|
C19
Feb 26, 2024 20:38:53 GMT
Post by istrazuj on Feb 26, 2024 20:38:53 GMT
🤣🤣🤣🤣 Koja debilana... Strašno... I upravo i danas takva idiotska debilana sebe zove "imunolozi-virusolozi-epidemiolozi" - i slična idiotska sranja... 🤣🤣🤣
|
|
|
C19
Feb 27, 2024 17:43:12 GMT
Post by Stock on Feb 27, 2024 17:43:12 GMT
|
|
|
C19
Feb 28, 2024 11:09:29 GMT
via mobile
Post by Stock on Feb 28, 2024 11:09:29 GMT
|
|
|
C19
Feb 28, 2024 16:57:25 GMT
Post by Uno on Feb 28, 2024 16:57:25 GMT
|
|
|
C19
Feb 28, 2024 17:42:48 GMT
Post by istrazuj on Feb 28, 2024 17:42:48 GMT
Eutanazija...?!?
Šta drugo očekivati od ćifutara i idiota tzv "doktora"....?
|
|
|
C19
Feb 28, 2024 22:59:37 GMT
Post by Stock on Feb 28, 2024 22:59:37 GMT
Pa to su radili i 2020...pogledajte dijagram umrlih. Onaj peak u martu, aprilu I maju...sve umrli u staračkim domovima, najlakša grupa za odstrel. Samo se tada zvalo...paliativna "njega". Bez doktorske posjete, izvan svakog pravila i pameti, preko telefona su izdavane naredbe. Pisao sam o tome na Logičnom kada se to dešavalo. Čak je bilo na TVu...naravno, branili su se da to nije bilo pravilo, nego greška u "tom vremenu panike", a koja je "samo djelo pojedinaca koji su radili na svoju ruku"
Naravno, komisija koju su osnovali nakon toga koja je trebala rasvjetliti sve nepravilnosti u kurtona vremenu je samo konstatovala ono što smo svi već znali...da je najveći broj umrlih bio medju populacijom od 80+ godina. Da je bilo propusta i da je vuk pojeo kenjca.
Naravno, nabadanje, kao revolucionarno otkriće medicine se, ne samo preporučuje nego I zahtjeva da bi se zaštitila ta populacija koju su netom pobili, a da ne bi dobila gripu.
I nikome nije dlaka s glave zafalila, osim što su Tegnela, onoga što je na početku kurtone objašnjavao da se ne paniči jer...gripa je došls, pa će proći..sklonili sa pozornice, zamjenili ga političarima I zakopali u neki podrum Državnog Zdravstvenog Instituta (glup prevod, ali znate oni "Organi" u svim državama koji upravljaju zdravstvom što im sada WHO pokušava oteti samostalnost u upravljanju).
Dakle, sada kanadzani rade istu stvar samo legalno. I zbog empatije...da se ljudi koje su nagrdili čorbicom ne muče... Blago svima koji imaju takve brižne vlade. Oni koji nemaju, dobiće. Pitanje vremena.
|
|
|
C19
Mar 3, 2024 18:47:06 GMT
Post by gost gostovic on Mar 3, 2024 18:47:06 GMT
citat Stock: "...dodaj na onu svoju listu i dečka od 28 godina, švedskog fudbalskog reprezentativca koji je na raspiratoru..."nepoznata" bolest mozga, u odredjenim krugovima prepoznata i nazvana iznenaditis. Naravno, još uvijek čeka diagnoskod ICD-10. Morona ga je dobila expresnom brzinom, ali zs Iznenaditis ćemo se načekati..." ------------------------- vidio sam tu vijest, objavljena i na Indexu i na portalu Jutarnjeg lista.. u onom mom prošlom postu, gdje sam sakupio slučajeve umiranja i oboljevanja zadnjih mjeseci, spomenuo sam i nekoliko drugih nogometaša iz bundeslige, koji su imali srčane smetnje (svi su operirani) i njih 6 (dosada) oboljelih od raka. također svih 6 su bili operirani... austrijski reprezentativac Leiner je još uvijek na bolovanju i liječenju a evo i još jedne najnovije vijesti:Rene Pollesch,- njemački kazališni autor i redatelj, i ravnatelj Berlinskog kazališta Volksbühne, (očito je bio jako poznat u tim kulturnim krugovima,. jer su svi ms mediji o njemu izvjestili),- umro "izenenada i neočekivano" , 61 godina. uzrok opet srce. kao i kod poznatog bivšeg njemačkog nogometaša Brehmea. par dana ranije. www.bild.de/unterhaltung/leute/leute/er-war-intendant-der-berliner-volksbuehne-ren-pollesch-stirbt-mit-61-jahren-87313826.bild.htmlOvaj Pollash, je inače bio ljevičar i za vrijeme plandemije žestoki pristalica maski i zatvaranja... još jedan gojimski taliban.. "revolucija jede svoju djecu"
|
|
|
Post by gost gostovic on Mar 3, 2024 18:47:55 GMT
citat Istrazuj: I ovaj albanac je prije polaska na hadž otišao u skopje da se cjepi.. i kaže se , pazite ovo: "..Током чекања на вакцинацију у Инфективној клиници у Скопљу, Хоти је од једног човека добио информацију да након вакцине може добити реакцију у виду осипа по лицу или телу. Како би избегао нежељене реакције, он је након вакцинације место убода пребрисао медицинским алкохолом и на тај начин поништио дејство вакцине. Ипак, сертификат о вакцинацији добио је без контроле њене успешности...." ------ u ovom odlomku, koji je dakle službena verzija "epidemije variole vere",- službena verzija tada u Jugoslaviji (koja je i bila jedina dopuštene verzija, tada nije bilo ni nezavisnih medija, a kamoli interneta.. samo državni partijski mediji)- baš upada u oči ova smijurija, koja odaje da je tu nešto bilo trulo i prevarantski. Kao prvo; kaže se da se nakon cjepiva može dobiti osip po licu i tijelu...što stvara sumnju u navodnu "epidemiju" i stvarnu namjenu cjepiva. Što, ako je cjepivo ustvari izazivalo taj osip po tijelu? ako je cjepivo bilo neki otrov..? kao i danas ovo "cjepivo" protiv lažne bolesti kovid. Samo što tada talmudonje još nisu imali današnju tehnologiju RNK, pa je tadašnje cjepivo nanijelo manje zla nego ovo.. ali ipak, podatak da je tada zbog 180 slučajeva "variole" prisilno cjepljeno cijelo stanovništvo Kosova i Srbije, ne znam da li i cijele Jugoslavije..., budi sumnju da je i to bio također talmudaški kriminalni eksperiment ( u članku se spominmje da su tadašnje YU vlasti radile sve po nalozima iz WHO, zbog čega ih je WHO pohvalio..
Par starih slika priloženih u članku i na hrvatskoj i na srpskoj vikipediji, prikazuje navodno oboljele osobe od variole, koji su imali osip po cijelom tijelu, ali koji izgledaju tako kao iz nekih starih holivudskih horor filmova- potpuno prekrivenoi osipom, skoro kao krljušti nekog gmizavca. možda su slike (iz tadašnjih službenih državnih medija) namjerno lažirane,da ljudima tada utjeraju strah u kosti, a možda je taj osip bio izazvan upravo od strane cjepiva...kao što se faktički kaže u odlomku iz vikipedije- da cjepivo može izazvati osip "kao neželjenu reakciju"
Kao drugo, što upada u oči iz kratkog odlomka, je da se učinak cjepiva, može poništti alkoholom, što je još veća smijurija. i što zapravo nehotice odaje, da se tu također radilo o nekakvoj prevari. da je ta priča o izvoru epidemije, - tom nekom albancu, koji je boravio na bliskom istoku, tojest bio na hadžu u s. arabiji, i donio zarazu u Srbiju i Jugoslaviju-- vjerovatno konstruirana za tadašnju javnost.
Dakle, taj je čovjek bio "nulti" pacijent, onaj koji je prvi donio zarazu negdje. slične priče bile su prije 3 godine za vrijeme plandemije, "nulti" pacijent, prvi koji je zarazu iz Kine prenio u pojedinačne države Europe i na Zapad itd... čitao, sam da je "nulti" pacijent za Njemačku, koji je prvi navodno donio "koronu" u njemačku, bio navodno neki njemački turist koji je boravio u Kini, a negdje kažu da je to bio neki njemački inžinjer kojki je radio u tvornici Volkswagena u Wuhanu ili u blizini Wuhana.
u holivudskom filmu "Contagion", snimljenom 2011. u kojem je faktički prikazan scenarij plandemije 2020. godine, (službeni savjetnici za snimanje filma bili su iz WHO-a), "nulti" pacijent, koji je prvi donio zarazu i epidemiju u SAD, bila je jedna američka turistkinja kloja je boravila u Hong Kongu...
dakle, ta fora o "nultom" pacijentu, koji navodno prvi negdje donese virus i zarazu- očito spada u njihov scenarij svugdje i očito je primjenjena dakle već tada 1972. davno prije plandmije korone. I kako se vidi i tih mejnstrim članakla na vikipediji,-- već tada su u Jugoslaviji tojest u Srbiji, bili primjenjivane iste one totalitarističke mjere, po nalogu i protokolima WHO-a, koje smo doživjeli 2020: dakle zaključavanja, zabrana izlaska, vojska, policija itd..
|
|
|
C19
Mar 3, 2024 22:17:09 GMT
Post by istrazuj on Mar 3, 2024 22:17:09 GMT
| Ma jedini ko još nije skontao da je tzv "komunizam" = 100% ćifutizam , te da je "Tito o drugovi" bio masonsko-sotonjarsko govno - jesu penzosi...
Bukvalno ne postoji nikakav "komunizam i sveCka revolucija" BEZ talmudonja... I oni se to ne libe niti reći, a preglupe "gojimske snage" - ne usuđuju se ča niti ponoviti to što talmudonje - JAVNO GOVORE...
I ne stide se javno reći šta je to u stvari što se gojiomu prodavalo kao "komunizam i svetCka revolucija"... Ćifutizam dakle - tj lažni "judaizam"...
|
A evo danas vidim i da se u "komunističkom raju" smrdljive ćifutarske tvorevine tzv KINE - nešto poprilično krupno dešava...
Dakle "komunistička partija" - naredila TOTALNO UNIŠTENJE - svakog traga na "PLANDemiju kovid 19"... Spaliti SVE!!!! Gdje li sam to već čuo
|
|
|
C19
Mar 7, 2024 17:52:33 GMT
Post by Stock on Mar 7, 2024 17:52:33 GMT
Ledeni ima opsežnu dokumentaciju ubijenih i ranjenih sportista, a evo kako se to objavljuje u MSMu.
Nakon opsežnih pregleda, skeniranja i testova u posljednjih nekoliko tjedana, liječnici sada mogu ustvrditi da Kristoffer ima male krvne ugruške na obje strane mozga, kao rezultat iznimno rijetkog upalnog stanja u krvnim žilama mozga.
Još uvijek su ta "stanja iznimno rijetka", a ssmo Ledeni ima u svojoj arhivi jedno 100tinjak takvih slučajeva. I to top spremnih, mladih ljudi. Vrhunskih sportista.
Kod mene, medju najbližim kontaktima... Glaukom, kom 1. Oba oka operisana akutno. Na bolovanju.
Začepljenje vene na nozi, kom 2... Operacija 1, na čekanju 1. Oba komada na bolovanju.
|
|
|
C19
Mar 7, 2024 18:02:33 GMT
Post by Stock on Mar 7, 2024 18:02:33 GMT
A i trend sa novorodjenim, ili bolje rečeno, nerodjenim, se nastavlja...januar, katastrofa u poredjenju sa prijašnjim... Grafiku ću postaviti kasnije.
|
|
|
C19
Mar 7, 2024 20:44:40 GMT
Post by istrazuj on Mar 7, 2024 20:44:40 GMT
A i trend sa novorodjenim, ili bolje rečeno, nerodjenim, se nastavlja...januar, katastrofa u poredjenju sa prijašnjim... Grafiku ću postaviti kasnije.
Da ovo nisi bio ti
|
|
|
C19
Mar 7, 2024 21:01:13 GMT
Post by istrazuj on Mar 7, 2024 21:01:13 GMT
Samo da dodam... Ovaj naslov "C19 kraj" - definitivno ne stoji... Samo budala može pomisliti da je sad "došao kraj" i da će ćifutari i sotonjare sada sjesti i čekati - da se idiotizirani i preglupi gojim "dosjeti" da su ga "njegove države i religije" nagovarale na samoubijstvo... Dakle - NE SJEDE - skrštenih ruku i čekaju nas da se dosjetimo... A očito je da i izazivanje ratova ne ide baš, kao što je išlo prije 30-50tak godina ...
Da je isključivo "tehnologija" u tzv "vakcinama" (dakle NIKAKVA organska tvar ili nekakav idiotski "spajk protein") - znao sam odavno...
Međutim, ima par doktora koji NEUMORNO to i dokazuju... Jedna od njih je Ana Maria Mihalcea... Evo kratak sažetak istraživanja nje i njenih kolega:
a ovo je njen blog:
|
|
|
Post by dpf filter on Mar 8, 2024 12:52:10 GMT
Zmija je ujela covjecanstvo vaxom,i sada je se sklonila u stranu cekajuci da otrov proradi i da pkijen ugine. Bas onako prirodno kako zmija radi.
A jos kada vidimo da je simbol ugriza bluetoot koji lici na dva zmijska zuba,i gle cuda od zmijskog ugriza imamo i signal koji odasilja neku MAC adresu.
Ja ne znam kako Mihalcea konta doprijeti do nadobudnih tikvi. Ja bih joj predlozio bolje da onako uzme trubu i svira one saljive tonove samo kako to truba zna.
Mislim bolje po nju.
|
|
|
C19
Mar 8, 2024 13:12:50 GMT
Post by istrazuj on Mar 8, 2024 13:12:50 GMT
Zmija je ujela covjecanstvo vaxom,i sada je se sklonila u stranu cekajuci da otrov proradi i da pkijen ugine. Bas onako prirodno kako zmija radi. A jos kada vidimo da je simbol ugriza bluetoot koji lici na dva zmijska zuba,i gle cuda od zmijskog ugriza imamo i signal koji odasilja neku MAC adresu. Ja ne znam kako Mihalcea konta doprijeti do nadobudnih tikvi. Ja bih joj predlozio bolje da onako uzme trubu i svira one saljive tonove samo kako to truba zna. Mislim bolje po nju.
Poprilično slikovit, ali na žalost i tačan opis kako mi se čini...
|
|