|
Post by istrazuj on Apr 17, 2024 17:56:35 GMT
Vijesti se smjenjuju velikom brzinom - a zbog nekog razloga se sve bukvalno razobličava pred našim očima...
Dakle, sad su sotonjare pedofilske - (koje masovno zauzimaju "visoke pozicije u partijama i državi") - sve viče i viče eksponirane, ne samo u javnosti i uvijek preko "alternativnih medija" (koliko još idiota "prati" samo "državne medije...?) - nego čak sve više i više pojedinih službenika tzv "država" - izlazi JAVNO i DOKUMENTOVANO - sa dokazima protiv ovih smrdljivih masončina-pedofilčina...
Evo sad je na tapetu onaj kanadski (Schwabov) zločinac i vanbračni sin Fidela Castra - Justin Trudeau. Izgleda da ga jedino može spasiti da - pobjedi na "izborima" (što je do sad bilo lako uzevši u obzir "Dominion glasanje" - tj one koji BROJE glasove... Da li će i ovajput ići "kao podmazano" - vidjećemo...)
Dakle, pedofilčina je očito bio (DOKUMENTOVANO) na onim "dernecima" kod MOSAD tj na onom "Epsteinovom ostrvu" - i to masu puta... Naravno, cijela lista "klijenata" čifutara MOSADa - Epsteina - je bez ikakve dvojbe poznata onim "obavješteniim" - ali čini mi se da :
- su sotonjare ćifutarske-kamatarske još uvijek izgleda dovoljno moćne da kroz njihove "državne institucije" - SAKRIJU ta imena od "javnosti"...
- je (gojimska) "javnost" - još PREGLUPA - da čak i pomisli o beskonačnoj količini zločina i ZLA koje joj ovaj čifutarski KULT već par stoljeća nanosi...
Lično mislim da dok preglupi gojim NE SHVATI - ŠTA JE NOVAC i KO JE VLASNIK tzv "NOVCA" - nema nikakve šanse da se bilo šta promjeni... A kad to većina ljudi konačno shvati - onda nema nikakve šanse da KULT bilo šta ZLO više napravi ... Nadam se da idemo rapidno prema spoznaji...
Ovdje je to poprilično jednostavno objašnjeno - tako da čak i "školovani ekspert ekonomist" - može ponešto naučiti (za promjenu od debilane)....
Ti koji su vlasnici tzv "novca" - vlasnici su i tzv "država" a u ovom slučaju i "obavještajne agencije"... (Postoji SAMO JEDNA "obavještajna agencija" - MOSAD... Ostale su samo podružnice iste...)
| "...Trudeau je već izgubio brak zbog svoje prljave istorije kao seksualni prestupnik, ali uskoro će izgubiti mnogo više prema istražiteljima koji su otkrili da će globalistički lider biti bačen pod autobus i krivično gonjen zbog optužbi za silovanje djece ako izgubi sljedeće izbore.
Prema istražiteljima, Trudeau nije jedini svjetski lider ili visoki političar koji se suočava s optužbama. Čitav niz poznatih imena, uključujući članove američkog doma i Senata, znoji se dok im se zidovi zatvaraju..."
|
E zbog nečeg, izgleda da u samom ćifutarskom KULTU sukob izbacuje na površinu - praktično nevjerovatne stvari... Do jučer - prosječan gojim - ne bi mogao niti pomisliti da je ovkvo nešto u opće i moguće, a još manje da u tim sotonjarskim-pedofilskim ritualima učestvuju "renomirani političari i društvene vertikale"... Trenutno je karakteristično sljedeće: - govnjiva-zločinačka "državna-medija" (koja je pod totalnom i čvrstom kontrolom ćifutarije) - NIKAD ništa neće objaviti... (opet pitanje - koliko još idiota - se "informiše" sa tzv "državnih medija" - tj koliko će gojimski-idiot još ostati idiot...?)
- uz prkos tome - informacije i dokumentacija izlaze u bujicama!... (čudno...?!) ... Smeće iz "državnih medija" - sve su manje bitna (a možda su već i nebitna)
|
|
|
Post by dpf filter on Apr 18, 2024 6:55:08 GMT
Istarzuj....citajuci tvoje upise stjecem dojam da se mnogo nadas i ocekujes od gojimluka u smislu da bi se mogli probuditi i pruziti kojekakav odpor. Ovo Kanadsko spadalo ce biti na vlasti kao i mnoga druga spadala u drugim torovima sve dotle dok dok nas ne uniste i porobe ili dok ne iznikne neka "revolucija" koja ce zavrsiti u krvi kao i uvijek. Evo frisak primjer izbora u HR. Kradeze je sluzbeno osudjena kriminalna organizacija i opet dobija izbore,a o stanju svijesti biraca govori cinjenica da je poznata kuravela,stucni naziv starleta,osvojila vise glasova od aktuelne ministrice kulture u HR. Ja se pitam kako je se ona uopce mogla nac u toj poziciji da se kandidira,ali eto. I sad se ja pitam kako su to stare civilazacije znale za ovakve drustvene fenomene pa je Kaligula doveo svog konja u Rimski senat. Ja volim proste i jednostavne ljude pa tako je jedan Srbski seljak to srocio na jedan nacin koji moze samo covjek iskrene i ciste duse da sroci ovako: www.youtube.com/watch?v=ps6rxrrYpL4
|
|
|
Post by istrazuj on Apr 18, 2024 18:46:19 GMT
Istarzuj....citajuci tvoje upise stjecem dojam da se mnogo nadas i ocekujes od gojimluka u smislu da bi se mogli probuditi i pruziti kojekakav odpor. Ovo Kanadsko spadalo ce biti na vlasti kao i mnoga druga spadala u drugim torovima sve dotle dok dok nas ne uniste i porobe ili dok ne iznikne neka "revolucija" koja ce zavrsiti u krvi kao i uvijek. Evo frisak primjer izbora u HR. Kradeze je sluzbeno osudjena kriminalna organizacija i opet dobija izbore,a o stanju svijesti biraca govori cinjenica da je poznata kuravela,stucni naziv starleta,osvojila vise glasova od aktuelne ministrice kulture u HR. Ja se pitam kako je se ona uopce mogla nac u toj poziciji da se kandidira,ali eto. I sad se ja pitam kako su to stare civilazacije znale za ovakve drustvene fenomene pa je Kaligula doveo svog konja u Rimski senat. Ja volim proste i jednostavne ljude pa tako je jedan Srbski seljak to srocio na jedan nacin koji moze samo covjek iskrene i ciste duse da sroci ovako: www.youtube.com/watch?v=ps6rxrrYpL4
Haha...Dobar... Probuđen tip *** Kažeš:
I možda si ti u pravu u svakoj tački ove tvoje konstatacije.
Međutim, ne bih rekao da je to samo "nada"... Prije bih rekao da u opšte nema nikakve "nade" gledajući sve oko mene, a čak sam i više puta spominjao i na Logično - da ne samo da ne očekujem nikakvu "revoluciju" nego se čak nadam da ništa sličnog tzv "revolucijama" do sad neće niti biti... Naime, sve te "revolucije" je pravila ćifutarija i kamatari-sotonjare-talmudonje... ali sa druge strane, već odavno mi je jasno da se tzv "Financijski sistem" (OSNOVA NAŠEG LJUDSKOG ROPSTVA, pored gojimske glupoće i nenzanja) - neće moći održati u ovom stanju u kojem postoji već par stotina godinaNa prosto neodrživ je matematički, ali to i ćifutarija odlično ZNA - pa zato i gledamo onu sprdačinu sa "napadom na Izrael" kao i sve ostale ratne (gojimske) sukobe po svijetu - a za očekivati je JOŠ PUNO TOGA - iz ćifutarskog repretoara... I to vjerovatno vrlo brzo - jer izgleda mi da NIKO nije popušio sprdačinu sa " napadom (slobodarskog) Irana na (lažni) Izrael" ... ( Premda je ćifutarija to sve isplanirala - za vikend, kad su berze zatvorene - a evo i Uno je odlično opisao - "kako je napad Irana u stvari tekao i trajao")
Ipak, sa druge strane - moramo priznati (i ti i ja) da su neke stvari poprilično "neobične"... Naime, pošto je nedvojbeno - da čifutarija bukvalno VLADA percepicijom (idiotiziranog) gojima - minimalno već nekoliko stoljeća : - kako to da sad evo ti i ja (a i mnogi ovdje na diskusijama, pa možda i mnogi koji - NA ŽALOST ne diskutuju) - jasno vide - tu Obmanu...?
- kako to da je naši pretci - koji NISU bili gluplji ili lošiji od nas - NISU VIDJELI...? Šta više, mnogi su i sami učestvovali i sakatili se i ubijali u ćifutarskim "revolucijama" i ratovima...
- šta se to naprasno desilo - tako da smo mi "progledali" i povezali stvari (a one su IZUZETNO PROSTE) - a naši pretci, kao i OOOKEEEANN gojimluka (u pravilu teško nabodenog na "vakcine c19" a uz to i "školovanog") tu OBMANU ne vidi niti sada - nego misli da se "sve vratilo na staro" (tj kad su ono gojimi ubijali jedni druge - za račun ćifutarije i za "šekele"...)
... pitanja ima još, ali je i ovo dosta...
E sada - prvo pitanje je - da li će ovaj OOOKEEEAN gojimluka :
- ikad skontati da su nas kroz generacije - obmanjivali ISTI ćifutari ("računovođe" iz sotonjarskog KULTA kamatara) - prije svega preko (lažnih) "šekela" a onda, što je još i gore - preko NARATIVA o svemu oko nas (obmanjujući cijelu LJUDSKU percepciju i skrivajući našu STVARNU prirodu, ili drugim riječima - Boga)...
- onako idiotiziran - napadati suludo na one koji ukazuju na OBMANU (a to upravo trenutno i rade oni ZOMBIJI tj "WOKE"-idioti-lažni ljevičari/zeleni isl...)... ili će zombizirani WOKE-idioti, ipak shvatiti da su im u vene ušpricali NEPOZNATE OTROVE - te će pokušati saznati: šta im je ušpricanou vene, kako da se to govno izbaci iz tijela, te i kako - da postreljaju one koji su stajali iza trovanja i genocida...
- od kojih je jedan dio - SKONTAO Obmanu Kurtone - shvatiti i da je bukvalno SVAKA "revolucija" i rat u zadnjih nekoliko stoljeća - također "proizvod" ISTE ćifutarije i kamatarskog-sotonjarskog KULTA, te da je krajnje vrijeme - da se PRESTANE ratovati - za "domovine, otadžbine, vjere, religije..." - i sva ostala SRANJA koja je ćifutarija ukucala u idiotizirane gojimske tikve - kroz nekoliko stoljeća... (Ovo, kako vidim je teža stvar)...
A drugo pitanje - ( o kojem smo pomalo lamentirali ovdje) - čak i kad ( totalno idiotizirani) OOOKEEEAN gojimluka - nekim čudom shvati i poveže ovo iz Prvog pitanja: - Kakav Sistem je - tad već "probuđeni" nekadašnji gojimluk - u stanju napraviti umjesto ovog ogavnog ćifutarskog konc-logora...?... Hoće li (vijekovima zaglupljeni) a onda naprasno "probuđen" čovjek (bivši "gojim") - biti u stanju napraviti IŠTA DRUGO osim ponavljanja ovog STAROG (ćifutarskog) u kojem je "čovjek čovjeku vuk"...?
- Na koji način - bi recimo ti naučio bilo koga - ko je cijeli život mislio da je "jedino ispravno to što je naučio od predaka" (također gojima) - da je to bukvalno SVE bila lažna percepcija bazirana na lažima NARATIVA i ŠEKELA...?
- Čak i da - (zamislimo teoretski) - iz nekog razloga - se bukvalno PROMIJENI svijest 90% gojima i konačno "GOJIM SHVATI" i postanu LJUDI... Cijeli zločinački ćifutarski NARATIV se raspadne zajedno sa (lažnim) Šekelima... Ljudi shvate da je SVEGA dovoljno u ovom materijalnom matrixu i to za SVAKOG u njemu... Međutim - onih 10% - NE SHATI... Oni bi i dalje "use nase i podase" i OTIMALI onim ljudima koji sad kako su shvatili ZLO Piramide - nemaju potrebu da ubijaju za OTIMANJE... Očito dakle - da čaki da 90% ljudi SHVATI Obmanu - to ne bi bilo dovoljno za uspostavljanje i održavanje sistema. Moraju postojati i mehanizmi za održanje sistema... (Dovoljno je pogledati LAŽI ćifuto-pedije o tzv "anarhizmu" i teritorijama koje su anarhisti držali 4 godine - IZVAN ćifutarskog-kamatarskog ZLA zvanog "komunizam" i onog smrada Rotschilda-Marxa koji je glavni ideolog "gojima" bio u to vrijeme... (ćifutarija nam je kroz DEBILANE samo ukucavala "zlo" o anarhizmu, a da li je bilo bolje pod čifutarskom-kamatarskom čizmom tzv "komunista" koji su zajedno sa "zapadom" uništili anarhiste... ?... en.wikipedia.org/wiki/Makhnovshchina )
Dakle, nemam pojma na šta će sve ovo izać...A izaće na to što - mora biti. Vidm da se mnoge stvari sad otkrivaju, i ništa drugo. Niko od nas nema to neke velike mogućnosti da bilo šta promjeni, ali možemo na svom vlastitom "lokalnom" ljudskom nivou diskutovati i lamentirati. Još čitam onu knjigu od Ickea "Zamka" - i mogu reći da se tu mnogo toga uklapa i u priču Eckharda Tollea, Rupert Scheldrakea, ali i po malo u nonu priču o "ljudskim odijelima" koju si ti postavio Kad budem pročitao, prodiskutovačemo abd...
A što se tiče tzv "Kaligule" i svih laži o NEpostojećem "Rimskom carstvu" - (kao i nepostojećem (izmišljenom-ćifutarskom) "latinskom jezuiku") - tu nemam ništa drugo reži od onog što sam naučio od Fomenka... Smeće lažno - isključivo u službi - kamatarskog NARATIVA i promjene naše ljudske percepcije Svijeta - u "gojimsku"...
|
|
|
Post by Uno on Apr 19, 2024 12:45:34 GMT
|
|
|
Post by istrazuj on Apr 19, 2024 19:36:26 GMT
Pa izgleda da je baš tako ... Kulise se raspadaju po cijelom svijetu...
Sprdačina od "izbora", ogromna korupcija svih "zvaničnika" (obavezno uključujući i "najviše"), bukvalno laganje pred korupmiranim "sudijama" u svakoj državi (a u SAD sve javno), izlazak dokumenata od Pfizera (a i za ostale ćifutarske "farmacija-koncerne" je isto) sa informaciom da je skoro 180 hiljada ljudi još u "opitnoj fazi" - imalo teške posljedice po zdravlje, a Pfizer htio sve sakriti sljedećih 75 godina...itd...itd...
I u konačnici - ćifutarska piramida "šekela" se opasno ljulja, a sve mi nekako izgleda da - (premda je ćifutarija pripremala da je ukine i zamjeni "digitalnim šekelom") - nešto im se dešava ubrzano... Zato im treba sprdačina od "bombardovanja" tzv Irana po lažnom "Izraelu" - i obrnuto I sve to još za vikend - da se "berze ne bi poremetile" Naravno, na žalost, ima još i previše gojimlika - koji isključivo gleda "državni TV" i čita "renomirane novine" (obično višestruko nabodeni) - koji još čekaju "atomski sa desna" Tu međutim, čini mi se da - nema pomoći...
|
|
|
Post by g. gsostovic on May 5, 2024 16:16:31 GMT
Trudo je lani išao na premjeru filma "Barbi", sa svojim sinom, obojica su obukli ružičaste majice, a ovaj mu sin (na slici se ne vidi cijela figura), izgleda da nosi kao neke šarene gaće ili šarene hlače od pidžame.. Holivudski film Barbie propagira LGBT i rodnu ideologiju images.dailyhive.com/20230808100719/trudeau-4.jpgne bi me začudilo da je i Trudo tajna talmudaška kriptočurka Pohađao je jezuitsku školu, kao i Fauči, kao i Mario Draghi. Onaj ružni talijanski zlikovac Draghi sa onom podmuklom facom.. na internetu također odavno kruže glasine i "zli jezici" da je i on "jewish", kao i ona ružna, zla, odvratna babuskara, Christine Lagarde, koja je nasljedila Draghija na mjestu predsjednika ECB-a, a prije toga je bila šefica MMF-a...
|
|