mike
New Member
|
Teretana
Dec 3, 2023 21:23:05 GMT
via mobile
Post by mike on Dec 3, 2023 21:23:05 GMT
Da ki mozemo up load knigu ali ne link nego sa mob … nisu puno mozda 2 3 mb velicine
|
|
mike
New Member
|
Teretana
Dec 3, 2023 21:41:00 GMT
via mobile
Post by mike on Dec 3, 2023 21:41:00 GMT
|
|
mike
New Member
|
Teretana
Dec 3, 2023 21:42:29 GMT
via mobile
Post by mike on Dec 3, 2023 21:42:29 GMT
ekioa jel moze neko probati skiniti ovu knjigu i viditi jesam dobro odradio?!
|
|
|
Post by Stock on Dec 4, 2023 17:41:59 GMT
Mike druže... Već sam jednom napisao, ali da ponovim... Bilo bi dobro da se, bar ukratko, opiše o čemu se radi kada priljepimo neku poveznicu na...bilo šta. Pa da onda svako odluči da li želi gledati video, čitati duge članke, a pogotovu skidati filove koji zauzimaju memoriju. Ja sam testirao tvoj link na tu knjigu, ali je nisam svukao u telefon (sa tel sam testirao) I nije bilo problema doći do stranice. Onda traže neka odobrenja (da im se dozvoli pristup ovome ili onome) I tu ja postanem paranoik.
|
|
mike
New Member
|
Teretana
Dec 4, 2023 17:47:50 GMT
via mobile
Post by mike on Dec 4, 2023 17:47:50 GMT
Mike druže... Već sam jednom napisao, ali da ponovim... Bilo bi dobro da se, bar ukratko, opiše o čemu se radi kada priljepimo neku poveznicu na...bilo šta. Pa da onda svako odluči da li želi gledati video, čitati duge članke, a pogotovu skidati filove koji zauzimaju memoriju. Ja sam testirao tvoj link na tu knjigu, ali je nisam svukao u telefon (sa tel sam testirao) I nije bilo problema doći do stranice. Onda traže neka odobrenja (da im se dozvoli pristup ovome ili onome) I tu ja postanem paranoik. Pozz Stok jesi dobar… jbg ovo mi bi samo proba pa bi onda prebacio link u odg temu i napisao o cemu se radi… jbg neznam nista o tim odobrenjima sto traze… imam te knjige na mob pa sam nasao on line gde ih mozes upload i dobijes link.. neznam kako bi kogao jednostavnije napraviti tj da netrazi ta odobrenja o kojima ti govoris😁
|
|
|
Post by Stock on Dec 4, 2023 17:57:35 GMT
Onda možeš staviti taj link, pa neka svako odluči kako će. Ja lično volim i cjenim kako to Istražuj (ili NbO) odradi... Napiše, ne text nego feljton, pa ubaci slike, debela slova...oboji više pojedine pasuse. I postavi poveznice na textove odakle je dobio informacije za svoj(e) post(ove).
Ja dobijem informaciju na tanjuru (ne moram kopati po internetu ili knjižarama) jer je on to već odradio za mene, a ako želim dalje...imam te poveznice.
A u medjuvremenu se razvije priča medju komentatorima u kojoj saznam još stvari. Kud ćeš bolje?!?!
|
|
|
Post by Stock on Dec 4, 2023 18:01:46 GMT
Da...I ovo... Ako pišeš u Desktop verziji, kada kreiraš post imaš dugmić "Add Attachment" kojim možeš priljepiti 1 MB fil. Probaj tako...mada ne mislim da ćeš moći tako prenjeti cijelu knjigu. Ali ako je možeš podijeliti na nekoliko djelova onda...
|
|
zare
New Member
|
Teretana
Dec 6, 2023 19:58:17 GMT
via mobile
Post by zare on Dec 6, 2023 19:58:17 GMT
Da...I ovo... Ako pišeš u Desktop verziji, kada kreiraš post imaš dugmić "Add Attachment" kojim možeš priljepiti 1 MB fil. Probaj tako...mada ne mislim da ćeš moći tako prenjeti cijelu knjigu. Ali ako je možeš podijeliti na nekoliko djelova onda...
|
|
zare
New Member
|
Post by zare on Dec 6, 2023 20:01:18 GMT
Pozdrav domaćine konacno se registrovah. E sad jos da povatam opcije pisanja.
|
|
|
Post by Stock on Dec 6, 2023 21:14:54 GMT
Drago mi je da nisi odustao od pokušaja...I evo, uspio si. Ebiga, trajalo je, ali te evo. Pitaj ako zapne. Tu smo da pomognemo. Dotroligt došao!
|
|