|
Post by istrazuj on Feb 12, 2024 6:11:30 GMT
Eto, jučer sam malo pogledala Provjeri, pa vidim Istražuj napisao ok komentar tamo....pa rekoh sama sebi, idem malo vidjeti što se tu piše, pa sam opet u nedoumici - "ja sam velika neznalica. što ne znači da istina ne postoji." (kafka, super se slažem sa ovim navedenim).....pa ću evo, postaviti nekoliko pitanja, ako netko bude voljan na njih odgovoriti: 1. kakve veze ima rimsko pravo sa Fomenkom (koliko vidim, svi ste prihvatili to rusko učenje). Zar postoje uopće Rimljani kod Fomenka? 2. govorite o Elohimu - zašto? ako je Biblija krivotvorena i lažna tvorevina? Mislim, čemu trošiti vrijeme na neku krivotvorinu i tamo neke lažne nabacane riječi? 3. kako vidim, zemlja je ravna ploča - mene zanimaju rubovi te zemlje: da li su nazubljni, ili okrugli? i ako su ovakvi/onakvi, koji su tome dokazi? i ako je ta ravna zemlja pokrivena kupolom - da li nije logičnije upravljačima svijeta samo lagano zatamniti tu kupolu, a ne graditi neke kišobrane kako bi kao zamračili sunce (negdje sam to pročitala) 4. da li fomenko spominje evangeliste, npr osobito Luku? ako ne, onda - po čijim je uopće tekstovima našao upise kad je Isus rođen, gdje i ostalo? malo mi je to previše zbrkano, pa nikako da ovdje nađem neki suvisli odgovor, sve mi je ovo postalo još i više zapetljano Pozdrav. Bog vas blagoslovio
A čuj, Praktično sve odgovore na ova tvoja 4 pitanja imaš ili u uvodnim tekstovima ili u komentarima ovdje na forumu... Tako da je bezveze mlatiti praznu slamu sad...
Ipak, ja bih tebi, kao osvjedočenom hrvatskom domoljubu, predočio prvo jednu činjenicu, a onda postavio i pitanje...
| Dakle, možda si već i ranije čula, ali da ponovimo, ako nisi...
Naime, inaguraciona sablja bana Jelačića sadrži izuzetno zanimljive natpise... (I ne samo sablja, nego cijela kolekcija njegovog ličnog oržija, koje se čuva u Hrvatskom povjesnom muzeju)
Dakle, na sablji je upisano: “Oslonio sam se na Alaha” ... i... “Nema junaka do Alije, niti sablje do Zulfikara”. ... "... Alija je bio zet proroka Muhameda, a Zulfikar je bila poznata Muhamedova sablja s dva sječiva koju je naslijedio njegov zet Alija, pojašnjava muzejska savjetnica Bošković...."
www.aa.com.tr/ba/kultura-i-umjetnost/muzej-u-hrvatskoj-%C4%8Duva-sablju-bana-jela%C4%8Di%C4%87a-s-arapskim-natpisom/1584300#
|
Dakle, Turci se oduševljavaju ovom činjenicom... Hrvati su ili neinformisani (po običaju) ili "zblanuti" (po običaju)...
Hrvatski "znanstvenici" - totalno su uvijek zblanuti - te kao bezmozgovići papajaji, mogu : E sad, da te ne zbunim previše, bukvalno identična je priča i sa "znanstvenicima" Austrije, Njemačke, Francuske, Španije....ali i Rusije (o kojoj sam ponešto čak napisao na tvom portalu, ali si to izbrisala, nakon što je tvoj papak zagadio portal)....
Kao što vidiš čak i iz teksta turskih novina - "znanstvenici" (tj "doktori povijesti") - ti neće moći pomoći oko ove "kontroverze... Tu ti zasigurno neće pomoći niti učesnici jezuitskih kružoka - koje si sama rekla da posjećuješ...
Izgleda da ćeš morati potražiti neko drugo mjesto za objašnjenje ove "kontroverze"
E...a kad odgovoriš sebi koliko-toliko logočno na sljedeće pitanje - mnogo toga okolo će ti momentalno biti jasnije... Dakle pitanje: ZAŠTO je ban Jelačić - vitlao sabljom i ostalim oružijem - koje ima isključivo arapske napise i poziva se isključivo na Allaha...?
|
|
ar
Full Member
|
Post by ar on Feb 12, 2024 11:31:56 GMT
1. kakve veze ima rimsko pravo sa Fomenkom (koliko vidim, svi ste prihvatili to rusko učenje). Zar postoje uopće Rimljani kod Fomenka?
Rimsko pravo ima veze sa ovim sto pisemo itekako, pa ima i poveznice sa Fomenkom.
Ja se ne referiram na Fomenka i nikakvo rusko ucenje, svatko tko traga za argumentima i dokazima dolazi do istog.
Evo tebi isto pitanje kao i harivedi sto mislis o pravnom sistemu ?
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Feb 13, 2024 9:35:50 GMT
Istražuj....odmah ti odgovorim na to pitanje, čak štoviše - uputim te na autora kojeg potpisujem svakom rječju (ali, daj si samo zamisli ljude toga doba - nekako imam feeling kako nisu bili isključivi kao mi, također su bili i puno hrabriji). To što neki "znanstvenici" vrište nad takvim smiješnim dokazom jest smiješno, šta tamo ne vrište nad Gobekli Tepeom - to im je u Turskoj...Kad gledaš općenito i nastanak kršćanstva, i nastanak islama - u tim nekakvim slabo naseljenim pustinjskim krajevima, gdje su svo znanje i pismo u rukama držali samo neki - ha, puno bi tu bilo pitanja za postaviti...Evo ti moj osobni primjer: moje ime je Aleksandra (dok sam bila mlađa mi se gadilo ispisivati tih 10 slova, previše brate), i onda su mi počeli - naravno, nakon rata, nakon par godina kad se ekipa vratila iz bježanije počeli govvoriti - ne ti si npr pravoslavka - nego su tupili kako sam srpkinja - jer to znaju zbog mog imena?? Eh vidiš, a ime sam dobila zato što je moj pokojni stari bio ogromni fan stare Rusije, carske, i nikada nije bio član partije, bio je neprijatelj komunjarskog jugoslavenskog sustava, ali je bio sa strane, nije se bio vjernik, no nije bio niti klasnični nevjernik (teško za objasniti, no moji jesu vjenčani u katoličkoj crkvi krajem 60-tih) ---- pa te pitam, kada su to nekako nebitne stvari, zašto se hvataš npr baš za tu sablju? Hajde zamišljam neku ovakvu situaciju, godinama prije - tamo su se svađali i mlatili Hrvati i Turci, no morali su sjesti nekada za stol (čak mislim i puno više nego što mi to danas prikazujemo) i normalno mi je kako su si poklanjali stvari - eto tako ja to mislim (no, uvodna rečenica upita o neznalici i dalje stoji)....Dakle, autor na hopu, link na jedan tekst (ima on i puno više): www.hop.com.hr/2024/01/21/izvorni-hrvatski-jezik-je-bio-dvoslogovan-i-zvao-se-hara-vaca/Pozdrav ar Osobno niti poznajem pravni sistem (smatram ga u stvari - totalno nepotrebnim), niti baš "slušam" te njihove "vladavine prava" ili zakone, kolokvijalno...Smatram kako je rimsko pravo nevjerojatni alat koji su nametnuli ljudima toga doba da bi ih držali u strahu i pokornosti. Izvrsna stvar za održavanje mira i status quo situacije - za rimsku elitu, ne ostale. Nastavili su sa ogromnim proširenjima idiotluka do danas. Dakle, općenito - da nema tih izmišljenih pravnih nakaradnih gluposti, da ljudi žive bez sustava i poštivaju 10 Božjih zapovijedi - bez svega toga nepotrebnog: prava, ekonomije, virologije - sto posto bi bilo bolje.....pa mislim, danas svi vide kako taj navodni pravni sustav nije ništa do neka hrpetina napisanih i nametnutih floskula; kao i ta tzv ekonomija - konačna propast namještenih nekih novčanih papira i vrijednosti iz ničega....Dakle, odgovor: pravni sistem je fenomenalna izmišljena alatka koja drži ljude zarobljenima u tom sustavu, jedna od mnogih - odnosno, toj matrici - i oni kao sami "ne smiju" protiv pravnog sustava - i to je šahmat! Skidam ustvari kapu gospodarima kaosa zbog velikog poznavanja ljudske psihe i navika --- uz puno papira, priča i ostalih sustavnjaka --- rade i čine upravo ono što žele! Dakle, rješenje: ukidanje i rimskog i židovskog i svih prava na cijelome svijetu - kada bi se mene pitalo! I da, jako je provodivo, trajalo bi, ali je provodivo. .... Pozdrav
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Feb 16, 2024 18:39:34 GMT
ISTRAŽUJ VIDIM KAKO SI TAMO ODGOVORIO, OK - HVALA. VIDIM KAKO SE CRVENI, PA SAM DOBILA VJEROJATNO NEDOVOLJAN 1....NE STIGNEM SAD PROČITATI, KAD SE VRATIM SA PUTA ALI EVO TI JEDNA POSLASTICA ---- ODNOSNO SVIMA, AKO NISTE UPOZNATI ---- EVO VAM ODLIČNI BLOG worldcrimesyndicate.blogspot.com/HAJDE POZDRAV SAD, BOG VAS BLAGOSLOVIO
|
|
|
Post by Stock on Feb 19, 2024 17:04:26 GMT
Ćurnem malo I kod tebe (da me niko ne vidi) I vidim naslov "Vodič za rješavanje problema sa čišćenjem i uklanjanjem negativne energije". Nisam ga pročitao, ali vjerujem da nisi stavila I ovaj način koji mi koristimo. Kontejner.
|
|
ar
Full Member
|
Post by ar on Feb 19, 2024 17:39:04 GMT
Ćurnem malo I kod tebe (da me niko ne vidi) I vidim naslov "Vodič za rješavanje problema sa čišćenjem i uklanjanjem negativne energije". Nisam ga pročitao, ali vjerujem da nisi stavila I ovaj način koji mi koristimo. Kontejner. Evo danas sam i ja procitao par textova na ViN i vidim da je alex pocela istrazivati i obradivati zanimljive teme.
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Mar 29, 2024 6:22:41 GMT
DOBRO! SUPER STE EKIPA, NEMA ŠTA! ar TRAŽI NEKAKVE UGOVORE KOLIKO VIDIM, ALI ZA NJEGA JE SVE TO IZMIŠLJOTINA I KRIVOTVORINA SMIŠLJENA OD ĆIFUTARA - ALI, ETO IPAK - KAKVE LI SLUČAJNOSTI SMATRA NEKAKVE TE UGOVORNE "VLADAVINOM PRAVA" OBVEZE - RELEVANTNIMA?! DOBRO, PRVI PUT! istražuj, SA TOBOM I LEDENIM NEMAM NIKAKVOG SPORA. NIKAKVOG. TI SE I LEDENI MAKAR TRUDITE. NE MORAM SE SLAGATI SA NAPISANIM - ALI CIJENIM TRUD. IAKO IMAMO TOTALNO RAZLIČITE POGLEDE NA STVARI - TI I JA. LEDENI NE, ON JE JEDINI ZA KOGA SMATRAM KAKO SE DRŽI PUTA, ODNOSNO KAKO SE U ŽIVOTU PONAŠA ONAKO KAKO I PIŠE. ISKRENO. DOBRO, DRUGI I TREĆI PUT. filteru, JEBEM MATER I JA TEBI. DOBRO, ČETVRI PUT!! A TI - VELIKI nevini gospodine stock ---- SI OVIM DOKAZAO DVIJE STVARI: KAKO SI NAJOBIČNIJA BABA TRAČARA I KAKO SI JBN MANIPULATOR I LAŽOV. ZAŠTO NE STAVIŠ OVDJE JADRANKIN KUTAK?! HA?! ENO TE TAMO NA LOGIČNOM STALNO SPOMINJE, PA DAJ ONDA - POZOVI JU U KUĆU, KAKO SI I SAM NEKADA PISAO. TO ŠTO NE ŽELIŠ OBRISATI MOJE IME, KAO I TO ŠTO ME IZA LEĐA SPOMINJEŠ - MA, ŠTO TU REĆI?! TO JE NORMALNO. TAKVIH IMAM OKO SEBE KOLIKO ŽELIM. I DA, NISAM NAPISALA KAKO ĆU U SRIJEDU NEŠTO UČINITI - NAPISALA SAM KAKO ĆU U SRIJEDU POGLEDATI DA LI JE ISPUNJENO ONO TRAŽENO - ALI TI STOCK VOLIŠ I ZNAŠ, ZA RAZLIKU OD BILO ČEGA DRUGOGA, JAKO DOBRO OKRENUTI TUĐE RIJEČI U SVOJU KORIST. NAPISALA SAM KAKO ĆEŠ MI PLATITI - I HOĆEŠ, JER NISI ISPOŠTIVAO NIŠTA TRAŽENO. REKOH LIJEPO - BIO BI MIR. NIŠTA TE NIJE KOŠTALO TO UČINITI. ALI TI SI FRAJER, STOCK - VIDJETI ĆEMO UBUDUĆE KOLIKO SI JAK. MISLIM KAKO NISI...A ZAŠTO TO MISLIM (ZNAM) ĆEŠ SAZNATI U DOGLEDNO VRIJEME. NEMAM JA VREMENA ZA VAS, VI STE MENI DOSADNI - POGLEDALA SAM NEKOLIKO UPISA OVDJE I ISKRENO, NE PIŠETE NI O ČEMU ŠTO JA VEĆ NE ZNAM. JA SPAVAM 2 DO 3 SATA STOCK, TAKO DA MI OSTAJE 21 DO 22 RADITI ŠTO ŽELIM I SMIŠLJATI ŠTO ŽELIM. NIKADA I NIGDJE NIJE OD MENE UPISANO KAKO ĆU DIRNUTI OVAJ FORUM - NE DIRAM SLABIJE OD SEBE, STO PUTA SAM TO NAPISALA. PITAJ LOGIČNO ŠTO SU RADILI I KAKO JE ZAVRŠILO. JA TEBE IMENOM NIGDJE NISAM SPOMENULA, A MOGLA SAM. TI MENE IMENOM SPOMINJEŠ, IZA LEĐA, I PIŠEŠ ŠTO ŽELIŠ. UVJETI SU BILI VRLO JEDNOSTAVNI, LAKO ISPUNJIVI, NO ODABRAO SI BITI DOSLJEDAN SEBI - OSTATI MANIPULATOR, LAŽOV I NAJOBIČNIJA TRAČARA. DOBRO, STOTI PUT!!
|
|
|
Post by dpf filter on Mar 29, 2024 8:33:49 GMT
I sve ovo napisa jez i sidje sa ribace cetke.
Sad ce izbori i nemoj da ne glasas. Imas izbora i nemoj se zalit. Tvoj psiholoski profil odgovara vladajucoj kamarili i stoga nemoj propustiti priliku.
Posto si "inteligentna" obavezno glasaj putem skenera za zjenicu oka jer samo tako je tvoj glas siguran.
Poslije glasanja idi se busterirat u stilu
Vjeruj struci sa iglom u ruci
Rukav Povuci
Osmijeh Razvuci
Sa Bratom se potuci
Iznenaditisom se zatuci
|
|
ar
Full Member
|
Post by ar on Mar 29, 2024 16:01:45 GMT
ar TRAŽI NEKAKVE UGOVORE KOLIKO VIDIM, ALI ZA NJEGA JE SVE TO IZMIŠLJOTINA I KRIVOTVORINA SMIŠLJENA OD ĆIFUTARA - ALI, ETO IPAK - KAKVE LI SLUČAJNOSTI SMATRA NEKAKVE TE UGOVORNE "VLADAVINOM PRAVA" OBVEZE - RELEVANTNIMA?! DOBRO, PRVI PUT!
Pa naravno da je fikcija zato ih i trazim.
Jel pripremas vrt,bar je u Slavoniji zemlja plodna?
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Mar 29, 2024 20:31:56 GMT
DA....JAKO PLODNA, JBG BITCONI NARASLI - JA ZARADILA....ZAMJENILA GLUPE KRIPTO VALUTE (IAKO JE OSTALO NEŠTO) ZA NAPUŠTENO IMANJE......ZATO I NEMAM VREMENA ZA VAS IDIOTE KOLIKO SAM IMALA PRIJE......AKO I DALJE VJERUJEŠ ar - MA, GLUPO JE NA VAS NEVEJRNIKE I BEZBOŽNIKE TROŠTI RIJEČI..........ZNAŠ ZAŠTO NEĆU ODUSTATI OD OVE TRAVESTRIJE - ZATO ŠTO STE ODVRATNI.......I ZATO ŠTO - NAKON SVEGA ------ ZASLUŽUJETE KAZNU!! NEMAŠ TI POJMA NITI SEKUNDE TKO TI STOJI IZA NICKOVA NA OVOM FORUMU! NO, KAKO SI PRODAO DUŠU ODAVNO VRAGU - MOŽDA I ZNAŠ!!?? LIJEPO REČENO: ODJEBI ILITI FCK YOU - gdine ar......SADA ĆETE VIDJETI KAKO TO IZGLEDA - ZA POČETAK SAMO UJUTRO I NAVEČER.......MRŠ SMRADU NAJGORI, GLEDAJ KAKO TO RIMSKO PRAVO RADI --- GADE!!
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Mar 29, 2024 20:43:44 GMT
AH, NISAM VIDJELA NA VRIJEME - UVIJEK ONO - PAMETNI KOMENTAR "GDINA NEVINOG DPF FILTERA" - ŠUGAVE IZDAJNIČKE HRVATSKE BOSANČINE------- ZNAŠ ŠTA SMRADU, KAD OVI IZBORI ZAVRŠE, OSOBNO ĆU SE POTUDITI DA VAS IZDAJNIČKU SMEĆAD POREDAMO IMENOM I PREZIMENOM SVUGDJE, BAŠ SVUGDJE (ZA TEBE ĆU SE OSOBNO POBRINUTI, SJEĆAŠ SE - ZNAM TKO SI) I ONDA VAS ZAUVIJEK MAKNUTI ODAVDE.....JER ZNAŠ, SMEĆE NAJGORE VRSTE - MI HOĆEMO POBIJEDITI!! A MI NE ZABORAVLJAMO!! MŠR U 3 PM, SELI KOD FRENDA ŠVEDA - TAMO TI JE SUPER!! ODVRATNA GOVNARIJO IZDAJNIČKA HRVATSKA ---- "VIDJE HRVATSKA MNOGO ČUDA, AL' NE NAĐE ŠTIKA ZA TOLIKO JUDA" (A.G.MATOŠ) ------ TVOJIM RIJEČIMA BOSANČINO: MARŠ U 3 PIZDE MATERINE!!
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Mar 29, 2024 21:07:10 GMT
JAO, UH --- STVARNO MI JE NEUGODNO-------- UH, OH, ZABORAVIH NAPOMENUTI ------- DA, NA OVOM FORUMU STVARNO POSTOJI SLOBODA GOVORA! ZA TO VAM, NEVINI GOSPODINE STOCK - SKIDAM KAPU........AHAHAHA.......JBG, NEMA MI SADA HARIVEDE DA VAM UKRATKO OBJASNI ŠTO JE ISTINA, VALJDA ČOVJEKU DOSADILO -----
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Mar 29, 2024 21:16:41 GMT
I SAD NA KRAJU DA OBJASNIM ŠTO TRENUTNO RADIM .... VAŠ ŠAHOVVKI POTEZ MR STOCK .... NIJE BILO DOVOLJNO LIJEPO ZAMOLITI, SAD ĆEŠ VIDJETI KAKO IZGLEDA KADA SVAKI UPIS LEDENOG ILI OSTALIH - JER SU OSTALI NEBITNI - BUDE ZAMRAČEM........JER, DA, TO JEST SUPER ZA POČETAK. UZ LIJEPO I FINO JBNJE MATERI TVOJIM GLUPIM BOSANČINAMA "NEVINI GOSPODINE STOCK"........EVO.ZA POČETk. najedite se govana bagro izdajnička!!!!!
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Mar 29, 2024 21:19:56 GMT
mislim kako kao i obično gadno jedeš govna..........i kao i tvoj jbni fomenko - ruski agent - nemaš pomjma ni o čemu - što na kraju i priznaješ
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Mar 29, 2024 21:20:15 GMT
mislim kako kao i obično gadno jedeš govna..........i kao i tvoj jbni fomenko - ruski agent - nemaš pomjma ni o čemu - što na kraju i priznaješ
|
|