-je-u-njemackoj-1919-godine-lijecnik-homoseksualac-zidov.htmlO Hirschfeldu sam već davno čuo i čitao.. Hazarski lopina, šarlatan, peder, osnivač prvog "seksološkog instituta" na svijetu u Berlinu.. I prvi "seksolog" u njemačkoj. takozvana "seksologija" pseudo nauka je ustvari talmudaška izmišljotina i šarlatanstvo a smišljena je samo iz tog razloga, da talmudonje mogu malo pomalo propagirati svoje perverzije, pod maskom znanosti. LGBT družina Hiršfelda danas slavi kao nekog njihovog heroja i "osloboditelja". ono što ne piše u ovom solidnom članku je i to da je Hirschfeld bio i eugeničar i visoki član "Njemačkog društva za rasnu higijenu". I da se 20-ih godina družio sa mnogim mladim gej nacistima, koji su dolazili u njegovu ured i kliniku. To su bili nacisti iz "Jurišnog odreda" (SA) u kojem je bilo puno gejeva. A i sam osnivač i vođa SA-a, Ernst Röhm, bio je gej, i to je tada bilo poznato i Hitleru i ostalim glavešinama stranke NSDAP i ta činjenica piše i u biografiji Röhma na vikipediji. Jurišni odred su bile paravojne trupe NSDAP-a, ("smeđokošuljaši"), koji su batinanjima i zastrašivanjima protivnika, kasnih 20-ih i ranih 30-ih godina, utirali put NSDAP-u da dođe na vlast.. Hirschfeld je bio i svodnik, makro za mlade muške prostitutke.. i on je za pare prosljeđivao mlade pedere svojim bogatim klijentima pederima. I taj Hirschfeld je dao kao svoju neku dijagnozu da su i neki vodeći nacisti bili potajni pederi. I sve je to bilo zapisano u njegovim spisima. Zato se smtara, da su nacisti nakon dolaska na vlast 1933. ukinuli i uništili njegov seksološki inistitut,- da bi uništili sve tragove i podatke o kontaktu mnogih nacista sa Hirschfeldom. Zato su spalili sve knjige i dokumente iz njegovog instituta... a Zato su Hitler i vodeća ekipa 1934. uklonili i Ernsta Roehmna i rasformirali SA i stavili ga pod komandu SS-a, da bi uklonili sve tragove, da su Roehm i mnogi drugi u SA-u bili pederi. Nakon što su Roehm i SA obavili prljavi posao za NSDAP. Hirschfeld je kidnuo u Francusku i malo kasnije u SAD. Berlin je 20-ih godina bio centar pederluka i centar svekolikog razvrata u Europi, a glavnu ulogu u svemu tome naravno su igrali hazari... U poznatom holivudskom filmu "Cabaret" iz 70-ih godina, prikazan je tada taj život 20-ih godina u Berlinu.. ali naravno sve je to prikazano pozitivno,-- da su svi ti noćni barovi, kabareti, i ostalo, da je sve to bilo kao neki napredak i sloboda, i umjetnost i demokracija... - i da su zločesti desničari i nacisti bili protiv toga.. Film je režirao hazar Bob Fosse, koji je i osobno bio gej. _____________________ bilo kuda hazar svuda, evo i u Hrvatskoj je prvi "seksualni prosvjetitelj" bio naravno hazar članak na JL-u prije 2 godine: www.jutarnji.hr/life/seks-i-veze/tajni-zivot-pozeskog-seksologa-sto-su-o-seksu-znali-hrvati-prije-120-godina-i-zasto-smo-prognali-covjeka-koji-nam-je-to-otkrio/9171044/Židov Friedrich Krauss je bio prvi "seksolog" u Hrvatskoj prije 120 godina, dok je Hrvatska bila u Austrougarskoj... Ali zatucani narod je bio protiv tog "naprednog" znastvenika.. ___________________________________________________________________
|
|
|
Post by gost gostinovic on Apr 14, 2024 14:58:12 GMT
bilo kuda hazar svuda... vidjeh vijest na njemačkom ms portalu... još jedan "putinov propagandist" (tako ga nazivaju), koji grmi protiv zapada i prijeti uništenjem. Dmitrij Jevstafijev... bio je gost u glavnoj emisiji ruske državne TV "Večer sa Vladimirom Solovjevim"- gdje poznati Putinov hazar ( kojega sam već ranije spominjao), voditelj Solovjev i ostala braća hazari stalno pozivaju na rat i uništenje Zapada. Pod maskom, velikh ruskih patriota i desničara... Eh tako sada i ovaj Jevstafijev,. koji je rekao da će biti atomskog rata sa "Zapadom" i da treba uništiti Zapad i da će biti 200-250 milijuna mrtvih... treba uništiti europske gradove, kao Pariz i ostale... a evo kako izgleda taj Jestafijev,.-- ma pravi "Rus", nema šta.. plusworld.org/img/pl-7-254-2018/8.jpgJevstafijev je ravnatelj na ruskom think tanku, institutu "Институт США и Канады РАН" (Institut za američke i kanadske studije). A taj institut je osnovao 1967. sovjestki politolog dr. Georgij Arbatov- koji je također bio hazar. _______________________________________________________________________________________ bilo kuda hazar svuda... slučajno nađoh ovaj link, vijest od prije 16 godina, sa portala izraelskog Haaretza to je dakle bilo 2008. godine, nakon što je Medvjedev postao kofol predsjednik Rusije (jedan mandat, pa je kasnije opet preuzeo šahista) dakle u ovoj vijesti kaže se da se šire "glasine" u Rusiji, da je Medvjedev židov. I da te glasine šire ruski nacionalisti i da to zabrinjava židovsku zajednicu u Rusiji..he he he.. pogledati ovaj link, bez ovog nastavak s brojevima. www.haaretz.com/2008-02-22/ty-article/rumors-that-putins-successor-is-jewish-has-community-worried/0000017f-dc38-db22-a17f-fcb975a20000_____________________________________________________________________________________
|
|
|
Post by tuckercarlson on Apr 14, 2024 16:12:01 GMT
ledeni,ledeni..kakvo blago su tvoji upisi!ovo sam sve upio u jednom dahu!veliki pozdrav svim kamenjarcima,svaka vam cast!hvala.
|
|
|
Post by Uno on Apr 14, 2024 18:35:11 GMT
@ledeni:
"dakle u ovoj vijesti kaže se da se šire "glasine" u Rusiji, da je Medvjedev židov. I da te glasine šire ruski nacionalisti i da to zabrinjava židovsku zajednicu u Rusiji..he he he.."
Zli jezici kažu još i slijedeće...
"Dakle, Dmitrij Anatolijevič Medvedev...
Što vreba iza portreta, rijetkih poteza kistom koje su nam naslikali službeni mediji? Prije svega, iznenađeni smo kad vidimo da on nije Medvedev i ne Dmitrij. Sve ovo nije ništa drugo nego paravan, neka vrsta, stranačkog pseudonima, baš kao Lenjin, Trocki i td. U dokumentacijskom sustavu židovskih zajednica (Ktuba – bračni ugovor, vrijeme obrezivanja, odrasla dob), u bazama podataka rabinskih sudova ovaj čovjek je naveden kao Menachem Aaronovich Mendel (iz nekog razloga ruski na putovnici). Otac – Aaron Abramovič Mendel, prema putovnici Anatolija Afanasyevicha, kao što možete pogoditi, također je zabilježen kao Rus. Majka – Tsilya Veniaminovna, Židovka. Supruga – Svetlana Moiseevna Linnik.
Što se još zna o njemu? Uspio je postati pričuvni časnik bez služenja u vojsci. Za vojnu službu se pokazalo da je fizički neprikladne visine - 164 cm, težine 45 kg. (Usput, u svim normalnim zemljama vjeruje se da ako osoba nije ispunila svoju vojnu dužnost prema zemlji, ne bi trebala zauzimati najviše dužnosti). Moronski izgled malog Downa objašnjava se srodstvom Medvedev-Mendela sa židovskim klanom Shakhtmanov, čiji mnogi predstavnici imaju očita obilježja degeneracije i nasljednih bolesti prisutnih (prema izvješćima izraelskih medija) samo kod čistokrvnih Židova."
Поиск Правды
|
|
|
Post by g. gostovic on Apr 20, 2024 13:12:31 GMT
pa talmudaški hazari, odvuijek prakticiraju incest u svojim obiteljima, - jer to je dio njihove luciferske religije... oni to rade iz prkosa Bogu, prirodi i biologiji.. I zato oni i propagiraju incest i pedofiliju kao nešto normalno, - sve naravno upakovano u celofan "znanosti" njihove izmišljene nauke "seksologije"...
To je propagirao njihov prvi operativac za "sekusualnu revoluciju", Alfred Kinsey, a nakon njega, 2 desteljeća kasnije i talmudaški hipi pokret i talmudaški šezdestosmaški pokret u drugom pokušaju "sekusualne revolucije" kasnih 60-ih i ranih 70-ih godina, pa onda i talmudaška umjetna stranke Zelenih 80-ih godina, - a to do danas propagiraju svi "seksolozi" sa talmudaškog Kinsey instituta- centra svjetskog pedofilnog lobija pod maskom talmudske "seksualne znanosti". Koja je postala službena znanost i u WHO-u, i u UN-u, i u EU-u.. i ostalim "međunarodnim" (talumdaškim) organizacijama i instutucijama. Zato se po nalogu talmudonja zadnjih godina, u pojedinim zapadnim zemljama sve više nameću sve veće perverzije u predmetu takozvanog "seksualnog odgoja". Koji je prvi put uveden, baš nakon talmudaške šezdestosmaške revolucije 70-.ih godina u zapadnim zemljama, a danas postoji u i svim državama EU-a i u Hrvatskoj (iako ovdje još nije tako radikalan jer žabe još nisu toliko skuhane kao na zapadu, ali biti će jednoga dana). I taj se "odgoj" zato u zapadnim zemljama, nameće sve mlađoj i sve manjoj djeci, pa tako je u nekim zemljama uveden i za prvačiće, pa čak i u nekim vrtićima za predškolsku djecu.. jer su za pohotne talmudonje, djeca žrtve za Moloha.
a smješni klaun Medvjedev sa onom debilnom facom je baš primjer incestuoznog produkta talmudskih familija... Pa još dok je bio kofol "predsjednik" prije 16 godina, smijali su se njegovom smotanom držanju.. A sada od kada je počeo rat u Ukrajini, ovaj imbecil svakog tjedna ispaljuje nekakve prijetnje.. Koje mu je netko napisao na papir, pa o to onda javno pročita.. Medvjedv izgleda i djeluje baš kao neka mentalno zaostala osoba, osoba sa posebnim potrebama- kojoj štićenik naredi i nauči je šta će govoriti i ona to onda samo ponavlja
pa pogledajte i Merkelicu.. "zli jezici" također odavno govore, još davno prije plandemije, da je ona "kriptočurka", hazarka... Ima familijarno porijeklo iz Poljske, sa očeve strane. ćaća joj je bio kofol protestantski pastor. Koji je iz Zapadne njemačke, gdje je Anđelija rođena sredinom 50-ih, preselio u socijalističku istočnu Njemačku-DDR...gdje je Anđelija odrasla i bila je i pionirka i članica FDJ-a. FDJ to je bio kao njihov Savez socijalističke omladine. Tada kada su brojni Njemci iz DDR-a, bježali u Zapadnu Njemačku, njezin ćaća sa familijom čini obrnuto- oni preseljavaju u DDR.
Da je i Merkelica vjerovatno produkt incesta, ne bi me čudilo.. Pa ona njena smotana, potpuno debilna, imbecilna faca , uvijek isti izraz lica.. Ona je 1993. bila učenica Klausa Švaba u programu "young global leaders" u WEF-u. Iste godine su tu YGL-u na dresuri bili i Bil Gejc i Viktor Orban... I gle čuda, baš nakon što su svi oni tada pohađali "školu" kod Klausa, - baš nakon toga će svi malo pomalo postati velike ličnosti i napraviti velike karijere. Gejc će tek nakon toga postati glavni kompjuterski tajkun i milijarder, koji je uništio svu konkurenciju i faktički osigurao monpol za svoj Majkrosoft i Windows, koji se po prvi put tada pojavljuje u grafičkoj verziji. Viktor će malo pomalo postati najmoćniji političar Mađarske, a i Anđelija će od tad malo pomalo postati najmoćnija političarka Njemačke..
Da je njemačkoj javnosti netko rekao 1993. godine, da će ta neugledna smotana žena sa debilnim izgledom, koju, ono kako se kaže, nijedan muškarac ne bi dodirnuo ni sa ribarskim štapom, kasnije postati kancelarka i to 4 puta uzastopce- smijali bi mu se. Ona je tada bila kao neka predsjednica mladeži CDU-a, pa će kasnije malo pomalo biti ministrica za obitelj, i još neke funkcije u Kohlovoj vladi,,, da bi 2005. po prvi put postala kancelarka nakon vanrednih izbora u listopadu. u lipnju iste te godine, ona je bila na skupu Bilderberga, i dakle, 4 mjeseca kasnije, postaje kancelarka.
Uoči tih izbora 2005. prema anketama; dotadašnji kancelar Schroeder imao je podršku negdje oko dvije trećine birača, a Merkelica samo dakle negdje oko 33%. Međutim, pošto je u njemačkoj, parlamenarni sistem, (kao i u Hrvatskoj i većini zemalja) i biraju se stranke, a ne pojedinci (kao u SAD-u u predsjedničkom sistemu), pošto je CDU osvojio samo negdje 1 i pol posto glasova, CDU je imao prednost da daje kancelara i ona je tako postal kancelarka. pitanje je i svi su se tada čudili zašto je Schroeder početkom 2005. godine rekao da raspušta parlament i da trebaju biti prijevremeni izbori, iako je imao mandat još do listopada 2006. godine. Zašto se dobrovoljno odrekao još godinu dana vlasti?
Navodno, zato što je njegva stranka SPD tada u kratko vrijeme izgubila 4 pokrajinska izbora u 4 pokrajine i Schroeder navodno da bi provjerio da li SPD ima podršku, dakle dobrovoljno se odriče još godinu dana vlasti i tako izbori budu godinu dana ranije.. međutim,... to o gubitku pokrajinskih izbora je neuvjerljivo jer oni nemaju veze sa glavnim saveznim izborima, i Schroeder je bez problema mogao ostati do kraja mandata do listopada 2006. I ako se zna, tada da je tog ljeta 3 mjeseca ranije 2006. u njemačkoj bilo nogometno SP i njemačka repka izazvala pravu euforiju i Schroeder je kao kancelar mogao profitirati od toga, -a i ekonomska situacija se počela poprvaljati nakon njegovih reformi i mogao je da je sačekao redovne izbore 2006.-, vjerovatno na osnovu toga opet pobjediti- , ali ne, on je na iznenađenje sviju, išao na te prijevremene izbore godinu dana ranije... dakle zašto?
moguće , da su gazde Njemačke to naredili Schroederu. Zato što je 2003. bio neposlušan, što je tada odbio da dadne podršku cio-Bushu i talmudonjama u pohodu na Irak, odbio je da njemačka vojska ide tamo i sudjeluje u invaziji na Irak. Pa su gazde dakle naredile izmjenu kancelara.
Prije nego što je postala kancelarka, dok je Merkelica bila na tim drugim funkcijama, ona je bila najveći preedmet sprdnje i zahebancije u njemačkoj javnosti. Omiljena tema svih komičara i satiričara, koji su se rugali njenom debilnom i smotanom izgledu i držanju i glupoj frizuri, i potpunom odsustvu ikakve karizme..I zato je zagonetka kako je ta smotana žena uopće dogurala do te karijere...
I kada bi ona govorila- sve je to bilo smotano.. i kasnije kada je postala kancelaraka,njeni govori i sve ostalo sve je to bilo za hurac, ali su naravno dvorski režimski mainstream novinari, sve to hvalili kao mudro i znalački. Merkelica je bila kao onaj Mr. Gardiner ,gospodin Vrtlarić) iz one britanske komedije, sa Peterom Sellersom. Gdje Sellers glumi nekog debilnog lika, lagano mentalno zaostalog, koji je odrastao s majkom, samo gledajući televizor i koji ,ako se dobro sjećam, volio biljke i vrt i uvijek govori vezano uz to, Njegove rečenice i izreke su potpuno debilne, - ali svi ga hvale, gle kako je to mudro .. E tako je bilo i sa Anđelijom.. Svega čega se ona dotakla u 16 godina njene vladavine,- sve je uništila i shebala,-- ali su dvorski novinari sve to hvalii- Ali ustvari to je i bio cilj talmudaša, da sa svojom tajnom kriptočurkom sve uništavaju-- slično kao što su sada u Vatikanu ubacili i svoju kriptočurku Bergoglija za papu.
ali kao što talmudaši hvale Bergoglija, tako su hvalili i Anđeliju... sjećam se prije 6-7 godina,.. kada ju je nahvalio i roker Gene Simmons, pjevač grupe Kiss. Ono kada je Merkelica bila kritizirana što je sa svojim pozivom za neograničenu migraciju izazvala kaos i ogromne probleme ne samo za Njemačku već i za mnoge druge države Europe (posebno i za ove naše države regije)- Gene Simmons ju je nahvalio zbog toga. da je to prava hrabra, mudra državnica... Naravno... jer je Simmons talmudaški hazar, rođen u Izraelu, a pravo ime i prezime mu je Chaim Witz.
a i Merkelični muž, Joachim Sauer... totalni debil., smotan ko sajla.. možete vidjeti njegove slike na tražilici na interentu. Njih dvoje nemaju djece.. a kako će imati, kada su vjerovatno oboje impotentni imbecili i produkt incesta.
Piotr Fiala - češki premjer je također hazar (to se zna).. Morawiecki- poljski premjer ima hazarsko porijeklo (iako službeno nije potvrđeno, ali je izraelski list Times of Israel pisao o tome).. bivši latvijski predsjednik, Levits je hazar Jose Borrell, opunomoćemnik EU-a za vanjske poslove (neslužbeni ministar EU za vanjske poslove) također je hazarskog porijekla. Kao mladi student kasnih 60-ih je živio u jdnom izraelskom kibucu, gdje je upoznao svoju prvu ženu-- francusku hazarku Caroline Mayeur
supruga poljskog predsjedika Dude, je hazarka, djevojačko prezime Kornhauser ili tako slično
Orbanova supruga, Aniko Orban, djevojačko prezime Levay, ima hazarsko porijeklo - iako je službeno kofol "katolkinja". Levay je mađarski oblik poznatog jevrejskog-hazarskog prezimea Levi ili Levy. Jedna od Orbanovih kćeri se zove Rahel, -- poznato jevrejsko ime iz Biblije iz starog zavjeta Viktor Orban je protestant-kalvinist, a protestanti su najžešći takozvani "kršćanski cionisti". Orban je veliki pajdo sa Netanjahuom kao i Trump... nedavno sam vidio negdje članak, čini mi se na epohi, (valjda prenesen sa nekog američkog portala) u kojem se tvrdi da i Trumpo ustvari ima hazarsko porijeklo iako to nije dokazano.
|
|
|
Post by g.gostovinovic on Apr 20, 2024 13:15:31 GMT
ledeni,ledeni..kakvo blago su tvoji upisi!ovo sam sve upio u jednom dahu!veliki pozdrav svim kamenjarcima,svaka vam cast!hvala. ajmo Rijeka !! ili kako ono kažu, tamo neki tvrdi armadovci;"naša Rika mila!" iako aktivno ne pratim HNL (čujem samo neke rezultate), držim palčeve NK Rijeci, da osvoji titulu prvaka.. vjerujem da će osvojiti titulu i onda na jesen ide liga prvaka, možda će Rijeka imati višu šansu da se kvalificira za LP, jer je od jeseni novi sistem LP, LP se proširuje...ali ako i ne uspije, ima rezervna euroliga, ili konferecijska liga, jedno od to dvoje će uspjeti kad je azerbejedžanski FC Karabag ove sezone, mogao igrati u euroligi i čak dospio u osminu finala i izvrsno se suprostavio Bayeru Leverkusenu, doveo Bayera na rub poraza, i tek u sudačkoj nadoknadi, kada su Karabagovci ispuhali i nestalo im snage, su izgubili-- onda i Rijeka može igrati u Europi..
|
|