|
Post by UVIJEK DOBRO on Mar 29, 2024 21:23:16 GMT
JEDINI OD VAS KOJI JE TOLIKO KOLIKO KRŠĆANIN JE OPRAO RUKE OD VAS, SLUGANA SINAGOGE SOTONE - JER TO STE VI, BEZBOŽNICI, ZAR NE??
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Mar 29, 2024 21:28:46 GMT
OPA, ISTRAŽUJ?? KONAČNO NAKONS VEGA O ICKEU SADA ĆEŠ POČETI PISATI O TOLLEU?? JESI TI KAD JBNO PROČITAO PAVLOVE POSLANICE, ILI PISMA, HA?! KOLIKO VAMA LJUDI I VREMENA I RIJEČI TREBA?! ------- A SVE JE JBNO NACRTANO?? ČAK I "RAVNA" ZEMLJA, ČAK I JUŽMI POL??.........HA? TOLLE?! ICKE?! PISMA?! U JBNOM STE STISKU, HA?!
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Mar 29, 2024 21:33:35 GMT
K.O.N.V.E.R.G.E.V.C.J.A. D.O.G.A.Đ.A.J.A. U. M.A.T.R.I.K.S.U. JEL+ SE VI TO ZAJEBAVATE? ILI TO OZBILJNO PITAŠ. ISTRAŽUJ?! OD TEBE SAM IPAK OČEKIVALA NEKU RAZINU OZBILNOSTI ------ ŠTO JE OVO, WTF?!!
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Mar 29, 2024 21:37:01 GMT
NAJVEĆA TVOJA GLUPOST JEST U TOME ŠTO TI I DALJE SMATRAŠ KAKO JE KOVID ZAISTA NEKA BOLEST......SRETNO TI BILO!!
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Mar 29, 2024 21:43:20 GMT
EVO, SVIM VAMA IDIOTIMA KOJI I DALJE MISLITE KAKO ĆETE OVDJE PROČITATI NEŠTO ŠTO NE ZNATE - A NEĆETE, NARAVNO OSIM JADRANKE ........ ŽELIM UGODAN BORAVAK I PRIVEŽITE POJASEVE ----- OVAKO VAM ĆE TO UBUDUĆE IZGLEDATI NA FORUMIMA KOJI "BRINU O SLOBODI GOVORA"......SVI KOJI STE MISLILI KAKO SE ZAJEBAVAM - KREĆEMO SAD - DOK GDIN "NEVINI" NE RIJEŠI OVU STVAR..........BOK!!
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Mar 29, 2024 21:47:59 GMT
SAD NA KRAJU KRAJEVA, I TI MOŽEŠ ODJEBATI, JER TI VIJESTI NISU NISU NI ZA KLINAC------- BOK!!
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Mar 29, 2024 22:12:04 GMT
ŠTA JE KONA, BOSANČINO - DUŠO PRODANA?? ŠTA ŠUTIŠ?? VIDIM DA SI TU... KAO I TVOJ TUCKER --- HOĆETE ME OPTUŽITI KAKO NISAM DOVOLJNO INKLUZIVNA, MAMICU VAM JEBAM, SMEČARI? ? JEDINI I UVIJEK KOJI ŠIRITE NERED UOKOLO STE VI --- BIJEDNICI!!!! AKO NEKOME NIJE JASNO --- KONA JEST TA GLUPA BOSANČINA, DŠF FILTER ----------- STVARNO, DOKAD, IZDAJNICI? ?
Dakle - ovaj sam tvoj zadnji besmisleni post odmah prebacio u tvoj kontejner - čisto zato što je besraman i ničim ne doprinosi diskusiji, osim da unosi - loše vibre...
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Mar 29, 2024 22:31:49 GMT
ZNAŠ ISTRAŽUJ --- EVO JA ĆU OTVORITI 200-TU TEMU: GDJE SMO STIGLI OD PRVOG UPISA? ODGOVOR: NIGDJE!! NE ZATO ŠTO TI NE ISTRAŽUJEŠ DSTA . NEGO ZATO JER STE NA KRIVOM PUTU!! ČOVJEK NIJE, NITI JE IKADA BIO MJERILO SVIH STVARI!! U BESKONAĆONSTI SVEGA - ŠTO TI NE MOŽEŠ SEBI NITI POJMITI - ČOVJEK JE MANJI OD ZRNRNCA PIJESKA - NO TO TI U SVOJOJ EGO-MANTI NE MOŽEŠ NITI POJMITI, NITI SHVATITI........I TO JEST JAD I BIJEDA SVEGA - ONI KOJI BI I MOGLI, JEDNOSTSVNO NEĆE- ZATO VAS I NE ŽELIM, NITI VAS, NITI VAŠE POTOMKE KOJE STE NAVIKLE NA SV BLAGODATI SVAKODNEVNICE, ZAR NE?! PONOVO SVE VAS PITAM - A NITKO MI NE ODGOVARA - TKO SE OD VAS ODREKAO DIGITALNIH KRAEDITNIH KARTICA?! JER, AKO NIJE NITKO --- JA SAM U PROBLEMU!! VI STE NEPRIJATELJ - ZNAM KAKO JESTE!!
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Mar 29, 2024 23:10:26 GMT
JOJ........101.TEMA: ZNATE ---- OVA KRETENKA, KOJA SE PRESTAVLJA KAO UVIJEK DOBRO, INAČE JE REGISTRIRANA KA FUCKYOU202 ILI SLIČNO...JEST OVDJE KLIKNULA DANAS, JUČER I SUTRA JEDNO MINIMALNO 30-TAK PUTA ----- JBG, TAKO BROJAČA ČISTO RADI............SOTONISTI, OVAJ PUT ĆU VAM SE KRVI NAPITI!!!! ČISTO DA ZAMJENIMO ULOGU!!!
|
|
ar
Full Member
|
Post by ar on Mar 30, 2024 5:42:48 GMT
DA....JAKO PLODNA, JBG BITCONI NARASLI - JA ZARADILA....ZAMJENILA GLUPE KRIPTO VALUTE (IAKO JE OSTALO NEŠTO) ZA NAPUŠTENO IMANJE......ZATO I NEMAM VREMENA ZA VAS IDIOTE KOLIKO SAM IMALA PRIJE......AKO I DALJE VJERUJEŠ ar - MA, GLUPO JE NA VAS NEVEJRNIKE I BEZBOŽNIKE TROŠTI RIJEČI..........ZNAŠ ZAŠTO NEĆU ODUSTATI OD OVE TRAVESTRIJE - ZATO ŠTO STE ODVRATNI.......I ZATO ŠTO - NAKON SVEGA ------ ZASLUŽUJETE KAZNU!! NEMAŠ TI POJMA NITI SEKUNDE TKO TI STOJI IZA NICKOVA NA OVOM FORUMU! NO, KAKO SI PRODAO DUŠU ODAVNO VRAGU - MOŽDA I ZNAŠ!!?? LIJEPO REČENO: ODJEBI ILITI FCK YOU - gdine ar......SADA ĆETE VIDJETI KAKO TO IZGLEDA - ZA POČETAK SAMO UJUTRO I NAVEČER.......MRŠ SMRADU NAJGORI, GLEDAJ KAKO TO RIMSKO PRAVO RADI --- GADE!! DA....JAKO PLODNA, JBG BITCONI NARASLI - JA ZARADILA....ZAMJENILA GLUPE KRIPTO VALUTE (IAKO JE OSTALO NEŠTO) ZA NAPUŠTENO IMANJE..... Super, sad polako to obnoviti, zasaditi..i uzivati u plodovima rada. ZATO I NEMAM VREMENA ZA VAS IDIOTE KOLIKO SAM IMALA PRIJE..... "Idiot" je još jedna riječ koja je promijenila svoje značenje tijekom stoljeća, iako ne tako dramatično kao "lijepo" nakon što je uvedena u engleski jezik. Grčki "idiotes" jednostavno je značio "privatna osoba" (od "idios", što znači "osobno"), za razliku od "javne osobe", političara (vladinog agenta) ili druge poznate osobe. ("Idiot" nam je također dao "idios", vlastiti način govora i "idiosinkraziju", nečije osobne hirove i navike). MRŠ SMRADU NAJGORI, GLEDAJ KAKO TO RIMSKO PRAVO RADI --- GADE!! A Rimsko pravo je upitno kao i Justinianov kod i 12 "tables". Ono sto mozes naci je Corpus Iuris Civilis ro.m.wikipedia.org/wiki/Corpus_Juris_Civilis sklepan krajem 16. stoljeća od Denis Godefroya, en.m.wikipedia.org/wiki/Denis_Godefroy, student latinskog Collège de Navarre u Parizu koji je objavio potpuno lažan tekst pod nazivom Corpus Iuris Civilis tvrdeći da potječe iz kodeksa zakona koje je napisao Justinijan uključujući Pandekt. Digest opet 16.stoljece najatariji sacuvan primjerak. Na toj prevari su nastali i pomorsko pravo, admiralsko pravo, građansko pravo i upravno pravo. Sad znam da te privlace SMRDLJIVI GADOVI, Ahhhhh, ja ti ne smrdim i nisam Gad, znaci nisam tvoj tip i uzalud se trudis i uvaljujes. Nemas prolaz.
|
|
|
Post by istrazuj on Mar 30, 2024 6:18:19 GMT
DA....JAKO PLODNA, JBG BITCONI NARASLI - JA ZARADILA....ZAMJENILA GLUPE KRIPTO VALUTE (IAKO JE OSTALO NEŠTO) ZA NAPUŠTENO IMANJE......ZATO I NEMAM VREMENA ZA VAS IDIOTE KOLIKO SAM IMALA PRIJE......AKO I DALJE VJERUJEŠ ar - MA, GLUPO JE NA VAS NEVEJRNIKE I BEZBOŽNIKE TROŠTI RIJEČI..........ZNAŠ ZAŠTO NEĆU ODUSTATI OD OVE TRAVESTRIJE - ZATO ŠTO STE ODVRATNI.......I ZATO ŠTO - NAKON SVEGA ------ ZASLUŽUJETE KAZNU!! NEMAŠ TI POJMA NITI SEKUNDE TKO TI STOJI IZA NICKOVA NA OVOM FORUMU! NO, KAKO SI PRODAO DUŠU ODAVNO VRAGU - MOŽDA I ZNAŠ!!?? LIJEPO REČENO: ODJEBI ILITI FCK YOU - gdine ar......SADA ĆETE VIDJETI KAKO TO IZGLEDA - ZA POČETAK SAMO UJUTRO I NAVEČER.......MRŠ SMRADU NAJGORI, GLEDAJ KAKO TO RIMSKO PRAVO RADI --- GADE!! DA....JAKO PLODNA, JBG BITCONI NARASLI - JA ZARADILA....ZAMJENILA GLUPE KRIPTO VALUTE (IAKO JE OSTALO NEŠTO) ZA NAPUŠTENO IMANJE..... Super, sad polako to obnoviti, zasaditi..i uzivati u plodovima rada. ZATO I NEMAM VREMENA ZA VAS IDIOTE KOLIKO SAM IMALA PRIJE..... "Idiot" je još jedna riječ koja je promijenila svoje značenje tijekom stoljeća, iako ne tako dramatično kao "lijepo" nakon što je uvedena u engleski jezik. Grčki "idiotes" jednostavno je značio "privatna osoba" (od "idios", što znači "osobno"), za razliku od "javne osobe", političara (vladinog agenta) ili druge poznate osobe. ("Idiot" nam je također dao "idios", vlastiti način govora i "idiosinkraziju", nečije osobne hirove i navike). MRŠ SMRADU NAJGORI, GLEDAJ KAKO TO RIMSKO PRAVO RADI --- GADE!! A Rimsko pravo je upitno kao i Justinianov kod i 12 "tables". Ono sto mozes naci je Corpus Iuris Civilis ro.m.wikipedia.org/wiki/Corpus_Juris_Civilis sklepan krajem 16. stoljeća od Denis Godefroya, en.m.wikipedia.org/wiki/Denis_Godefroy, student latinskog Collège de Navarre u Parizu koji je objavio potpuno lažan tekst pod nazivom Corpus Iuris Civilis tvrdeći da potječe iz kodeksa zakona koje je napisao Justinijan uključujući Pandekt. Digest opet 16.stoljece najatariji sacuvan primjerak. Na toj prevari su nastali i pomorsko pravo, admiralsko pravo, građansko pravo i upravno pravo. Sad znam da te privlace SMRDLJIVI GADOVI, Ahhhhh, ja ti ne smrdim i nisam Gad, znaci nisam tvoj tip i uzalud se trudis i uvaljujes. Nemas prolaz. 🤣🤣🤣🤣
Vrlo korektan odgovor 🤣
Jutros uz kaficu da pogledam ima li išta novo, kad ono brdo novih komentara... na žalost, najveći dio napisala - pobješnjela Aleksandra...
Koja također sama u prvom postu "VRIŠTI" sljedeće:
Jbg... Nisam "stručnjak" ali meni se čini da ti stvarno imaš neki teži problem ...?
Možda bi ti koji sat spavanja više razbistrio misli i odmorio dušu...?
|
|
|
Post by istrazuj on Mar 30, 2024 6:29:50 GMT
mislim kako kao i obično gadno jedeš govna..........i kao i tvoj jbni fomenko - ruski agent - nemaš pomjma ni o čemu - što na kraju i priznaješ
Evo...
Vidiš kako je odmah bolje kad malo "misliš"... Dakle - odmah prestaješ "VRIŠTATI" Samo, čini mi se da je nepotrebno isti post pisati dva puta... Dakle ili vrištiš ili ponavljaš istu stvar nepotrebno... jbg - ajde se malo smiri
Što se tiče AF kronologije...
Pa ja nikad i nikom nisam rekao da "imam pojma o svemu"... Dapače... Uvijek i rado, sam svakom rekao - istraži sam - pa podjeli svima...
Fomenkova kronologija je samo jedan mali dio (puzzle) u povezivanju (a možda i djelomičnom shvatanju) cijelog Matrixa. Što se tiče "zvanične" (jezuitske=ćifutarske) tzv "Skalijerijeve kronologije" - tu nemam ništa pozitivnog reći - osim da se sve dešava upravo onako kako i treba da se desi, pa i ta ćifutarska=jezuitska laž... Otkrivenja nas očekuju u budućnosti, bez obzira htjeli to ili ne
|
|
|
Post by istrazuj on Mar 30, 2024 6:35:40 GMT
JEDINI OD VAS KOJI JE TOLIKO KOLIKO KRŠĆANIN JE OPRAO RUKE OD VAS, SLUGANA SINAGOGE SOTONE - JER TO STE VI, BEZBOŽNICI, ZAR NE??
Čuj Aleksandra, Ne znam šta ti je sinoć bilo, ali vidim da si na svakoj temi ostavila "vrišteći trag"...
Uz to:
Da nisi nešto možda ljuta na nas...?
|
|
|
Post by istrazuj on Mar 30, 2024 7:02:29 GMT
OPA, ISTRAŽUJ?? KONAČNO NAKONS VEGA O ICKEU SADA ĆEŠ POČETI PISATI O TOLLEU?? JESI TI KAD JBNO PROČITAO PAVLOVE POSLANICE, ILI PISMA, HA?! KOLIKO VAMA LJUDI I VREMENA I RIJEČI TREBA?! ------- A SVE JE JBNO NACRTANO?? ČAK I "RAVNA" ZEMLJA, ČAK I JUŽMI POL??.........HA? TOLLE?! ICKE?! PISMA?! U JBNOM STE STISKU, HA?!
... Evo kako idem "korak po korak" kroz ovu tvoju "mećavu" tzv "komentara" napisah ti maloprije sljedeće:
... a kako vidim sad mogu dodati i nekakve "čudne riječi" uz totalno nepovezane "misli" u ovim tvojim tzv rečenicama...?!? ( Izgleda da se nešto stvarno čudno dečavalo sa tobom sinoć )
A što se tiče Ekhard Tolle-a, Ja lično mislim da je upravo on, tj njegovo posmatranje Matrixa - upravo ono što mi je još falilo za "zadnju epizodu" onog serijala - Konvergencija matrixa... ( Još ću i dodati onaj kratki animirani film, koji je postavio Uno, a koji mi je dao neke nove ideje o svemu )
|
|
|
Post by istrazuj on Mar 30, 2024 7:22:57 GMT
K.O.N.V.E.R.G.E.V.C.J.A. D.O.G.A.Đ.A.J.A. U. M.A.T.R.I.K.S.U. JEL+ SE VI TO ZAJEBAVATE? ILI TO OZBILJNO PITAŠ. ISTRAŽUJ?! OD TEBE SAM IPAK OČEKIVALA NEKU RAZINU OZBILNOSTI ------ ŠTO JE OVO, WTF?!! Evo opet... 🤣🤣🤣 Taman pomislih, da je dosta bilo tvojih "čudnih" (ali po meni i totalno besmislenih, bijesnih a time i nepotrebnih) tzv komentara - kad evo još jednog... 🤣
Dakle - sad ti se "sviđa" jednostavno da poslije svakog slova stavljaš tačku...? 🤣🤣🤣
Ajde, ako te to usrećuje - neka... Ovo je otvoren diskusioni forum - (nikakav - tzv "portal" -gdje se ljudima brišu komentari, pa čak i autorima na vlastitom uvodnom tekstu...) 🤣
Svako ima pravo na svoje vlastito mišljenje i može ga ovdje bez problema i vrlo rado iznijeti...
Međutim, moram te ipak upozoriti sljedeće: - ovo tvoje besmisleno "vrištanje", prozivanje i nekakvi nepovezani tzv "komentari" - na prosto zagađuju temu ...
- evo sad ti ovdje javno obećajem - svako ovakvo besmisleno smeće ću biti prisiljen - prebaciti u "kontejner"!
Naime, neće te morati prebaciti Stock ( mada može i možda hoće, jer bukvalno ništa nisi rekla osim besmislica i vrištanja) - nego ću te u " Kontejner" prebaciti upravo ja...
Na prosto, pošto nismo nikakav "profesionalni portal" - nemamo dovoljno "radne snage" da se zajebavamo sa glupostima i besmislicama ovakvog tipa i pojedinaca - koji imaju nekakvih vlastitih problema, pa ih na ovaj način pokušavaju "liječiti" ...
Dakle:
Zagađivanje otvorenih diskusija "pržnjenjem" (zasipanjem) - glupostima i besmislicama - na prosto vodi kao konzekvenci "Kontejner"... Tamo (ko to želi) može bez ikakvih problema nastaviti diskusiju sa dotičnim "zagađivačem" (NE zagađujući TEMU) - a ako se pokaže da se diskusija sa Kontejnera ponovo vodi u normalnom tonu - lako se korigirana može vratiti na TEMU...
|
|