...
Pa kako se, onda, desilo ovo "zasicenje dugom"?
NAMJERNO!?
...
Ali sta ako je ekipa koja izgubila na "Kosovskom polju" i otisla u ilegalu, ojacala dovoljno da misli da moze biti kalif umjesto kalifa?
Ili je jos prerano o ovoj mogucnosti i razmisljati?
...
Ja licno mislim da ne treba prodavati nadljudske sposobnosti tim - stakorima.
Naravno da ne i ja im nikada to nisam ni davao. Znaju vise od nas, ali to nema veze sa nadnaravnoscu nego sa lopovlukom.
Zasicenje (dugom) - je karakteristika svake Ponzi piramide.
Jeste!
Dakle bukvalno je "ugradjeno" u ovakav piramidalni sistem laznih "shekela" ("duga") - da se urusi.
Slazem se!
Ja se ne bih smio kladiti da su cifutarska govna to znala na samom pocetku... (Cak bih prije pomislio da goveda sotonjarska - bukvalno NISU imala pojma)...
A cak i da su imali - bolio ih je q..c jer ce se piramida razvaliti kad oni vec budu odavno otvorili vrata Pakla... te su vjerovatno kontali - "snaci ce se nasi potomci, jer su pametni i zlobni na nas"...
Vazna im je uvijek bila iskljucivo "dobit" tj maksimiranje dobiti!
(Detaljno opisano u tzv "bibliji" ili "torah" - Mojsijeva 4 i 5)...
I upravo taj ogavni sistem su nam - kroz generacije - utukli u lubanje, pa i ne znamo drugacije zivit...
A cuj...ne zelim se kladiti...postavljam samo drugaciju tezu za razmisljanje.
Sta ako...
su SVE to znali, i da cilj svega toga nije maximiranje dobiti, nego upravo ovo drugo sto pises-ukucati sistem u nase glavuse i naciniti nas ovisnim o njemu?
Nekada su frku pravile i lukovice tulipana...pa dodjosmo dovde.
Dakle, ovo govno od "shekela" iz NICEGA - baziranih na dugu (cifutarima) tj pijenju krvi buducim generacijama gojima - trebalo se raspasti prakticno prije SSSR (i Jugoslavije) tj u 90tim...
Medjutim, upravo sa raspadom "komuniustickog bloka" - dosla je nova ekipa gojima (MI) - koja je poduprla raspadajucu Ponzi piramidu...
Tako je citutarska Ponzi piramida opstala (i POVECALA se) - sve do 2008-9 (kad je propao Lehman brother) i krenula "financijska kriza" sa OOOOGRONIM stampanjem "duga" prije svega SAD (ali i cijele "zapadne demoratije") i direktog davanja "shekela" - samima sebi tj ogromnim privatnim bankama i osiguravajucim kucama... Za glupog gojima je islo "drzavno objasnjenje" - to tako mora, jer te banke-koncerni su "previse velike da padnu" i zato moraju dobiti "shekele" - IZ BUDUCNOSTI... Dakle mi, nasa djeca, djeca nase djece...itd...je bukvalno ZADUZENA - da "vraca" ove shekele iz NICEGA, koje je tzv "drzava" bukvlano DALA cifutarskim komercijalnim bankama i najvecim koncernima...
Hiljade milijardi "shekela" (iz NICEGA) - stvarani su preko noci (tj UZIMANI IZ BUDUCNOSTI) - i ubrizgavani u raspadajucu Ponzi piramidu...
Kraj 2019 - Ponzi piramida je bila pred KRAHOM!
Pripreme...za...
I sad smo tu...
Svaki rat i "revolucija" su izvrsna prilika - da tzv "drzava" povuce OGROMNU kolicinu "duga"(prema cifutarima) iz BUDUCNOSTI svojih glupih gojimskih podanika...
Ali i da se uvede kako napisah "nova finansijska klopka koja je njima donosila vise moci, a ostatku vise okova."
Dakle u BUDUCNOSTI - nasi potomci ce MORATI VRACATI cifutarima taj "dug" koji su tzv "drzave" UZELE iz NJE - premda u sadasnjosti cifutari ("Centralne-Narodne banke") - i NEMAJU nikakvog novca koji su "posudili" nama gojimima...
- MI - tj nasa buduca pokoljenja - dobila su DUG!
- Cifutari - (vlasnici PRIVATNIH "centralnih-narodnih banaka, tj "printera shekela") - dobili su ROBOVE u sljedecih 1000+ godina, koji su oliceni - u NASIM potomcima...
Moze li jednostavnije...?
...Naravno da ne moze!
Na zalost, moze!
Sutra im banke vise ne trebaju. Dovoljan je jedan jak server i ona zuta etiketa u uhu gojima, preko koje ce mu ubacivati digitalni shekel za dnevne potrebe (poslije cak ni to...mozda ce mu samo poslati naredbu-danas pojis na Rancu br1, a pases na Ranchu br5)
Ali NE MOZE niti POnzi piramida! 😂
Ona vrijedi samo i iskljucivo - dok glupi gojim - za sarene papirice terorizira i ubija cak i vlastitu rodbinu...
kad povjerenje gojima u sarene papirice (shekele) nestane - piramida se momentalno urusava.
E to je TO! Ali to treba uraditi prije nego uspiju sa...vidi iznad...
Medjutim...
Glupi gojim - nema sanse da to poveze - jer je naucen da "vjeruje struci"... 😂
Tzv profesori-doktori (idioti) sa "ekonomskih fakulteta" tj cifutarskih debilana, kao papagaji su ponavljali i ponavljaju besmislice - (a i bubaju se "pametnim ekonomskim izrazima") - objasnjavajuci kako to - POVLACENJE DUGA iz BUDUCNOSTI STVARNO "treba nama gojimima"...
Sve za shekele... 😂
(Isto je bilo i sa tzv "doktorima" (idiotima) - koji su pozvali pa cak i jos uvijek pozivaju na "vakcinisanje" OTROVOM, pa cak i male djece...)
Toliko o "visokoobrazovanim" - idiotima papagajima i povjerenju u govna koja oni "naucno objasnjavaju"...
E onda ga yebi...onda smo kvalitetno pusili. Buduca pokoljenja pogotovu.
Dakle, stvar po meni izgleda vise nego prosto...
Cifutarska Ponzi piramida ZLA - se neumitno raspada.
Oni ce uciniti SVE - dakle SVE - pa cak i ono sto nasa gojimska masta ne moze zamisliti...
Dakle, cifutari (tj "duboka drzava" koja vlada svakom tzv "drzavom" za nas gojime) - ce bez dvojbe pokusati:
- napraviti "teroristicke napade i revolucije" cak i gdje ih nema...
- napraviti PLandemije 3-4-5-6-... (dokle god treba pa makar pobili svih 8 milijardi gojima, jer nema vise povratka na staro)...
- napraviti stotine manjih, ali vjerovatno i VELIKI rat ("3 svjetski") jer svi znamo da je "geopolitika" najbolja droga za glupog gojima...A rat je i najbolji nacina da se "povuku" shekeli iz BUDUCNOSTI (dakle da se gojimske generacije u sljedecih MILION godina zaduze krvlju - potomcima cifutara)...
- a ako treba - "napasce" nas i oni "iistinini vanzemaljci" a mi gojimi cemo se boriti za "spas planete"...😂
Da! To je to.
A sto se tice Kosovske (Kulikovske) bitke - pa oni koji su u njoj izgubili su vec jednom preuzeli vlast krajem 16 vijeka...
Medjutim, ocito je da to nikad nije tako jednoobrazno...
Ideologija se samo mimikrira i nakon odredjenog vremena izadje ponovo, ali gora i nakaradnija, sa nekim novim "saveznicima" i "pravilima"...
(Sjeti se bivse SFRJ 1945 pa onda 1991... i "saveznika" svih tzv "zaracenih strana"... Groteskno...)
Dakle, smatram da su i oni koji su ubili Isusa u 12 vijeku - takodjer opstali u tami, pa se cak i utalili sa onim koji su izgubli na Kulikovskom polju...
Sve ih povezuje cifuratija - tj "racunovodje" - koji su silom posla upoznati i sa Tamom i sa Svjetlom 😂
Mislim da o tome slicno razmisljamo, ali treba to "uskladiti"...
A konacno - mi nemamo pojma (a niti Fomenko to i pokusava) - odgonetnuti najbitniju stvar:
Odakle civilizacija...?
Kako naprasno naucismo sve te drevne vjestine u nekim dijelovima svijeta - a u nekim ne ...
Eno poslao sam ti ranije, one bushmane koji samo puse ganju, love i jebu se... Ne treba im "Civilizacija"... Od kuda nama dodje...?
PARAZITI!
E... Ponovo iscitavam Knjigu proroka Enocha, jer mislim da tu lezi odgovor na to pitanje.