|
C19
Apr 20, 2024 13:25:35 GMT
Post by g. gostovic on Apr 20, 2024 13:25:35 GMT
već sam spominjao prošli put, da njemački psiho-kiler, ministar zdravlja Karl Lauterbach predlaže da svi građani njemačke ubuduće imaju bezplatni pregled za srce... i da to plaća državno bolesničko osiguranje. I za to je napravio nacrt zakona koji se naziva "Herz-Gesetz" (zakon o srcu).. posebno se preporučuje da mlađe osobe do 50 godina, pa čak i djeca, češće vrše kontrolu srca... he, he, he... tako talmudaški vazali na čelu Njemačke, dakle unaprijed pripremaju gojime na to, da će biti masovnog oboljenja i umiranja od srca, i da se sve to fino maskira sa nekakvom kofol preventivnom brigom i liječničkim pregledima.. talmudaška namjera je ovde sasvim jasna: dakle cilj tog zakona i besplatnih preventivnih pregleda je da gojimi unaprijed saznaju da im je srce sjebano, da to doznaju , prije nego što "iznenada i neočekivano" obole, dobiju infarkt ili umru... Tako onda talmudaška banda dakle ima alibi: da se masovna oboljenja od srca i infarkti i padanja ljudi ne dovode u vezu sa vakcinom. dakle, ako netko prije vrši taj besplatni pregled srca, i režimski liječnici ustanove da on ima neki srčani problem, miokradotis i slično-- onda ide na liječenje i bolovanje-- prije nego što bi iznenada dobio upalu, ili infarkt i srušio se... i tako dakle glupi gojim neće posumjati u vakcinu..
Monika Hohlmeier (61 godina), zastupnica bavarskog CSU-a u EU parlamentu, objavila je da ima "autoimusku bolest" i da zato sada prekida sve aktivnosti na neodređeno vrijeme i mora na bolovanje. Hohlmeier je kćerka nekada poznatog bavarskog političara i dugogodišnjeg premjera Bavarske 70-ih godina, Franza-Josefa Straussa. Još davno prije početka cjepljenja protiv "kovida", prije nego što je talmudaška mafija izbacila na tržište cjepivo, u ljeto 2020. godine, Wodarg, Bhaldi, kao i naš Sladovljev i drugi nezavisni liječnici, upozoravli su na autominunsku bolest,- kao jednu od najčešćih mogućih nuspojava cjepiva. Dakle,- nakon ubrigavanja RNK cjkeopiva i spajk proteina, obrambene stanice imunskog sistema napadaju zdrave stanice organizma- misleći da su te stanice zaražene---tako nekako..
međutim, mainstream mediji u izvještaju, naravno ni riječi o tome, naravno jer se talmudaško-lucifersko cjepivo ne smije dovoditi u pitanje,- već trabunjaju da je u pitanju drugi uzrok zato što je ona oboljela.. ali su spomenuli da je Monika Hohlmeier imala "kovid".. he, he, he...
|
|
|
C19
Apr 21, 2024 8:53:49 GMT
Post by istrazuj on Apr 21, 2024 8:53:49 GMT
Ma bukvalno SVAKODNEVNO!
Evo ovaj je bio vrhunski sportista, ali "iznenaditis" u 54... Čak je i "prestar" - koliko mladih sportista odlazi svakodnevno...
|
|
|
C19
Apr 21, 2024 21:27:05 GMT
anna likes this
Post by istrazuj on Apr 21, 2024 21:27:05 GMT
STRAVIČAN VIDEO! I izuzetno bitan! Nikakve "pandemije" - NIJE BILO!!! Nikad zaboraviti - OGROMAN ZLOČIN - nad ljudima svijeta, niti one koji su učestvovali u njemu! Nikad im - NE DOZVOLITI da se izvuku!
Evo ovdje ima sa prevodom, pa podijelite dalje... Teror i masakr ljudi - NIJE prestao...a radi se o potpuno istoj zločinačkoj bandi!
|
|
|
C19
Apr 22, 2024 6:57:15 GMT
Post by dpf filter on Apr 22, 2024 6:57:15 GMT
|
|
|
C19
Apr 23, 2024 19:05:32 GMT
Post by istrazuj on Apr 23, 2024 19:05:32 GMT
Čuj, prvo što sam pomislio je da je taj koji je napisao i vijest - postavio i prvi koment Klasično (idiotsko) - "prikazivanje vrline"... (obično su tim idiotizmom zaraženi "woke-ljevičari")...
Međutim, spominjali ga ili ne - mnogi profesionalni sportisti (a generalno puno više "običnih" ljudi također) - se masovno izvrću kao muve ... Da li su "klimatski promjenjeni"...? Da li su se sunčali predugo... Da li su spavali sa otvorenim roletnama... ...ili su se možda "izlagali predugo" led-svjetlima automobila, koje prema "struci - može dovest do infarkta" ("novo otkriće struke" )
... ko će ga znati... Ako gojim ne želi niti saznati šta je ušpricao u vene - zašto na tjerati na spoznaju...
|
|
|
C19
Apr 23, 2024 20:12:41 GMT
Post by istrazuj on Apr 23, 2024 20:12:41 GMT
Dakle - bukvalno raspad sistema!!! (kako u tzv SAD - tako i u tzv EU)
Gadno, pa čak i za onakve totalne-idiote (poput "komentatora" na klix.ba iz DPFovog komenta)...
Znači ova hrabra žena je bukvalno JAVNO isključena, na radost gojimskih nobodenih idiota i korumpiranih "političara" u EU-parlamentu...
Gojimluk uživa u vlastitom idiotizmu i korupciji - ali stvar se ekstremno eksponira... Čak i ona najgora kurtona-idiotina (koja uzgred zasigurno ne gleda ovekvo što) ostala bi zblanuta sirovom cenzurom u EU-parlamentu... Dakle - zabranjeno govoriti o OČIGLEDNOJ KORUPCIJI kao i o ZLOČINU GENOCIDA izazvanog "vakcinama c19"...
Dokle...? Čak i ona najgluplja gojimska idiotina - prije ili kasnije će "progledati" (pa čak i ako bude gledao travu odozdo) - a ovakve scene će to samo ubrzati.
| Njemačka zastupnica u tzv "Europskom parlamentu" Christine Anderson - bukvalno je ušutkana je nakon što je pčela razotkrivati korupciju u ugovorima - zločinke Ursule von der Leyen - o "vakcinskom ugovoru s Pfizerom".
Mikrofon joj je ostao je uključen samo do trenutka kada je izjavila da je i “parlament koji zataškava ovu korupciju jednako korumpiran...”
Dijelite dalje!
|
|
|
|
C19
Apr 24, 2024 8:36:53 GMT
Post by dpf filter on Apr 24, 2024 8:36:53 GMT
Međutim, spominjali ga ili ne - mnogi profesionalni sportisti (a generalno puno više "običnih" ljudi također) - se masovno izvrću kao muve ...
Moj susjed zavrsio u bolnici. Prvo srcani. Otisao u bolnicu pa kao oporavio se. Kaze susjed da nije nikada vise vidjeo u zivotu mladih ljudi da lezi u bolnici radi srca i mozga.
Nedugo zatim dobio galopirajuci rak koji je ga pojeo za par dana. Ne znam i nisam pitao jel se nabo. Umro je za novu godinu.
Imam info preko dobrog pajde da je taj direktor bolnice javno rekao da je stanje alarmantno i da u svojoj karijeri nije dozivio ovoliki broj pacijenata sa srcanim i mozdanim udarima,kao i sa kancerima.
Ali nekim slucajem o tome se ne prica i ne diskutuje u mojoj sredini,a sviju bode u oci.
Jutros pijem kavu kada kolegica kaze da su joj tetka i ujko zavrsili u bolnici radi srcanih problema,ali je to tako ispricala da je jednostavno preletjela preko toga kao da je to nesto najnormalnije. Vidi se da nije svijesna.
Znaci u mom kraju vlada jedna zaglusujuca tisina po tom pitanju i vidim jedno svjesno izbjegavanje te problematike.
Izgleda da se upravo desava ono gdje Isus rece kako cemo slusati a necemo cuti i kako cemo gledati a necemo vidjeti.
|
|
|
C19
Apr 24, 2024 11:40:09 GMT
Post by istrazuj on Apr 24, 2024 11:40:09 GMT
... Znaci u mom kraju vlada jedna zaglusujuca tisina po tom pitanju i vidim jedno svjesno izbjegavanje te problematike. Izgleda da se upravo desava ono gdje Isus rece kako cemo slusati a necemo cuti i kako cemo gledati a necemo vidjeti. Da... Nekako mi se čini da je slična situacija svugdje po svijetu... Koliko treba gojimu da "dođe do pameti" i šta ga u konačnici može "probuditi"...? KO će ga znati... Vidjećemo...
Izvrstan opis naše ljudske (gojimske) zaglupljene-hipnotisane svijesnosti: (Gojim je gojimu - neprijatelj ...(ili ćto bi ćifutarski narativ iskazao kao "poznatu latinsku mudrost" - čovjek je čovjeku vuk)... I to isključivo zbog naše gojimske nesvjesnosti, a koja ljude direktno vodi u slijepo izvršavanje svih ZLODJELA koje je KULT isplanirao i ukucao u naše gojimske tikve kao "nauku, religiju, geopolitiku, države...i sve ostalo što smo kao ćifutarski Narativ - "učili" kroz generacije... A sve očito, u cilju - sakrivanja stvarnog Boga (Svjesnosti) i nase prave prirode...) | "... Matrix je sistem, Neo. Taj sistem je naš neprijatelj. Ali kada si unutra, i pogledaš okolo, šta vidiš? ... Biznismeni, nastavnici, advokati, stolari.... Sami umovi ljudi koje pokušavamo spasiti.
Ali dok to ne uradimo, ti ljudi su još uvijek dio tog sistema i to ih čini našim neprijateljima. Moraš razumjeti, većina ovih ljudi nije spremna za isključenje. A mnogi od njih su tako uvriježeni, tako beznadežno zavisni od sistema - da će se boriti da ga zaštite. ..."
|
|
|
|
C19
Apr 24, 2024 13:03:10 GMT
Post by dpf filter on Apr 24, 2024 13:03:10 GMT
Ovaj gore video sam podjelio svojim rodjacima u viber grupi.
Prija nego sto sam vidjeo tvoj komentar sa videom rodjak salje u viber grupu obavjest od whatsapp-a koji obavjestava rodjaka da jedno odredjeno vrijeme nece imati pristup istoimenoj aplikaciji jer je bio u grupama koje se bave drogom i terorizmom....hahhahha...mozes mislit..hahhahh..
A rodjak vozi kombi za lokalnu firmu koja se godinama bavi prodajom cvijeca kao i njezinom proizvodnjom i uvozom.
A taj i kada bi te htjeo zafrkati on to nebi znao uraditi,a kamoli da se bavi nekim nelegalnim radnjama.
I bas prikladno posaljem ovaj video,evo vidis reko moj rodjo,ljudi ukradu 100 milijardi i jos nije dozvoljeno pricati,a ti za "cvijece" od kojeg obitelj uzdrzavas proglasen si za suradnika terorizma i kriminalaca.hahhaha...ismijah se jutros.
|
|
|
C19
Apr 26, 2024 7:08:54 GMT
Post by dpf filter on Apr 26, 2024 7:08:54 GMT
….djelovanje otrova putem “covid cijepiva” je vrhunski proračunato….ovi slučajevi smrti od srčanih tegoba ili turbo karcinoma su dovoljno sporadični da bi se cijepljeni tješili da je toga uvijek bilo, i da to nije od cijepiva….a sa druge strane, niti oni koji su vidjeli prijevaru, nemogu još uvijek reći :”jesmo vam rekli….”…..ovi koji vode ovu preobrazbu u novi poredak su vrhunski majstori manipulacije, jer projekt ovakvih razmjera( migracije, covid, ratovi, digitalizacija, manipulacija prirodnim pojavama…itd….) u ovakvom vremenskom okviru (50god +-), ovako vođen, da sve može biti istina, a i nemora je zastrašujuč…….
Dobro zapazanje komentatora NOME sa Logicnog
|
|
|
C19
Apr 26, 2024 8:24:20 GMT
Post by Stock on Apr 26, 2024 8:24:20 GMT
Pokušaću sklopiti jedan text o tzv batch number o kojemu sam pisao još 2021 jer su se još tada pojavile informacije o različitoj toxičnosti kod različitih batch number. Naravno da su takve informacije zakopavane, ali je danas sve više dokaza da su te informacije tačne. I ti serijski brojevi su identifikovani i sortirani, ne samo po broju smrtnih slučajeva nego I koje bolesti izazivaju.
A da je SVAKI serijski broj experiment, za nene nema sumnje. Kontrolna grupa ne postoji jer kontrolna grupa su nenabodeni. Tako da ćemo, u jednom periodu, vidjeti povišenu smrtnost u jednoj regiji koja je koristila odredjeni serijski broj. U drugoj regiji će, istovremeno, smrtnost biti ispod normale jer je korištena druga serija, ali je zato broj karcinoma ili bolesti srca otišao u nebo. Ako pogledate Evropsku bazu podataka vidjećete da je smrtnost u cijeloj Evropi malo iznad prosjeka, ali to je zahvaljujući ovom manipulisanju sa serijama.
I ja sam, u početku nabadanja, mislio da će puno veći broj nabodenih riknut vrlo brzo nakon nabadanja. Medjutim, vremenom mi je postalo jasno da su to razgodili na duži vremenski period da se goje ne dosjete. I sada se rikava pomalo, ali ipak iznad normale koja je važila prije kurtone. Gdje su se, izgleda, prevarili i pustili preveliki broj istih serija je natalitet koji je, ionako loš, postao katastrofalan i do kraja SVO (2030) radjaće se manje djece nego što umre odraslih. Već sada je taj omjer 1:1 sa tendecijom pada.
|
|
|
C19
Apr 26, 2024 8:53:36 GMT
Post by dpf filter on Apr 26, 2024 8:53:36 GMT
Pokušaću sklopiti jedan tekst o tzv. broju serije koji sam napisao još 2021. jer su se još tada pojavile informacije o različitoj toksičnosti kod različitih brojeva serije. Naravno da su takve informacije zakopavane, ali je danas sve više dokaza da su te informacije tačne. I ti serijski brojevi su identificirani i sortirani, ne samo po broju smrtnih slučajeva nego i koje bolesti izazivaju.
Koliko se sjecam jedna doktorka iz Slovenije (nase gore list) je javno obajvila te serije bocica,bas onako sistemski poredane i do tancina je kronoloski objasnila kome i cemu su namjenjene.
Imena se ne sjecam. Nemam naviku arhivirati clanke ili bilo sto u zivotu,ali kada to pohranim u sebe znam da je tako bilo,ali me jebe jedan fenomen,a to je Mandelin efekat,to jest kada nesto i procackam i pronadjem to je u nekom izmjenjenom stanju.
|
|
|
C19
Apr 27, 2024 9:03:14 GMT
Post by istrazuj on Apr 27, 2024 9:03:14 GMT
|
|
|
C19
Apr 28, 2024 14:36:07 GMT
Post by istrazuj on Apr 28, 2024 14:36:07 GMT
Buđenje gojimluka konačno počelo... ?
Evo upravo pogledah klip od ove izgleda poprilično popularne nutricionistkinje... Naravno - i ona je bila totalno "woke" ("naučna") kao i 99% tzv "doktora" - za vrijeme ćifutarske PLANdemije...
Sad je dočim postala žestoko - iznenađena i uvređena... Pogotovo što se i sama nabola, a na žalost to je uradila i sopstvenoj djeci (što se može čuti negdje oko 30te minute)...
| Dakle, sad ova dr Boz - jasno SHVATA količinu ZLA i ZLOČINA koji je tzv "moderna medicina" (od samih početaka - obično ćifutarsko Rockefellerovo GOVNO za DEPOPULACIJU ) - te joj je i naziv video klipa prikladan: The biggest crime in the history of medicine (najveći zločin u istoriji medicine)
I ne samo naslov, nego očito se osjeti razočaranje i bijes (kao i samokritika) - jer na nekoliko mijesta kaže da koristi rijež "vakcine" za koju ZNAMO da je "zabranjena" na ćifutarskom YT... Ipak, shvativši o kakvom se ZLOČINU radi (i naslov sam to kaže) - odlučuje da otvoreno govori o njemu - čak i na zločinačkom ćifutarskom glasilu tzv "YouTube"...
|
Lično mislim da je i krajnje vrijeme... Naime, KO će drugi ako ne ovi SAMI "nabodeni" početi dizati glas - da se konačno sazna - ŠTA JE TO UŠPRICANO ljudima u vene?
A evo i još jedne "menadžerke" koja je čisto zbog pozicije u firmi i društvu - na prosto morala primiti otrov u vene...
| NIKAD NE ZABORAVITI - FaceBook je bio jedna od najzločinačkijih (ćifutarskih) "platvormi" - za zaglupljivanje vijekovima zaglupljenih gojima.... "... “Pažnja: kardiolozi sada kažu da je moj srčani problem više nego vjerojatno rezultat cjepiva protiv COVID-a”, napisala je na njenom FB.
U sljedećem postu, Tarque je otkrila da je magnetska rezonanca potvrdila da je doista pretrpjela srčani udar, unatoč nedostatku koronarnih blokada ili drugih tipičnih pokazatelja takvog događaja.
“Angiogram nije pokazao blokadu ili koronarni problem na dan kada sam imao srčani udar. Tri EKG-a pokazala su srčani udar. Tjedan dana kasnije moja je magnetska rezonanca potvrdila srčani udar”, rekla je.
“29 godina, cijeli život sam se bavila sportom. Nema zdravstvenih problema. WTF”, napisala je, sažimajući svoj šok i nevjericu. ..."
|
Naravno - ona je shvatila i ono bukvalno SVAKODNEVNO IZVRTANJE - mladih sportaša diljem svijeta, o kojima smo mi ovdje redovno diskutovali...
"... "Ljuta sam jer mnoštvo sportaša od 20 i nešto godina sada ima problema sa srcem", rekla je, odražavajući zabrinutost koja je odjeknula u raznim zajednicama diljem svijeta. ..."
Da... Valjda je i kranje vrijeme da se - MILIJARDE - prevarenih i otrovanih gojima počnu buditi iz (ćifutarske) hipnoze...
Vidjećemo koliko će ove dvije žene ostati vidljive na ćifutarskom ZLU - od FB i YT...
|
|
|
C19
Apr 30, 2024 16:08:41 GMT
anna likes this
Post by istrazuj on Apr 30, 2024 16:08:41 GMT
Teško će ćifurarija sad uspjeti ugušiti informaciju na ovaj ogromni genocid nad - svim ljudima svijeta... Uz prkos - idiotinama - koji glumataju da je " sve isto kao i prije" a u sebi se jedu, jer su se "nabusterovali" par puta, a možda i gore - izigravali "kulrurne, moderne, napredne demokratske" građane terorizirajući ljude oko sebe, pa i vlastitu rodbinu... "... britanski zastupnik Andrew Bridgen London iznio je šokantnu tvrdnju. "Bojim se da mislim da će to biti veće od holokausta jer mora biti između 10 i 20 milijuna ljudi koji su ubijeni ovim eksperimentalnim cjepivima diljem svijeta" ... " Dakle, premda ga je ćifutarija iz vrha smrdljive "partije" - izbacila prošle godine upravo zbog poređenja (LAŽNOG) tzv "holokausta" sa ubijanjem "vakcinama c19" - Bridgen (a i FAKTA!) potvrđuju da je i prije godinu dana, a i sad - u pravu... U stvari, još je gore... tzv "holokaust" - jeste TEŠKA ćifutarska laž. A genocid tzv "vakcinama c19" - jeste SVAKODNEVNICA koju svako sa makar 2 mozgovne vijuge može i sam momentalno uočit. Ne trebaju mu "ekaperti" za tu činjenicu...
|
|