|
Post by tuckercarlson on Oct 17, 2023 17:24:43 GMT
mike..hvala,prijatel.
|
|
|
Post by istrazuj on Oct 17, 2023 17:28:35 GMT
slabo se kontam u ovaj forum format,laik..... Gle
pored svakog komenta stoji ti gore desno Quote (ili gore palac, ako ti se svijda) - sto znaci da mozes direktno i detaljno i u bojama kopirati cieli koment na koji se odnosi tvoj odgovor...
A mozes (kao sto sam ja gore) ostaviti samo recenicu koja ti je bitna... kad ti se otvori editor, igraj se malo... Pisi (a mozes i brisat i ediotirat sam i koliko hoces puta )
na samom dnu - imas brzi odgovor, tj odgovor ako ne zelis citirati odredjeni koment
I to ti je sve... Ako zelis startovat temu - odmah na pocetku - dok jos nisi usao na neku temu - mozes zapoceti tvoju temu ("create tread")
Probaj malo, dok se ne uhodas
Pozz
|
|
|
Post by tuckercarlson on Oct 17, 2023 17:28:52 GMT
stock..ma nish bez supruge,jbg.hahaa.a prejednostavno,ne znam gdje sam ja zaglavio!!sad treba i kolega žare da se prikljuci,valjda ce se nekako i on izvuci iz ovog informatickog kolopleta.jel imas sad moju mail adresu?
|
|
|
Post by tuckercarlson on Oct 17, 2023 17:31:16 GMT
slabo se kontam u ovaj forum format,laik..... Gle
pored svakog komenta stoji ti gore desno Quote (ili gore palac, ako ti se svijda) - sto znaci da mozes direktno i detaljno i u bojama kopirati cieli koment na koji se odnosi tvoj odgovor...
A mozes (kao sto sam ja gore) ostaviti samo recenicu koja ti je bitna... kad ti se otvori editor, igraj se malo... Pisi (a mozes i brisat i ediotirat sam i koliko hoces puta )
na samom dnu - imas brzi odgovor, tj odgovor ako ne zelis citirati odredjeni koment
I to ti je sve... Ako zelis startovat temu - odmah na pocetku - dok jos nisi usao na neku temu - mozes zapoceti tvoju temu ("create tread")
Probaj malo, dok se ne uhodas
Pozz
|
|
|
Post by istrazuj on Oct 17, 2023 17:33:36 GMT
Mozes se ponovo vratiti i editovati vec poslam post
|
|
|
Post by tuckercarlson on Oct 17, 2023 17:35:16 GMT
Mozes se ponovo vratiti i editovati vec poslam post ako mi prije toga glava ne explodiraa!
|
|
|
Post by tuckercarlson on Oct 17, 2023 17:36:35 GMT
Mozes se ponovo vratiti i editovati vec poslam post ako mi prije toga glava ne explodiraa!imas extra bacen grudnjak ako prezivim inicijaciju u forum,hehee..
|
|
ar
Full Member
|
Post by ar on Oct 17, 2023 17:37:11 GMT
ostaviti samo recenicu koja ti je...
I ja sam tudum za ovaj format pa da testiram.. Nemam komp pa sve preko mobitela..
Ok, znam replicirati za pocetak..
|
|
ar
Full Member
|
Teretana
Oct 17, 2023 17:39:12 GMT
via mobile
Post by ar on Oct 17, 2023 17:39:12 GMT
A ovo je ?
|
|
ar
Full Member
|
Post by ar on Oct 17, 2023 17:41:53 GMT
|
|
|
Post by Stock on Oct 17, 2023 17:46:25 GMT
slabo se kontam u ovaj forum format,laik..ali dok stock ne pomogne preko maila,moze i ovako. kolega NBO-onaj ludjak sha se predstavljao kao vlasnik dokumentarca vjerojatno okrece paru zesce od grlic radmana,hahaa..i sha se mene tice,mozemo se i dalje tamo javljati.ali,posto je taj portal zavrsio u nekom web limbu,treba napunit bateriju uredjaja prije nego krenemo tamo piskarati!samo pratit brojke komentara da vidimo ima li sha novo.mislim da je stalo na brojci 11 231,hahahaa..fala,kolega. Nece biti problema TC. Evo prva lekcija... Gore, u main redu, gdje je naziv Foruma, imate nekoliko filtera, da ih tako nazovem u nedostatku bolje rijeci. Jedan od njih je Messages. Tu mozete slati privatne poruke jedni drugima. Drugi je "Profile" gdje mozete mjenjati vase podatke. PROBLEM, kako mi se cini, je verzija za kompjutere i verzija za mobilne telefone. Ova posljednja je siromasna opcijama, ali i tu mozete otici na ovu komjutersku verziju ako pritisnete dugme Desktop verzija, na dnu ekrana. Ali za to vam treba vid orla ili mikroskop, ako zelite pisati u toj verziji. Ja sam to uradio sinoc i umalo mi oba oka nisu iskapala. Ali ide... Alternativa je komjuter. Eto...ako imas neka pitanja koja nisu za svacije usi...posalji Privatnu poruku da vidim jesi li savladao prvu lekciju Ako nisi, angazovacemo...pogodi koga?
|
|
|
Post by Stock on Oct 17, 2023 17:50:24 GMT
ostaviti samo recenicu koja ti je... I ja sam tudum za ovaj format pa da testiram.. Nemam komp pa sve preko mobitela.. Ok, znam replicirati za pocetak.. E to je problem...ali probaj sa "Desktop" verzijom, ali kako rekoh...trebace ti mikroskop. Ali testiraj...ja, kada hocu duze komentare i bojice i slike, radim sa kompa.
|
|
|
Post by Stock on Oct 17, 2023 17:52:27 GMT
Malo cemo zapexiniti ovu temu...evo vec druga stranica (TC cuda cini), ali nema veze... kada se ispraksate ovdje, premjesticemo temu na drugo mjesto, a ovo neka bude vjezbaomica.
|
|
|
Post by tuckercarlson on Oct 17, 2023 18:41:49 GMT
Malo cemo zapexiniti ovu temu...evo vec druga stranica (TC cuda cini), ali nema veze... kada se ispraksate ovdje, premjesticemo temu na drugo mjesto, a ovo neka bude vjezbaomica. zapexiniti,hahahaa..nekima ces morati prevesti izraz peksin.a snaci cu se ja nekako ovih dana sa forumom,bez bolje polovice..uf.reci,imas li moj mail nakon sha sam se prijavio ovdje?
|
|
|
Post by istrazuj on Oct 22, 2023 14:27:46 GMT
kolega istrazuj..zivio mi.vec sam danas replicirao na clanku"ova blaga zemlja" kod kolegice.samo sam napomenuo da ne bi trebalo govoriti da treba neke kolege palicom po glavi.izbrisalo me ko u crticu la linea,hehee.... Odlicno! Evo brate Tuckeru... ovdje probaj sve... Napomena: kad citiras neki koment - dobices cijeli editor - pa se mozes igrat sa slovima i bojama.... mozes isbrisati dio onog sto citiras, a mozes izbrisati i sve.... (ostavit samo 3 tacke napr)
kad upisujes direktno ispod teme - onda nemas sve mogucnosti editora, nego samo tekst. Medjutim, i tu mozes ponovo dobiti punu podrsku editora sa bojama- slovima itd...ali kad udjes ponovo da "editujes" vec napisan prosti tekst
Probaj malo
pozzz
|
|