|
Post by istrazuj on Jul 14, 2024 10:24:00 GMT
Stvari se očito - žestoko ubrzavaju...
Dakle, premda ne smatram Trumpa nekim "Mesijom" koji će spasiti svijet od "Duboke države" - (potomaka "drevnog" kamatarskog KULTA iz 17-tog vijeka) - očito je da sve NE IDE "po planu"...
Naime, predpostavljam da sad već - jedino lobotomirani SISTEMSKI idioti - (nabodeni više puna na "spas vakcine" koji vjeruju u SVAKO GOVNO - koje im se poturi pred nos sa TVa) - mogu još uvijek vjerovati, nakon zadnjih nekoliko KATASTROFALNIH javnih nastupa izlapjelog-pedovila "rezidenta" Bidena:
- da tzv "državom" SAD - upravlja lično taj izlapjeli pedofil - Joe Biden...
- te da je on taj koji izdaje komande i predstavlja "Vrhovnog komandanta vojske SAD"...
Dakle - ISKLJUČIVO totalni idioti to mogu vjerovati - i premda se NE BIH iznenadio da je takvih idiota i previše, sad već se postvlja i ZVANIČNO PITANJE (uz prkos idiotinama "ljevičarima-zelenim-naprednim... i ostali epiteti za idiote Sistema) - KO UPRAVLJA (tzv "državom") - SAD???
Naime, House Oversight Committee ( tj predsjedavajući kongresmen James Comer) - ZVANIČNO je postavio to pitanje - i traži odgovor...međutim od koga???
Dakle 3 niža činovnika u Bijeloj kući - "osumnjičena" su da VODE tzv "državu" SAD umjesto izlapjelog pedofila Bidena 🤣🤣🤣 I predpostavljam da će i oni klovnovi iz tzv Kongresa" - sad još to i utvrditi 🤣
Jedino što je ZNAČAJNO sa ovim "istraživanjem Kongresa SAD" - jeste da sad i oni najgori Sistemeki IDIOTI - ne mogu reći da NEMA "DUBOKE DRŽAVE"... Dakle činjenica - "DUBOKA DRŽAVA" POSTOJI...!
(A upravo su takve Sistemske idiotine, kojih je na žalost, još i previše - i najzaslužnije za svaki TEROR koji tzv "države" (cijelog svijeta) - sprovode ned vlastitim stanovništvom a po naredbi te tzv "DUBOKE DRŽAVE"...)
E ...sad je druga stvar - što će Kongres tzv SAD (ili bilo koje druge tzv "države") - "pronaći tu duboku državu" u nižim činovnicima vlada... Činjenica ostaje (usprkos idiotinama) - "DUBOKA DRŽAVA" POSTOJI...!
Međutim - očito je da se ipak nešto "nepredviđeno događa"... Evo scene sa jučerašnjeg neuspjelog atentata na Trumpa:
| Zbog nekog razloga Trump poprilično smeta toj sadašnjoj garnituri "DUBOKE DRŽAVE"...
Naime, postavlja se pitanje - zašto bi "DUBOKA DRŽAVA" pokušavala ovakve stvari poput ubistva DJ Trumpa?
Pa svakom je jasno (osim gore već spomenutim idiotima):
- da je izlapjeli pedofil "predsjednik Biden" - totalno u banani i nema nikakve šanse da će bilo ko normalan "ponovo izabrati" tog izlapjelog pedofila (kriminalca, ratnog profitera i zločinca) da bude "resident"..,
- da je sasvim dovoljno da se Trump po nekad pojavi u javnosti (a više i ne treba) - te da če i uz prkos neviđenoj manipulaciji glasačkim lističima (što je inače pravilo u SVAKOJ tzv "državi") - Trump bez problema pobijediti u CIRKUSU koji je KULT "računovođa" uspostavio gojimima kao "politički Izbori"...
- da je ovaj (neuspješan) atentat - PRED KAMERAMA - (kao i u slučaju Kenedija, ali tad je bio uspješan) samo povećati i onako ogroman procenat onih koji će glasati za Trumpa, tako da je sad već nepotrebno išta "prognozirati o rezultatu "izbora" u SAD " - osim da li će TRUMP preživjeti do njih...
|
Padaju mi na pamet neke potencijalni razlozi... Naime - ne vidim nikakvu potrebu "DUBOKE DRŽAVE" - - da se prvo sa pedofilom "predsjednikom" - eksponira (tako da je svako sa 2 mozgovne vijuge u stanju VIDJETI da "predsjednik" NE KOMANDUJE)...
- te da se još izblamiraju sa NEUSPJEŠNIM atentatom na Trumpa - kojeg i onako mogu kontrolisati iza scene...
Dakle - odmah izbacujem mogućnost - odglumljenog atentata... Radi se očito o PRAVOM ATENTATU - ali neuspješnom... jer kao što rekoh, nikakav "atentat" Trumpu nije trebao da pridobije gomilu birača na svoju stranu, a i sama tehnička izvedba pogađanja u uho - bila bi poprilično neizvodiva...
Pitanje:
... MOGU LI TRUMPA STVARNO KONTROLISATI...? ... DA LI JE ON SAM - ili i iza njega stoji "ekipa" (kao napr nekad iza Ivara Kruegera)...? ... ZAŠTO bi "DUBOKOJ DRŽAVI" - trebala slika Trumpa - koji sav krvav i okružen agentima SS - uz stisnutu pesnicu PORUČUJE SVIMA - FIGHT...! (BORITE SE)
Po nekoliko ovih prvih informacija - jasnop se vidi da je u samim tzv "državnim službama" - TEŠKA KORUPCIJA (tj kontrola tzv "DUBOKE DRŽAVE") jer dovoljno je pogledati sliku mjesa sa kojeg je pucao atentator (koji je navodno nekakav (lobotomirani) balavac, a iz anjega je naravno CIA- a iza CIA naravno ćifutarski kamatarski KULT)...
| Zašto su snajperisti "secret servisa" - bili samo na jednom jedinom krovu i to pored Trumpa...?
Zar nije dječiji logično da će kontrolirati svaki krov u okolini - sa kojeg bi moglčo biti pucano na Trumpa...?
Ko je "odlučio" da se ovako "brani" Trump?
Zašto?
|
I još zanimljivije...
Kako je moguće da su ljudi na tom malom prostoru i VIDJELI i UPOZORAVALI i policiju i SS ali da ovi u opće nisu reagovali - tj bukvalno su NAMJEŠTALI da se desi ovaj "atentat"....?
Da li je i ovaj lik sa BBC klipa samo "glumac" ...? Ako JESTE - čemu to sve...?
Ako NIJE - koliko će još dugo živjeti...?
|
|
|
Post by Stock on Jul 14, 2024 11:00:11 GMT
Logična pitanja postavljaš, a na pitanje ko je odlučio da se "čuva" samo jedan krov, trebali bi brzo dobiti odgovor, jer je to najlakši način da se pronadje krtica u Trumpetinoj blizini. Pa ćemo vidjeti, od kvalitete tog odgovora, da li je ovo namještaljka ili pokušaj vuka samotnjaka da odradi istorijsku ulogu. Ono što je, mislim, kristalno jasno svakome je da prava duboka država sa ovim nema ništa. Jer da ima, skupljali bi mu mozak rasut nekoliko metara po onoj bini.
Ja vidim nekoliko različitih scenaria od kojih je jedan namješteni atentat. To apsolutno ne bi isključio sa ovo malo info sa terena koje sada postoje.
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Jul 14, 2024 20:55:27 GMT
Istražuj, pitao je Subaru za tebe na Logičnom. Uputila sam ga na ovu adresu. Ne mogu ništa konkretno raditi normalno zadnji tjedan - ovdje je kod mene paklena sparina. Vlaga na max - i to mi je najgore. Dobro, neću sada o zemljinoj osi i chemtrailsima - ali ovo je jbno nevjerojatno. Što se tiče najnovijih vijesti o pucnjavi - dobila sam mail od ovog jednog Amera, tip je ex-military, informatičar i analitičar - preslušao je audio snimke momenta pucnjave - postoje dva audio otiska: prvi sa tri hica, onda nešto tišine pa nekoliko za redom iz drugog oružja. Navodno su i neki novinari koji su bili tamo objavili odmah kako su primjetili nekog Kineza kako odlazi otamo odmah nakon pucnjave. Definitivno piše kako je taj neki snajperski perimetar probijen - ja sam si prevela to: osiguranje nije bilo ni za klinac. Eto to je to. Vidite kako sam kulturna i fina; čak vas i reklamiram. Hajde bok!
|
|
|
Post by istrazuj on Jul 15, 2024 5:29:00 GMT
Istražuj, pitao je Subaru za tebe na Logičnom. Uputila sam ga na ovu adresu. Ne mogu ništa konkretno raditi normalno zadnji tjedan - ovdje je kod mene paklena sparina. Vlaga na max - i to mi je najgore. Dobro, neću sada o zemljinoj osi i chemtrailsima - ali ovo je jbno nevjerojatno. Što se tiče najnovijih vijesti o pucnjavi - dobila sam mail od ovog jednog Amera, tip je ex-military, informatičar i analitičar - preslušao je audio snimke momenta pucnjave - postoje dva audio otiska: prvi sa tri hica, onda nešto tišine pa nekoliko za redom iz drugog oružja. Navodno su i neki novinari koji su bili tamo objavili odmah kako su primjetili nekog Kineza kako odlazi otamo odmah nakon pucnjave. Definitivno piše kako je taj neki snajperski perimetar probijen - ja sam si prevela to: osiguranje nije bilo ni za klinac. Eto to je to. Vidite kako sam kulturna i fina; čak vas i reklamiram. Hajde bok! E ovo za 3metka se uklapa već bolje... Pa i na Kenedija su pucala trojica, a Harvy Oswald je vjerovatno jedini koji je promašio. To već liči na CIA (tj "duboka država" tj Wallenberzi)... A balavac koji je navodno "usamljeni jahač" - u opšte ne liči na onog kosonju kojeg su mnogi vidjeli: - da se penje MERDEVINAMA na potpuno prazan krov...
- sa puškom...
- i nakon što su obavjestili lokalnog policajca koji je i sam sve mogao vidjeti - lik je ignorisao događaj...
- uz to, ona balavica iz "secret servisa" (kojem je jedini zadatak da vlastitim trupom zaštite "objekat") - čučnula ispred Trumpa ("objekta")... Da li je namjeravala da mu ga popuši...?
Ja ne mislim da se radilo o "nekompetenciji"... Sve više mi izgleda da se radilo bukvalno o ponavljanju - priče o Kenediju. (Wallenberzi su izgleda postali nervozni, a njihova CIA puno nekompetentnija)... Očito je po srijedi žestok sukob u vrhuški... Međutim, stvarni razlog sukoba još samo nagađam. *** 🤣 Pa naravno da ćeš nas reklamirat (premda to niko od nas i ne traži 🤣)... Jbg... Kod nas se niko neće cenzurirat 😁👍 Nikad. A Subaru će se javit, ako mu bude ćeif 😁
|
|
|
Post by Stock on Jul 15, 2024 9:42:59 GMT
Ja mislim da ti I Norberg postavljate šnicle (ovdje imaju I svoje jelo, šnicle nazvane po njima...dobre šnicle) previsoko u piramidi.
Jer, sjeti se kako su postali kalif umjesto kalifa. Gdje su bili, a gdje došli. I kako. Da su nervozni I isprepadani za svoju guzicu, to stoji. Jer, kako su došli, tako će, sa još mnogima iz te ekipe I nestati. A kako smo već pričali, oni koji će biti postavljeni kao novi kalifi, rade sve kako je dogovoreno (gdje? ko?). Počevši od kurtone (a vjerovatno I puno prije, samo što smo te dogadjaje previdili...jbg trebala nam je kurtona), pa do geopolitike, a preko reforme zdravstva I prije svega "finansijske politike", gdje će bilo koja opcija da pobjedi, digitalna valuta biti predposljednja čivija u kovčegu individualnih sloboda. I duše ili duhovnosti. U "Sjene na zidu" sam "opjevao" Hararija njegovim riječima... Tako da...Ja mislim da Šnicle cvikaju da ne izvrše samoubistvo kao Kruger.
|
|
ar
Full Member
|
Post by ar on Jul 15, 2024 10:56:55 GMT
Moje misljenje je da je ovaj "pokusaj atentata" namjestaljka. Ne vjerujem da je igrom slucaja neki mulac pogodio uho, niti da je neki profi naciljo uho. Trump ima kapu i ispod kape je vjerojatno bila kapsula koju su aktivirali u pravom trenutku. Vjerujem da je mulac doista htio rjesiti Trumpa i da je bio pod nazorom i da su tu namjeru iskoristili za predstavu. Pustili ga na krov i rjesili ga prije nego je htio pucat od tuda i jedini pravi pucanj.
Zasto?
Plan za US je razoruzati stanovnistvo. Jasno je da ce Trump dobiti izbore i da nikakvo namjestanje nebi proslo sa ovakvim Bidenom. Kada bi Trump predstavio plan smanjenja i kontrole oruzja to bi za njega bilo politicko samoubistvo a sada ?
Sada Trump moze provesti plan razoruzavanja i kontrole naoruzanja kod stanovnistva i to ce velikoj vecini republikanaca biti razumno i prihvatljivo.
Mozda grijesim ali biti ce interesantno vidjeti kako ce se sad po tom pitanju stvari odvijati.
|
|
|
Post by dpf filter on Jul 15, 2024 12:12:07 GMT
Ja niti sam u mogucnosti da nesto znam u vezi ovoga niti sam u mogucnosti da provjerim,ali jedno znam sigurno.....
Cim se "sve zna",a da jos nikakva istraga nije mogla realno biti pokrenuta znaj da je sve izrezirano.
Odjednom se zna odakle je pucano,tko je pucao,kuda je metak prosao,pod koji uglom i iz kojeg smjera,gdje zivi ubojica,kakve su mu navike,gdje je studirao,tko su mu roditelji,tko su oni bili i sta su radili,da li je uplatio stranci donaciju ili ne....i tako do neudogled.
Znaci msm sve "odjednom zna", i ko iz topa izvjestava sve te poedinosti,pa logicno bi bilo samo po sebi da je prica pripremljena.
Cim je msm upregnut 24/7 da trabunja o ovome znaj da je scenario u pitanju.
To se najbolje vidi kada vlastima nesto ne odgovara.
To neces vidjeti da se tako obradjuje tema na msm.
Mozemo biti veoma zadovoljni ako se taj dogadjaj uopce objavi na msm a koji vlastima ne odgovara da se zna.
Cist primjer su protesti u Gruziji. Mediji su na jedvite jade izvjestili o tome,ali ni u snu im nije palo na pamet da narodu priblize stvar.
A naravno radilo se o zakonu o stranim agentima gdje je vlada Gruzije usvojila po hitnom postupku u korist drzave i naroda Gruzije,a njihova predsjednica stavila veto na taj zakon, to jest isla u korist globalista koji bi htjeli da im uvale "nevladine organizacije" i da mogu vrsljati po zemlji kako oni zele i na kraju je preuzeti da su blize korak Rusiji.
Ta smrdljiva predsjednica Gruzije je cak organizirala i proteste gdje su pogadjate na te proteste dosli i poveci broj premijera i ostalih funkcionera "eu-ropskih drzava".
E da su mediji trubili o tome i rekli narodu o cemu se radi,ali ne,ako ne mozes sakriti onda samo to sturo objavi i navedi raju na krivi put.
Trump je ista budaletina kao i Bidon i sto se naroda Amerike tice njih boli dupe tko ce biti presjednik jer dok jos imaju dobar standard njih domaca politika ne zanima.
Tek kada korito presusi,e onda tek mozemo ocekivati ukljucivanje naroda u rjesavanje problema,a to globalisti upravo cekaju,jer kada narod trazi rjesenje oni mu ga upravo daju,ali onakvo kakvim ga oni vide.
Cak ima i ona izjava Alberta Pajka gdje kaze ako narod trazi vodju mi cemo mu ga dati.
Sve je ovo jos cirkus i predstava dok se ekonomija podje urusavati.
Tek kada se ekonomija podje urusavati i kada se narod podje ukljucivati,e to oni cekaju.
Tek tada ce da nastane haos,a do tada sve ovo za mene su igre i igrice.
Jer pravi haos ce biti kada se bude uspastavljao red,samo je pitanje ciji red?
|
|
|
Post by istrazuj on Jul 16, 2024 6:53:45 GMT
Ja mislim da ti I Norberg postavljate šnicle (ovdje imaju I svoje jelo, šnicle nazvane po njima...dobre šnicle) previsoko u piramidi. Jer, sjeti se kako su postali kalif umjesto kalifa. Gdje su bili, a gdje došli. I kako. Da su nervozni I isprepadani za svoju guzicu, to stoji. Jer, kako su došli, tako će, sa još mnogima iz te ekipe I nestati. A kako smo već pričali, oni koji će biti postavljeni kao novi kalifi, rade sve kako je dogovoreno (gdje? ko?). Počevši od kurtone (a vjerovatno I puno prije, samo što smo te dogadjaje previdili...jbg trebala nam je kurtona), pa do geopolitike, a preko reforme zdravstva I prije svega "finansijske politike", gdje će bilo koja opcija da pobjedi, digitalna valuta biti predposljednja čivija u kovčegu individualnih sloboda. I duše ili duhovnosti. U "Sjene na zidu" sam "opjevao" Hararija njegovim riječima... Tako da...Ja mislim da Šnicle cvikaju da ne izvrše samoubistvo kao Kruger. Da. Slažem se. Puno je nepoznanica, a previše Narativa (laži) - i tako već kroz generacije. Od Norberga sam puno toga naučio, a i od Nebbeta koji je do u jbni detalj istražio Wallenberge. Problem sa njima je da su - bukvalno svugdje (a niko ne zna za njih)... Čak i švedske "državne stranice i arhive" - sa kojih sam direktno dobijao linkove od Nebbea - ne funkcioniraju više... Čak ni stranica wikipedije koja ih je definisala kao "najbogatiju familiju svijeta" (više stotina PUTA bogatiji od Rotschilda) - više ne postoji (premda sam je lično otvorio i čitao)... Niti na "way back maschine"... Preorano. Međutim, nema dvojbe da onaj koji kontrolira "kreiranje novca" i Informaciju - postavlja sebe u položaj kontrole (gojima)... Wallenberzi su PRVI vlasnici PRVE tzv "centralne banke" svijeta. Naime švedske "Riks banke"... Uz to, Wallenberški Eriksson između ostalog, kontroliše bukvalno sav hardver i centrale u 185 (od 192 ako se nevaram) tzv "države". Dakle imaju "predispozicije" 🤣 .... Norberg također po mom mišljenju tačno definira - početak ovog ćifutarskog preuzimanja Matrixa... (početkom tzv "prosvjetiteljstva")... Također, ne insistira - da su Wallenberzi od samog početka vodili ćifutarsko preuzimanje Matrixa. (Wallenberzi su 100% ćifutari, tj "računovođe horde" - lično dobio link na švedsku državnu arhivu, prije godinu +, gdje se decidno postavlja DATUM njihovog "konvertiranja" sa judaizma na protestantizam... Sad - preorano... 😕) On predpostavlja da su razne familije (kamatara naravno) imale primat u određenim vremenskim periodima - a da je savezništvo-sukob među njima jedna konstanta od tzv "prosvjetiteljstva"... (Naravno, preglupi gojim, prepun idiotskog "znanja" iz debilana i vlastitog Egoa zbog tog "znanja" - nema pojma o tome) Dakle, on smatra da su stvarno Rotschildi bili najmoćniji sve dok je tzv Britanija bila najmoćnija (kraj 1 ww) a onda primat preuzimaju Rockefelleri-Morgani tj tzv SAD postaje "vodeća sila svijeta" (tako to "vidi" vaskoliki gojimluk)... Međutim, Wallenberzi su po njemu od samog početka "djelovali da ne budu viđeni" - i trenutno su kontrolom "šekela" (BIS banka) i "informaciha" (Eriksson) - na najvišoj poziciji među "iluminiranim" (tj potomcima vrhuške esnafa "računovođa")... Naravno - on po mom mišljenju pravi klasičnu kardinalnu grešku (premda je provalio "prosvjetiteljstvo") - a to je da se bazira isključivo na - jezuitskoj lažnoj "kronologiji" .. Mislim da bi mu čitanje A. T. Fomenka definitivno i otvirilo oči i dalo puno dodatnog inputa... Jbg... Ako ništa - ne bi se zamlacivao "geopolitikom" 🤣 Povezao bi one ćifutarske familije kamatara (porijeklom vrhuška esnafa računovođa Tartarije) u jednu gadnu materijalističku (seducejsku) skupinu, koja prostim-seducejskim "razumijevanjem" matrixa - smatra da je : - Sve ovdje i sad, tj "use, nase i podase...
- Maksimiranje vlastitog profita (pi svaku cijenu) - smisao pistojanja ovdje
(dakle upravo ono što su nas" učili" po debilanama i raznim "državama" - kroz generacije) Jbg.. a onda bi mu se brdo informacija posložilo 😁 Ali mislim da se to neće desiti kod njega. Ego je kao i uvijek klasični gojimski problem
|
|
|
Post by istrazuj on Jul 16, 2024 13:31:56 GMT
... Zasto? Plan za US je razoruzati stanovnistvo. Jasno je da ce Trump dobiti izbore i da nikakvo namjestanje nebi proslo sa ovakvim Bidenom. Kada bi Trump predstavio plan smanjenja i kontrole oruzja to bi za njega bilo politicko samoubistvo a sada ? Sada Trump moze provesti plan razoruzavanja i kontrole naoruzanja kod stanovnistva i to ce velikoj vecini republikanaca biti razumno i prihvatljivo.
Mozda grijesim ali biti ce interesantno vidjeti kako ce se sad po tom pitanju stvari odvijati. Da... Ovo je čini mi se jedini potencijalan razlog koji sam do sad čuo (i koji ima logike) - o razlogu atentata na Trumpa - koji je kao što predpostavljamo - pod kontrolom iste kamatarske bande. Sve ostale predpostavke mi nemaju - ama baš nikakve logike. Dakle, još jednom - činjenice: - Trump bi pobijedio u novembru ogromnom većinom - totalno izlapjelog peofila - pa sve da su mu (ovaj put) falsificirali 3puta sve "glasove" koje bi pedofil "dobio"...
- Kome je to onda iz "duboke države" trebao ovaj cirkus - sa "lažnim atentatom, bojom iza uha, glumcima ubojicama i ubijenim itd..." (što je sad postalo "standard" u tzv "alternativi")... ?
- Dakle - Trump bi i onako (BEZ OVOG CIRKUSA) - masovno pobijedio na tim izborima - te na prosto ovo je apsolutno nepotrebno onda toj "dubokoj državi"... To onda navodi da je vrhuška te "duboke države" - gomila "neefikasnih glupana"...? A da li je stvarno tako...? Ja ne bih to tako lako ustvrdio...
Dakle, ja ne bih rekao da je bilo šta namješteno sa metkom, bojom itd... Međutim - očito je poprilično toga namješteno u cilju sprovođenja atentata... Počevši o "slobodnog" krova kuće koji je na perfektnoj udaljenosti za snajperistu (200m),... atentatora koji se u sred bijela dana penje merdevinama na taj krov noseći pušku (i masa ga ljudi vidi a policija ignoriše) .... pa do balavice iz "secret servica" koja još i čučne ispred Trumpa nakon prvih metaka... Evo ovdje i zanimljiva analiza profi snajperiste: www.thegatewaypundit.com/2024/07/veteran-who-holds-world-record-long-range-sniper/Očito je da je stvar namještena... Medjutim: 1. Od KOGA...? 2. ZAŠTO...?
... e to je nepoznanica... Ako je ovo što ti lažeš ar vrlo brzo ćemo saznati... Meni se ipak čini da nije, a kako vidim Trump je izabrao antivaxera za zamjenika.. Svašta se tu još treba desiti... 😊
|
|
|
Post by istrazuj on Jul 16, 2024 14:58:44 GMT
... Cak ima i ona izjava Alberta Pajka gdje kaze ako narod trazi vodju mi cemo mu ga dati. Sve je ovo jos cirkus i predstava dok se ekonomija podje urusavati. Tek kada se ekonomija podje urusavati i kada se narod podje ukljucivati,e to oni cekaju. Tek tada ce da nastane haos,a do tada sve ovo za mene su igre i igrice. Jer pravi haos ce biti kada se bude uspastavljao red,samo je pitanje ciji red? Čuj, slažem se sa dosta toga što si rekao, ali sam samo naglasio ovo... Dakle tzv "ekonomija" tj kontrola šekela - tj naše energije)... I ja smatram da to "pitanje" - dolazi rapidnom brzinom. Ćifutarski kult je kroz zadnjih 20+ generacija gojima - uspostavio neviđenu piramidu zla - baziranu na Ponzi shemi i lažima Narativa kojima u potpunosti - (tj od kolijevke pa do groba) - kontroliše sve ljude (gojime) tzv "civilizacije"... E sad - ovo govno masonsko (Albert Pike) - je bleeeejalo tu priču u "ćifutarskoj pećini", praktično na samom njenom nastanku. To govno je danas od prilike identično onim "svjetskim veličinama" - poput Klaus Schwaba... Koliko ljudi danas još vjeruje da je Klaus Schwab "filantrop" koji se brine za budućnost svijeta? Previše naravno (koliko god da ih je)... Međutim, ogromna masa ljudi, nakon kurtona plandemije i uz prkos zločincima i gadovima iz "struka" (da ih ne nabrajam, a neminovno će i ta stoka doći na tapet...) - NEMA šanse da išta dobro poveže sa Schwabom ili Rockfellerovim-Wallenberškim WEF... (a isto važi za sve "međunarodne" institucije) ... I kako će onda dati "vođu" - kad se Ponzi piramida lažnih (ćifutarskih) "država" i njihov financijski sistem uruši..? Teško. A urušenje je neminovno i to ćifutarija odlično zna. U istinu, još je previše hipnotiziranih "geopolitikom" (a ponajviše njihovim vlastitim Egoom, jer eto "u školi su naučili... a time su ne samo" školovani" nego još i pametniji od drugih... " 🤣🤣) - da je svašta moguće. ... Samo glupoća, naivnost i nesvjest (tj Ego) - je pokretala milijarde" civilizovanih" gojima da rade upravo ovo što je govnar Picke "predvidio"... Kulminacija bila u kurtoni, a nastavila se međusobnim pokoljem Slavena... Dakle - to vrijeme se rapidno približava. Mi pojedinačno ne možemo puno učinit, nego ostati budni, bez straha i otvoreni i analitični - bukvalno za sve što nam dolazi... A sve ćemo morati ponovo naučiti (ali ovaj put bez ćifutarije i njihovog Narativa) I naravno, prestati gledati u komšiji "protivnika" različite vjere, nacije, boje puti ili bilo šta što je sotonjarski kult (kamatara) utukao u naše gojimske tikve - višegeneracijskim "školovanjem"... - Kako ćufutarija - koja ne može NIŠTA učinit bez LOBOTOMIRANOG gojima, koji je spreman klati za Narativ i šekele...
- .... Tako i mi "gojimi" - možemo, moramo i postaćemo LJUDI - koji će izaću iz ove ćifutarske pećine Obmane i zla..
Biće zasigurno teško - jer je Ego (čak i mnogih koji su skontali zločin kurtone) - prevelik, da nisu u stanju vidjeti dalje od vlastite nosine i od onog što su "naučili" po debilanama... Međutim, ćifutarija bukvalno NEMA nikakvu "snagu" - bez ogromne mase gojima (sa puškama i olovkama) - koji su spremni KLATI - za "nauku, religiju, naciju, državu..."...ili bilo šta što su "naučili" u pećini... Sve već viđeno u Kurtoni...
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Jul 16, 2024 16:19:50 GMT
Pošto jedino vi ovdje suvislo raspravljate o ovom atentatu - moram ovo napisati. Mislim kako samo "djelić" odgovora na to tko je pucao možete vidjeti na ovoj konvenciji republikanaca - obratite pažnju kad Trump ulazi, kako i koga pozdravlja ... i koga evidentno ignorira i okreće se. Mislim kako je ovo samo djelić kockica. Mislim kako je odgovor tko je pucao više nego jasan - pucali su iz dva smjera, sa vremenskim odmakom...oni koji imaju službeno oružje kod sebe. Ovaj medijski "atentator" je još samo jedna najobičnije, najnovija bajka - pazite: virusi napadaju iza ćoška! pazite: klinci od 20-tak se penju na krovove sa puškama, u napadu na političare! pazite: cio-deepstate "osiguranje" nije radilo po protokolima. Ma, nemoguće?! Bajke. Istražuj - daj stvarno i dalje pušiš tu priču sa kupolom? Mislim, jel' imaš običaj noću šetati vani? Ja to radim godinama - i da nisam išla u školu bih shvatila - prema pomicanju zvijezda tijekom godine - kako je to nešto što se vrti. I Ameri se bude sa istoka prema zapadu. Možda UI-kupola?! Joj!
|
|
|
Post by istrazuj on Jul 16, 2024 16:35:33 GMT
.... Istražuj - daj stvarno i dalje pušiš tu priču sa kupolom? Mislim, jel' imaš običaj noću šetati vani? Ja to radim godinama - i da nisam išla u školu bih shvatila - prema pomicanju zvijezda tijekom godine - kako je to nešto što se vrti. I Ameri se bude sa istoka prema zapadu. Možda UI-kupola?! Joj!... Hehe... Pa evo jednostavnog prijedloga: - hajde dokaži ti meni (sebi) - da je Zemlja kugla... - podijeli dokaze ovdje... ... 😁 A onda možemo uzeti i ona moja lamentiranja o "nauci" (pseudonauci) i o obliku zemlje - da ih zajedno ovdje pobijemo Deal...?
|
|
|
Post by istrazuj on Jul 16, 2024 19:23:11 GMT
.... Istražuj - daj stvarno i dalje pušiš tu priču sa kupolom? Mislim, jel' imaš običaj noću šetati vani? Ja to radim godinama - i da nisam išla u školu bih shvatila - prema pomicanju zvijezda tijekom godine - kako je to nešto što se vrti. I Ameri se bude sa istoka prema zapadu. Možda UI-kupola?! Joj!... Hehe... Pa evo jednostavnog prijedloga: - hajde dokaži ti meni (sebi) - da je Zemlja kugla... - podijeli dokaze ovdje... ... 😁 A onda možemo uzeti i ona moja lamentiranja o "nauci" (pseudonauci) i o obliku zemlje - da ih zajedno ovdje pobijemo Deal...?
Uvijek dobro, Prebacio sam tvoj zadnji post na ovu temu - jer nema potrebe da prznimo ovdje kad tema i detaljno objašnjenje (sa moje tačke gledišta) - već postoji:
A imaš tu dosta toga objašnjenog, jer vidim po ovih par rečenica da bukvalno ne poznaješ niti tačkicu - o tvrdnji - Zemlja je ravna a iznad nas je Nebeski svod.Ajd, ne budi ti zapovjeđeno, pročitaj makar ovih par redova koje sam ja postavio (a ima toga puno više i u drugim temama tamo također) - pa da možemo razumno diskutovati... Ovako mi dođe kao da objašnjavam djetetu zašto pada kiša Javi sutra (kad makar nešto pročitaš), pa da krenemo sa DOKAZIMA.
|
|
|
Post by istrazuj on Jul 16, 2024 19:25:59 GMT
Evo izgleda da je baš ovo što je Uvijek dobro tvrdila - sad polako i na spisku kod ostalih "alternativaca"... Dakle - više pucača je bilo - a balavac čak nije ni znao pucati...
|
|
ar
Full Member
|
Post by ar on Jul 16, 2024 20:10:46 GMT
Meni to ne drzi vodu. Da su ga htjeli maknut bio bi 100% mrtav. I dalje mislim da ce u predizbornom narativu i Trump i Biden biti na istoj liniji "ujedinjeni protiv nasilja", a kao sto sam napisao interesantno ce biti oko oruzja. Nebi me iznenadilo da Biden kampanju bazira na kontroli naoruzanja i koristi "atentat" na Trumpa u tu svrhu, a Trump ne kontrira, zar nije rekao da ce i on raditi na ujedinjenju a ne podjelama. Na kraju krajeva i veliki se nece buniti, uz prodaju oruzja Ukraini, EU..trebaju im kapaciteti a zasto prodavat pusku svom za sicu kad je mozes prodat za duplo Njemcu, jos kad ukinu pomoc Ukraini cjena ce otici ×5 a EU nema ni oruzja ni kapaciteta. Rjesenje ce biti mirovni sporazum i kraj rata i dugogodisnji ugovori i naoruzanje Europe.
Prvo NAFTA slijedi NAORUZANJE (jacanje vojske) i onda kad harod bude razoruzan mogu udarit na HRANU.
|
|