evo najnovijih epizoda u sitcomu Trumanovog šoua za narkiće geopolitike:
- nakon što su u Njemačkoj, prije oko mjesec dana, otkrivene i uhapšena navodna 2 ruska špijuna ) o čemu sam pisao), nedavno su otkrivena i uhapšena tri kineska špijuna..
I opet su se njemački kabalini mainstream mediji raspisali o tome.. I šta su to špijunirali navodni kineski špijuni? nekakave specijalne motore za njemačke ratne brodove i onda su o tome poslali obavijest u Kinu..
ono, kako su mediji gromoglasno u naslovnim vijestima objavili da su uhvaćena ta 3 špijuna... pomisliš, pa mora da su otkrili, da u Mikenu ispod Bayernovog stadiona "Allianz arena", 1000 metara ispod zemlje ima spremište nuklearnih raketa, koje se aktivira na prdež i može pogoditi Peking za 3 minute i vratiti se neopaženo natrag ispod stadiona--, a kada ono,--oni otkrili kako izgleda nekakav motor koji pogoni brodove..
Wow! hej, hebote... nevjerovatno, koja senzacija, da ti dah zastane...
Kina je puna njemačkih koncerna i firmi na svakom ćošku i posvuda je njemačka tehnologija a potpuno detaljni i precizni nacrt svakog motora i mašine, pa tako i tog motora za njemačke brodove, može se danas pronaći na internetu, sve živo..
a Kina je ionako u istoj ekipi kao i Njemačka...obe su vazelinske države talmudaške kabale..
Kina je sa svojom državnom brodskom špedicijom CISCO, prije 2 godine kupila 30% hamburške luke.. Hamburška luka je 2. najveća u Europi, nakon roterdamske luke u nizozemskoj, I tada se gojimskoj javnosti serviralo.. ma kako njemačka vlada i vlada pokrajine-grada Hamburg dozvoljavaju "autoritarnoj" i "diktatorskoj" Kini, da u svoje vlasništvo uzme trećinu hamburške luke... I "autoritarna" Kina, želi tako proširiri svoj utjecaj.. "Autoritarna" Kina, koja ionako već posvuda po Zapadu izvozi svoju jeftinu robu i tako širi utjecaj..
bla, bla, bla..
isto sranje se utuvljava u glavu i gojimskoj javnosti u SAD-u, ma kako se dozvoljava da ta "autoritarna" Kina izvozi svoje proizvdoe u SAD i tamo kupuje dionice itd, itd.. Naravno, prosječni gojim, koji nikako ne kuži da je u lažnom Trumanovom šouu, lažnog insceniranog novog hladnog rata i sukoba Zapad-Istok, ne kuži, da Kina na Zapad ne bi mogla izvesti ni šibicu, da to ne dozvoljavaju gazde iz talmudaške kabale, koje su sa svojom lovom i omogućile ekonomski uspon Kine u zadnih 30 godina- tojest postepeno preslagivanje ekonomije iz SAD-a u Kinu.
a Scholz je baš za vrijeme "otkrića ta 3 špijuna" bio u srdačnoj posjeti Kini kod talmudske marionete i Hajncova prijatelja Xi Jinpinga i 3 dana tamo teferičio i dogovorio novi biznis...
- otkrivena senzacija!! "procurili" tajni dokumenti mirovnog plana između Ukrajine i Rusije, koji je bio dogovoren između predstvanika Ukrajine i Rusije, prije 2 godine, 2-3 mjeseca nakon početka ruske "SVO"..
U izvještajima mainstrema medija, kaže se da se je u tom planu, Ukrajina prvotno bila pristala na to da Krim pripadne Rusiji, ali je Rusija zahtjevala uklanjanje nacista u Ukrajini i da se dadnu pravu ruskom stanovištvu, i dvojezična prava i kultura i sve ostalo, i da Ukrajina ne bude poligion za NATO, da bude neutralna itd... ali ukrajinski vlastodršci to nisu htjeli i tako je već dogovireni mirovni plan propao..
opet vjerotano jeftini šu za geopolitičaere.. jer, --- zašto se o tom navodnom mirovnom planu saznalo tek sada, više od 2 godine nakon početka rata?
da je zaista postojao taj navodni mirovni plan,- koji je propao zbog odbijanja Ukrajine, pa naravno da bi šahista i ruska strana, to vrlo rado objavili već tada dakle prije 2 godine, kada se navodno dogovarao taj plan..
I onda bi u javnosti rekli, eto vidite, ko je kriv..
mi Rusija, želimo mir, i zahtjevamo uklanjanje svakog nacizma i ekstremizma Ukrajini, i prava za prorusko stanovništvo, u istočnoj Ukrajini, i povlačenje NATO-a, a oni to ne žele.
Dakle, ovo što su ms mediji izvjestili o tom navodnom propalom mirovnom planu nekako mi izgleda, baš kao namjenjeno za navijače geopolitike,-- da čuju ono što žele čuti.
čudi me kako o ovome, o "tajnim dokumentima" navodnog "mirovnog plana" još nisu objavili na logičniom,. ali je to objavio Index...
njemačke obavještajne službe, otkrile da je su hakeri, koji su izvršili hakerski napad na njemački SPD, još prošle godine, da su ti hakeri iz Rusije i da u službi Putina i ruske vlasti!!! hebote koja senzacija!! da pukneš od smijeha..
ali što su ti šahistini hakeri postigli sa hakiranjem službenog portala SPD-a? pun hurac u 2 ne može stati.. ustvari, sam logički zdrav razum ti kaže, što ima toliko važno u stranci SPD, kakve to njemački socijaldemokrati imaju tajne, pa da se ruski šahistini hakeri navodno zanimaju za to? naravno nemaju ništa i naravno da nijedan stranka nema i neće držati nekakve važne državne tajne i dokumente... ali nema veze, gojimskoj javnosti se i sada ovim skreće pažnja.. i odmah su tu naravno, izvještaji mainstreram medija i ocjene "stručnjaka" za špijunažu,... i vodeći političari glume zabrinutost i kažu da će pojačati mjere sigurnosti protiv zločeste Rusije i šahistin špijuna...
ovamo se ubijaju muslimani u Gazi i drugdje u Izraelu, ali ove momčine kritiziraju Njemačku i "Zapad" zbog navodne "islamofobije" na zapadu i zbog "vrijednosne diktature" u Njemačkoj i zato zahtjevaju uspostavljanje kalifata...
ovo je toliko jeftino i otrcano, da ne samo ja, koji imam nos da namirišem talmudašku podvalu, već, vjerujem, svatko tko imalo misli vlastitom glavom, može uvidjeti da ovdje mosad i njegovi njemački vazelini, njemačka obavještajna služba BND, vjerovatno imaju svoje prstiće. Naravno tu su zasigurno i specijalisti, cio-vehabije iz Saudijske Arabije i njihove obavještajen službe i agenti, koje vrbuju naivne mlade muslimanske gojime, za ovakve stvari.
prije par tjedana , pokazao sam link sa jedne prijašnje slične demonstarcije, na kojoj se zahtjevalo ovo "kalifat je rješenje",.. transparent sa čudnim crtežom: 6 ukrštenih povezanih ruku, koje na prvi pogled asociraju, kao nekakavu slogu i zajedništvo, ali kada se malo bolje pogleda, prostor koje te ukrštene ruke tvore u sredini, gle slučaja,--- izgleda kao zvijezda šestokraka..
Prilično sam siguran da je ova parola "kalifat je rješenje", nastala u kuhinji obavještajnih službi. Kao i ovo; što su vođe demonstranata na toj demonstraciji govorile protiv "vrijednosne diktature".. Sam ovaj izraz, vjerovatno nikad ne bi rekao neki stvarni fundamentalist, već je i ovo jeftina BND-ova spika... Dakle; "vrijednosna diktatura"- misli se na to da su demokracija, ljudska prava, prava žena, prava LGBT družine i ostalo... što se u Njemačkoj i ostalom zapadu naziva "vrijednostima"- da je to u očima "islamista" kao neka "vrijednosna diktatura". I onda "islamisti" kažu, ma ništa te vaše (demokratske) "vrijednosti", već tu treba kalifat i šerijat... Dakle, kažu, baš onako kako to paše njemačkim političarima i njihovom medijima.. baš onako kakav je tipični klišej o "islamistima"..
Ono što godinama na zapadu trube kabalini političari i mediji: oni (islamisti) žele ukinuti naše "vrijednosti" i demokraciju, našu slobodu, naš način života i uvesti strogu šerijatsku dikataturui i kalifat.. oni onda baš to zahtjevaju na ovoj demonstraciji.
Dok se stvarne demonstracije za podršku Palestincima u Njemačkoj, zabranjuju ili im se otežava održavanje, postavljanjem stotina uvjeta,-- kao npr., da se na demonstracijama ne smije dovoditi u pitanje država Izrael i ne smije se vikati "free palestine"- dotle su ovi glumci dakle, dobili dozvolu za ovaj karneval, i da zahtjevaju kalifat...
Istovremeno, samo koji dan ranije , policija je u Berlinu, prekinula skup o Palestini, na kojem su sudionici normalno raspravljali i kritizirali Izrael. Iako je među sudionicima skupa bilo i njemačkih ljevičara. Kada je na skup preko videa bio uključen neki palestinski aktivist, inače liječnik, koji živi u V. Britaniji,-- policija je odmah prekinula skup, isključila struju i naredila da se sudionici raziđu. Kako se kaže u ms izvještajima, na zahtjev židovskih organizacija.
ali ovaj skup "kalifataša" u Hamburgu nisu prekidali.. he, he, he.. -
Naravno, ms mediji su nakon toga, nakon ovog skupa "kalifataša" odmah stavili bombastične naslove, kako islamisti ugrožavaju "demokraciju" slobodu, kako su prijetnja itd, itd...dakle, baš fino, baš kako to ide u prilog Izraelu i talmudonjama.
Namjera je očita: da se diskreditiraju oni koji se zalažu za Palestinu i kritiziraju Izrael i da se tako odvlači pažnja od Gaze i genocida- da se pažnja usmjeri na opasne "islamiste" i da se u javnosti, stvori dojam, da su oni stvarna opasnost po Njemačku i zapad i da se tako nekako ono subtilno javnosti predoči -- da Izrael ustvari ima pravo što tamo vrši pokolj-- jer su sve to isti opasni divlji, zatucani islamisti.. Ustvari talmudonje od početka pokolja, pokušavaju u zapadnoj javnosti preko svoji vazelinskih medija i političara , onako subtilno stvoriti baš taj utisak u javnosti--- da su muslimani fundmentalisti i islamisti i velika opasnost i da je cijeli Zapad ugrožen od njih, i da će se Zapadu desiti isto i da Izrael ima pravo braniti se od zatucanih islamista..
Organizacija koja je organizirala ovaj skup "kalifataša" zove se „Muslim Interaktiv“ (MI). Slučajno ili ne, im je kratica ista kao u britanske obavještajn službe MI6. Zaboravih MI6, dakle možda je i MI6 također imao svoje prstiće u stvaranju ove organizacije. Ali već sam ovaj naziv organizacije, „Muslim Interaktiv“.. je smijurija... i ovaj naziv je vjerovatno nastao u kuhinji obavještajnih službi.
MI je očigledno najnoviji modni krik iz kuhinje obavještajnih službi... prema podatcima iz ms medija, organizacija je nastala prije 3 godine, ali dosada nitko nije čuo za nju... I upadljivo je kako joj mediji daju ogromnu pažnju... MI po internetu i socijalnim, mrežama objavljuje svoje parole i vrbuje mlade muslimane.. I sve je to kao moderno
čak i mainstream mediji nazivaju MI "hipster islamisti" i "tik tok islamisti".. Čiji je cilj uspostavljanje svjetskog kalifata i šerijata, moš mislit..
I naravno tu su odmah "stručnjaci" za islamistički ekstremizam i kofol zabrinuti političari koji objašanjavju da je ovaj MI jako opasan..
Vođa MI-ja je Joe Adade Boateng. Otac Ganac, majka Njemica. Ustvari, on nije rođeni musliman, kao što se vidi po njegovom stvarnom imenu i prezimenu. Prvo ime Joe, je engleski skraćena verzija od imena Joseph, (hrvatski oblik Josip), a Joe je uobičajena kratka verzija od milja, u anglosaksonskim zemljama, kao kod nas Jozo ili Joško... Boateng je rašireno gansko kršćansko prezime, poznata su polubraća nogometaši Boateng, (također mješanci, otac im je Ganac, 2 različite majke su Njemice), Jerome i Kevin Prince Boateng. Prvi je igrao za njemačku, a drugi za gansku prepku.
Dakle vjerovatno je ovaj Joe Adade Boateng, konvertirao na islam i onda se nazvao Raheem. ustvari, pretpostavoljam da je dakle ovaj "Jozo" odnosno "Rahim", vrlo moguće talmudaški agent..
Ganci su kao bivša britanska kolonija inače većinom protestanti.
Sve te islamističke grupacije, kojih ima na desetine, su većinom prepune agenata BND-a, CIA-e, Mosada i naravno saudijskih cio-vehabija. Nekadašnja stara yugo udba, je znala taj zanat, koristila je istu taktiku davno 60-ih i 70-ih, kada su po Njemačkoj i drugim zapadnim zemljama u tadašnjim takozvanim hrvatskim emigrantskim organizacijama, najveći "ekstremisti" u tim organizacijama,,. koji su glumili najveće Hrvatine i ustaše i galamili protiv Tita i Jugoslavije, ustvari velikom većinom bili ubačeni agenti UDBE. Ti agenti su u svakodnevnom životu, inače bili kao uzoriti Hrvati i katolici, - da nitko ne bi posumjao u njih
ali intereseantno je da dakle , političari i mediji galame na ovo novo folklorističko društvance MI, i na ovoga "Jozu Rahima", ali njemu se ništa ne događa on ne dobiva kaznene prijave. Ne, već je čak student na sveučilištu, kako se kaže u izvještajima. Studira za nastavnika.
Dok aktivisti i kritičari za običnu zahebanciju na račun njemačkih političara dobivaju kaznene prijave i novčane kazne.. (u njemačkoj je odavno na snazi verbalni delikt kao u bivšoj YU), ali ovom Jozi se ništa ne dešava. Prije 2 mjeseca je čovjek u Bavarskoj, dobio kaznenu prijavu i novčanu kaznu od 6.000 eura, jer je pravio zahebatnske, satirične plakate na račun političara Zelenih, članova njemačke vlade. A jedan drugi aktivst je dobio još veću kaznu, jer je bavarskog premjera Södera nazvao "korona diktator" i "Södolf" (asocijacija na Adolf),a ministra zdravstava Lauterbacha,. nazvao je "horror klaun".
---------------------------------
i da ova predstava bude potpuna...
na njemačkoj državnoj TV u raspravi o "islamistima", pozvali su "islamisticu", koja se zove, Khola Maryam Hübsch. Koja je u toj emisiji zagovarala kalifat i šerijat.. I onda su naravno svi u mainstream medijima kao mnogo ljuti i šokirani , kako ta "islamistica" to može govoriti na njemačkoj TV. I šlag na tortu je da je ona još i članica savjeta državne regionalne televizije HR (Hessischer Rundfunk).
I onda u mainstream medijima vrište, - ma kako se to dozvoljava da "islamistica" koja propovjeda kalifat, može biti članica savjetničkog odbora državne TV, skandalozno, bla, bla, bla..
www.bild.de/politik/inland/sie-schwaermt-fuer-kalifat-und-scharia-wie-kann-eine-islamistin-rundfunkraetin-sein-663232756037ea25aed0aa78ha, ha, ha.... "islamistica", pa je još pozivaju na državnu TV, u kojoj je ona još i članica savjetničkog odbora..ma da kako da ne..
Ali ni ona ustvari nije rođena muslimanka, već domicilna Njemica, što se vidi iz njenog njemačkog prezimena. Njen otac, Paul-Gerhard Hübsch, bio je ljevičar i šezdestosmaš, koji je prešao na islam- u neku zajednicu, koja se zove Ahmadija, i onda je promjenio ime i nazvao se Hadayatullah Hübsch.
da je i ova njegova kći "islamistica" udbaška glumica u službi BND-a i Mosada, ne bi me začudilo