Post by istrazuj on Apr 13, 2024 11:55:21 GMT
Knjiga Davida Ickea "The Trap" u pdf formatu...
Ovdje smo jedno vrijeme i mi lamentirali o izgledu te "matrice" : kamen.freeforums.net/thread/114/konvergencija-doga-aja-matrixu-finale
(naravno, ko je može kuipiti i treba je kupiti da podrži pisca, ali mislim da je bitno da svi koji to žele - što prije dobiju mogućnost da i sami pročitaju uvide o kojima govori David Icke u ovoj knjizi izašloj pred kraj PLANdemije...Ne znam koliko će još dugo link biti aktivan, zato ko želi pročitati knjigu - sad je vrijeme )
Ovdje smo jedno vrijeme i mi lamentirali o izgledu te "matrice" : kamen.freeforums.net/thread/114/konvergencija-doga-aja-matrixu-finale
Kratak citat iz knjige:
I have learned (the real term should be ‘remembered’ as we’ll see) so many things including the fact that there is no death and what wecall death is only a transition between different expressions of life. Far from being pawns in someone else’s game we can control our experienced reality if we know how to do so. If we don’t then we are pawns in someone else’s game and that’s the stark situation that almost everyone faces. I have learned (remembered) the nature of the psychopathic force behind all this, how it operates through its hidden networks, and to what end. Knowing the ‘what end’ has allowed me to predict current events. I have also been shown – to allow me to remember – that what we call the human world is a massively-advanced version of a virtual reality computer system created to entrap our sense of reality and imprison our lower consciousness in an ever-recycling feedback loop between different levels of this simulation or ‘Matrix’. This process has become known as ‘reincarnation’. The physics of our reality and computer games are the same as highlighted by physicist and cosmologist Max Tegmark at the Massachuses Institute of Technology (MIT). Who would have thought amid the frenzy of ridicule that once descended upon me that they would read a headline that said: ‘We owe David Icke … an apology if quantum experiment proves we are living in a Matrix.’ | Naučio sam (pravi izraz bi trebao biti 'sjetio sam se', kako ćemo vidjeti) toliko toga, uključujući činjenicu da nema smrti i da ono što mi nazivamo smrću samo je prijelaz između različitih izraza života. Daleko od toga da smo pijuni u igri nekog drugog, možemo kontrolirati našu iskusnu stvarnost ako znamo kako to učiniti. Ako ne znamo, onda smo pijuni u igri nekog drugog, i to je teška situacija s kojom se gotovo svatko suočava. Naučio sam (sjetio se) prirodu psihopatske sile koja stoji iza svega ovoga, kako djeluje putem svojih skrivenih mreža, i s kojim ciljem. Poznavanje tog cilja omogućilo mi je predviđanje trenutnih događaja. Također mi je pokazano - kako bih se mogao sjetiti - da ono što nazivamo ljudskim svijetom je izrazito napredna verzija virtualnog računalnog sustava stvorena kako bi uhvatila naš osjećaj stvarnosti i zatvorila našu nižu svijest u beskonačnu petlju povratnih informacija između različitih razina ove simulacije ili 'Matrice'. Taj proces postao je poznat kao 'reinkarnacija'. Fizika naše stvarnosti i računalne igre iste su, kako je istaknuo fizičar i kozmolog Max Tegmark na Institutu za tehnologiju u Massachusettsu (MIT). Ko bi pomislio usred ludila podsmijeha koje je nekada svaljeno na mene da će pročitati naslov koji kaže: "Dugujemo Davidu Ickeu ... ispriku ako kvantni eksperiment dokaže da živimo u Matrici." |