|
Post by Stock on Oct 15, 2023 20:19:13 GMT
Samo sam preletio preko članka i moram ovo napisati, prije nego se fokusiram na ovo o čemu pišeš. Ako se dio ovih 60-70 dnevnih posjetilaca odluči komentarisati, ovaj feljton i komentari bi mogli biti interesantni,a i poučni,za mnoge. Ili da se argumentovano suprotstave ili da preispitaju dosadašnja stajališta. Svidja mi se izbor imena, pa bi ga rado uglavio u posebnu temu tip...Nauka i "nauka" ili ispod AgendE. Šta misliš?
|
|
|
Post by istrazuj on Oct 15, 2023 20:47:04 GMT
Samo sam preletio preko članka i moram ovo napisati, prije nego se fokusiram na ovo o čemu pišeš. Ako se dio ovih 60-70 dnevnih posjetilaca odluči komentarisati, ovaj feljton i komentari bi mogli biti interesantni,a i poučni,za mnoge. Ili da se argumentovano suprotstave ili da preispitaju dosadašnja stajališta. Svidja mi se izbor imena, pa bi ga rado uglavio u posebnu temu tip...Nauka i "nauka" ili ispod AgendE. Šta misliš? Samo sibaj stari
|
|
|
Teretana
Oct 16, 2023 10:11:58 GMT
via mobile
Post by nebudiovca on Oct 16, 2023 10:11:58 GMT
Procitao… Zanimljivo u svakom slučaju. Dobro, južni pol je naravno zabranjena zona zbog zaštite pingvina. To svi znamo😂😂😂. Taj južni pol stvarno ima neko posebno značenje. Malo da provucem kroz fikciju, možda nam je i Carpenter tu dao neki polu trag😁. Kako god. Mislio sam na ViN nakon dovršetka one price o javnom i tajnom WW2 napisati nešto o mogućim tragovima istine kroz književna i filmska djela koja su deklarirana kao fikcija. Medjutim sada bi prvo kao jedan mali case study bas na primjeru ViN mogao objaviti nastavak onog članka “ zašto gojimi gube”, kojeg sam napisao kad je zaiskrilo oko Djokovica. Uglavnom velika steta, jer je projekt stvarno obećavao. Bez obzira na onaj objavljeni clanak Fomenko 8, ja i sad ne bi digao ruke od portala, samo da je Alex jednostavno napisala da ubuduće onaj tko je taj “clanak” objavio neće imati administratorska prava. A neka komentira i objavljuje sto hoće. Medjutim iz odgovora tamo, očito je da mu se želi dati još vise prava, pa i onda kad Alex nije spriječena. Nazalost netko tko pokušavajući braniti Bibliju, potpuno ne shvaćajući bit teksta koji pokusava komentirati, a zbog navodno povrijeđenih vjerskih uvjerenja poziva na abortuse vješalicom, zbilja nije netko kome se mize vjerovati vezano uz objavljivanje tekstova i komentara. Ali dobro… idemo dalje😁
|
|
|
Post by Stock on Oct 16, 2023 11:01:53 GMT
Koliko će puta neko drugi davati šansu nekome da "progleda", ili se "popravi", ili...bilo što drugo, je stvar pojedinca. Ja lično imam običaj dati drugu šansu. Iako nije tema, ali kako NbO povuče...da dodam i moje vidjenje. Malo vas je prisustvovalo "diskusiji" izmedju mene i onog padobranca. Stavljam navodnike pod diskusiji, jer tu nije bilo diskusije, nego bi se svaki moj odgovor brisao, a njegov bi ostajao. Malo mu i to bilo pa mi i na moj autorski text udje i poče i tamo brljaviti u svom stilu. Ok, kontam...kada "gazdarica" dodje, rješićemo to nekako. Medjutim, kako vidim, a to tada nisam znao, gszdarica i padobranac su u relaciji. I pozove me gazdsrica da se popričamo...Ja kažem šta sam imao (pristojno), medjutim to joj nije odgovaralo (ili njemu, svejedno) I ona obriše cijeli post sa svim odgovorima. I još se pohvali kao...ako mogu brisati sebe, pbrisaću vas sviju bez problema. Meni je to bilo dovoljno da uvidim da sam pomagao totalno pogrešnoj osobi da Portsl osovi na noge. I povučem se ovamo. Kako vidite, ne pišem puno...nisam ga otvorio sebi nego svima koji imaju šta reći.
Sa Logičnog sam otišao sam, jer nisam želio da mi se desi kao Ledenom...da me optuže, bez ikakvog dokaza, za članstvo u Organizaciji. "Gazdarici" sam napisao, a ona u onoj gomili pobrisala...instiktivno reagujem prije nego mi ga neko pokuša zavući. Tako sam reagovao nakon texta Padobranca u kojemu je on definisao ko je dobrodošao na Portal. A ko ne. I tako...rekoh tamo... Prvo sam razgulio ja. Evo sada je načepio Istražuj. Ko je sljedeći?
|
|
ar
Full Member
|
Post by ar on Oct 16, 2023 11:57:18 GMT
Pozdav svima..
|
|
|
Post by Stock on Oct 16, 2023 18:43:09 GMT
Pozdrav I tebi! Nadam se da ćeš I ovdje ostaviti kvalitetne komentare. Bez komentara i komentatora je...dosadno. A ovaj forumski format, koji meni lično više odgovara, je bolji za diskusije od portalskog formata gdje se diskusija gubi u poplavi novih članaka koje neko drugi (uredništvo) gura i usmjerava naš tok misli. Ja ne želim sam pokretati nove teme I glumiti nekog "urednika".
|
|
|
Post by istrazuj on Oct 16, 2023 19:29:56 GMT
Procitao… Zanimljivo u svakom slučaju. Dobro, južni pol je naravno zabranjena zona zbog zaštite pingvina. To svi znamo😂😂😂. Taj južni pol stvarno ima neko posebno značenje. Malo da provucem kroz fikciju, možda nam je i Carpenter tu dao neki polu trag😁. Kako god. Mislio sam na ViN nakon dovršetka one price o javnom i tajnom WW2 napisati nešto o mogućim tragovima istine kroz književna i filmska djela koja su deklarirana kao fikcija. Medjutim sada bi prvo kao jedan mali case study bas na primjeru ViN mogao objaviti nastavak onog članka “ zašto gojimi gube”, kojeg sam napisao kad je zaiskrilo oko Djokovica. Uglavnom velika steta, jer je projekt stvarno obećavao. Bez obzira na onaj objavljeni clanak Fomenko 8, ja i sad ne bi digao ruke od portala, samo da je Alex jednostavno napisala da ubuduće onaj tko je taj “clanak” objavio neće imati administratorska prava. A neka komentira i objavljuje sto hoće. Medjutim iz odgovora tamo, očito je da mu se želi dati još vise prava, pa i onda kad Alex nije spriječena. Nazalost netko tko pokušavajući braniti Bibliju, potpuno ne shvaćajući bit teksta koji pokusava komentirati, a zbog navodno povrijeđenih vjerskih uvjerenja poziva na abortuse vješalicom, zbilja nije netko kome se mize vjerovati vezano uz objavljivanje tekstova i komentara. Ali dobro… idemo dalje😁
A cuj, Ovaj sarijal cu pokusati pisati iskljucivo bazirano na tzv "nauci" (Debilani) ... Dakle, radi se o tolikoj Obmani, da je ona prica iz "Platonove pecine" - mozda cak i preblaga Naravno, ocekujem da ce i druge kolege nabaciti dodatnog "materijala" - za stemanje Rotschildove pecine
Sto se tice juznog pola, to sam kontao u posebnoj epizodi ... Ovdje samo o "nagibu zemljine kugle" - sa pseudonaucne tacke gledista...
A i polaganu uvodim u "alat" koji ce biti potreban svakom ko zeli malko istraziti i sam, recimo "kontroverze": - juznog pola (sa osvrtom na sjeverni)... Operacija "visoki skok"... Duga...
- udaljesnosti sunca i mjeseca od "planete zemlje"... "letovi na mjesec i u daleki svemir" ... operacija Akvarijum... - "vrnju" sunca oko "centra galaksije" kao i tzv "brzinu svjetlosti" kao i "crnu materiju i energiju"... - "slojeve" kao kod glavice luka na "planeti zemlji" te "metodologiju" Debilane u "otkrivanju" te kontroverze... - zasto uvijek vidimo iste zvijezde na nebu, a vrtimo se ko sumanuti oko sebe i oko svega ... dakle ovo je prakticno ono sto mi brzo pada na pamet - a sve je povezano sa EKSTREMNIM budalstinama pseudonauke i Holivuda... Naravno, ovdje cemo uvijek postavljati "NAUCNA objsanjenja" - a onda mozemo lamentirati alternativu
E sad sto se tice nastavka tvog clanka “zašto gojimi gube” rado cu ga procitati. Medjutim, aR je (sad pogledao) u odgovoru Aleksandri - sasvim tacno opisao cijelu stvar. Ja nemam problema niti sa bilo cijim misljenjem. Sta vise, cak mi je i drago da cujem i drugo argumentovano misljenje koje u potpunosti pobija moje postavke... (ja nemam pojma ni o cemu - a to sam skontao u kurtoni... SVE propitujem i ucim... ) A ponajmanje me interesuje ljubavni zivot gazdarice portala. Medjuitim, kad njen iskompleksirani pizda-"coEk" uleti, evo vec po drugi put na isti nacin - (prosli put je Aleksandra obrisala clanak u kojem je popljuvao TC i Stocka, na slican primitivan nacin kao sad mene, BEZ da im da mogucnost komentiranja) - pitam se prosto - Sto ce meni to...?
Radije cu ovdje kod Stocka onda pisati opusteno, i na nacim koji mi odgovora... Tacno, ovdje ima izvkesnih ogranicenja za slike, diagrame ali nema veze... Zato je polje za komentiranje puuuuno bolje
A sto se tice Aleksandrninog pizde-coEka, ne bih ja rekao da je ovo sasvim tacno: "... Nazalost netko tko pokušavajući braniti Bibliju, potpuno ne shvaćajući bit teksta koji pokusava komentirati..."
Misljenja sam da je tip bukvano - samo one 2 tacke koje sam i prije mjesec dana postavio - shupak - hoce da se proda... - papak - gojiim kojem nista nije jasno... - bolesnik - koji je ostao zarobljen u "PREDkovidaskom" vremenu, kad je (cifutarska) "geopolitika" cinila izuzetno vazan dio nasih zivota i razmisljanja... (Treca tacka mislim da ne stoji, jer on nije vidio rata...)
A sto se tice Biblije, eno postavio je 5 linkova na istu, ali cisto sumnjam da je procitao u slijedu 3 stranice bilo koje knjige tetzv biblije... Kurcenje klasicno... Kao nekad u komunizmu kad su se ljudi pretvarali da su "citali" ono smece od Kapitala sa preko 5000 stranica (a gdje cifutar nikad nije spomenuo nista kontra banaka). A mozda je papak i bio "komunist" pa se sad prsi "domoljbnjem" - i samo pokazuje koliki je glupi gojim.
U svakom slucaju, sto se mene tice - to je vec davna proslost... Tu nema popravke. A stvarno im zelim sve najbolje u buducem zajednickom zivotu, medjutim, sto se mene tice - ne zelim biti mazohist
|
|
|
Post by tuckercarlson on Oct 17, 2023 15:14:26 GMT
Pozdrav I tebi! Nadam se da ćeš I ovdje ostaviti kvalitetne komentare. Bez komentara i komentatora je...dosadno. A ovaj forumski format, koji meni lično više odgovara, je bolji za diskusije od portalskog formata gdje se diskusija gubi u poplavi novih članaka koje neko drugi (uredništvo) gura i usmjerava naš tok misli. Ja ne želim sam pokretati nove teme I glumiti nekog "urednika".
|
|
|
Post by tuckercarlson on Oct 17, 2023 15:16:26 GMT
you can't cuck the tuck!pozdrav,ljudovi.stock,sha mislis tko mi je pomogao da se konacno registriram?hehee..
|
|
|
Post by nebudiovca on Oct 17, 2023 16:30:00 GMT
Oooooo Pozdrav Tuckeru! Polako se okuplja bivša ekipa s Logičnog. Bilo bi izvrsno da se i ledeni priključi. Ako ovo propadne (a valjda neće), uvijek se možemo vratiti na dokumentarac i nastaviti pisati 1287 komentar na onom zadnje objavljenom članku😁. Ps. Sjećaš se kad je onaj neki lik koji se pred kraj javljao u komentarima i predstavljao kao vlasnik, napisao da je vrijednost portala dokumentarac milijun EUR i svaki dan raste. Tko zna kolika je tek danas😂
|
|
|
Post by istrazuj on Oct 17, 2023 16:34:58 GMT
you can't cuck the tuck!pozdrav,ljudovi.stock,sha mislis tko mi je pomogao da se konacno registriram?hehee.. Vozdra Tuck
|
|
|
Post by tuckercarlson on Oct 17, 2023 17:15:07 GMT
slabo se kontam u ovaj forum format,laik..ali dok stock ne pomogne preko maila,moze i ovako. kolega NBO-onaj ludjak sha se predstavljao kao vlasnik dokumentarca vjerojatno okrece paru zesce od grlic radmana,hahaa..i sha se mene tice,mozemo se i dalje tamo javljati.ali,posto je taj portal zavrsio u nekom web limbu,treba napunit bateriju uredjaja prije nego krenemo tamo piskarati!samo pratit brojke komentara da vidimo ima li sha novo.mislim da je stalo na brojci 11 231,hahahaa..fala,kolega.
|
|
|
Post by Stock on Oct 17, 2023 17:18:16 GMT
you can't cuck the tuck!pozdrav,ljudovi.stock,sha mislis tko mi je pomogao da se konacno registriram?hehee.. Koliko puta mogu pogadjati?
|
|
mike
New Member
|
Post by mike on Oct 17, 2023 17:18:29 GMT
lep pozdrav svima… uzitak vas je citati…t.c. dobrodosel👋
|
|
|
Post by tuckercarlson on Oct 17, 2023 17:23:54 GMT
kolega istrazuj..zivio mi.vec sam danas replicirao na clanku"ova blaga zemlja" kod kolegice.samo sam napomenuo da ne bi trebalo govoriti da treba neke kolege palicom po glavi.izbrisalo me ko u crticu la linea,hehee..ajde.ne treba gubiti vrijeme.probao sam nakon situacije sa trivijom oko djokovica i evo ga opet.i to puno ruznije nego prije mjesec dana.i nastavlja se i danas,velika kolicina gorcine prema ljudima koji iznose svoje stajaliste..svatko svojim putem i svi sretni.lahva.
|
|