|
Post by hej on Jan 25, 2024 23:31:32 GMT
"Međutim tebaš pronaći stvarni uzrok tzv "bolesti" - i onda još teže - trebaš ga riješiti ili prevazići.." Ima i još bolja opcija mada izgleda teška za realizaciju, a to je da uzrok bolesti kad se pronađe koji je, da postane nebitan. U suštini bolest je faza izliječenja, čovjek je već time riješio uzrok, samo je problem što ode u viseće iscjeljenje, pa stalno u začaranom krugu, bez simptoma, sa simptomima i tako u krug. A svakako čovjeku se javljaju misli tijekom dana, pa i dok spava kroz san-košmar, i time mozak signalizira uzrok koji treba riješiti. Dakako ljudi u svoj strci, sve je bitno, zdravlje riješava doktor tabletama i tako preskoče biološko riješavanje uzroka i to postane "teško" za pronaći. Ali doktor gnm-a relativno lako i brzo dovede pacijenta do uzroka ovisi jel treba prekopat do dijela kad je taj čovjek bio u majčinoj utrobi. Evo vam ovdje link od Bjorna free pdf, kod njega ima i terapija za većinu simptoma-bolesti, šta konzumirati da čovjek lakše prođe fazu iscjeljenja 5bn.at/free-new-medicine/
|
|
|
Post by istrazuj on Jan 26, 2024 16:33:40 GMT
"Međutim tebaš pronaći stvarni uzrok tzv "bolesti" - i onda još teže - trebaš ga riješiti ili prevazići.." Ima i još bolja opcija mada izgleda teška za realizaciju, a to je da uzrok bolesti kad se pronađe koji je, da postane nebitan. U suštini bolest je faza izliječenja, čovjek je već time riješio uzrok, samo je problem što ode u viseće iscjeljenje, pa stalno u začaranom krugu, bez simptoma, sa simptomima i tako u krug. A svakako čovjeku se javljaju misli tijekom dana, pa i dok spava kroz san-košmar, i time mozak signalizira uzrok koji treba riješiti. Dakako ljudi u svoj strci, sve je bitno, zdravlje riješava doktor tabletama i tako preskoče biološko riješavanje uzroka i to postane "teško" za pronaći. Ali doktor gnm-a relativno lako i brzo dovede pacijenta do uzroka ovisi jel treba prekopat do dijela kad je taj čovjek bio u majčinoj utrobi. Evo vam ovdje link od Bjorna free pdf, kod njega ima i terapija za većinu simptoma-bolesti, šta konzumirati da čovjek lakše prođe fazu iscjeljenja 5bn.at/free-new-medicine/
Bravo! 👍 Hvala za link...
(Stock je također nešto našao na našim jezicima, ali ovo je poprilično detaljna knjiga. Doduše poster CT slika mozga nije naročito detaljan, ali jbg - dovoljno za početak)
A za Hemara sam i sam rekao da njega smatram najvećim genijalcem IKAD.
Lipton, Dispenza, Sheldrake itd - jesu dobri i važno je da postoje u ovom ćifutarskom-sotonjarskom narativu, jer bi sve prekrio mrak (štreberskih idiota) "doktora" pseudonauke zvane "moderna medicina"... Praktično oni (ili njihov rad) ne negiraju Hamera i njegova otkrića... Šta više, na neki način ih i podržavaju, te sam zato i postavio ovakav naziv teme
Međutim, Hamer je daleko ispred. A tako mu je valjda i dato.
|
|
|
Post by hej on Jan 26, 2024 17:54:12 GMT
Evo još jedan pdf koji će vam olakšat život, 500-tinjak stranica pa slobodno skinite i posadite dalje po diskovima/netu jer svi ovi sajtovi su od danas do sutra, iako kaže da je dokument tamo forever... A možete ga negdje pin-ati na forumu da ljudi lakše pristupe. To je sa learningnm stranice pokupljeno i sastavljeno, ima tablicu sa linkovima ubačenima, plus bookmarks, pa time je max. olakšano čitanje. small.fileditchnew.ch/s3/JmwUVhuQQkpBBBwRrWGn.pdf
|
|
|
Post by Hornet68 on Jan 27, 2024 4:16:40 GMT
Malo sa zakasnjenjem se javljam izvini pitao sam ponajviše zbog toga,otac je radio skener pluća pa su mu nasli neki tumor sad ceka da vidi na histologiji sta je u pitanju. Veliki pozdrav svima . Prijatelju , ne znam koliko znate o tome u Hrvatskoj se održavaju tematska predavanja GNM . Predaje njegov učenik Saša Tešić . Ja sam bio na predavanju prije 4-5 godina . Čovjek je jako interesantan , može se svašta naučiti . Tople preporuke . Evo kontakt : Predavač: g. Sasha Tesic Kontakt za prijave: Blaženka mailom:gnm.prijava1@gmail.com ili mobitelom: 098 548 297 Prilikom prijave navedite ime i prezime, kontakt broj te naziv predavanja za koje se prijavljujete. Sretno !
|
|
|
Post by istrazuj on Jan 27, 2024 13:33:23 GMT
Malo sa zakasnjenjem se javljam izvini pitao sam ponajviše zbog toga,otac je radio skener pluća pa su mu nasli neki tumor sad ceka da vidi na histologiji sta je u pitanju. Veliki pozdrav svima . Prijatelju , ne znam koliko znate o tome u Hrvatskoj se održavaju tematska predavanja GNM . Predaje njegov učenik Saša Tešić . Ja sam bio na predavanju prije 4-5 godina . Čovjek je jako interesantan , može se svašta naučiti . Tople preporuke . Evo kontakt : Predavač: g. Sasha Tesic Kontakt za prijave: Blaženka mailom:gnm.prijava1@gmail.com ili mobitelom: 098 548 297 Prilikom prijave navedite ime i prezime, kontakt broj te naziv predavanja za koje se prijavljujete. Sretno !
Hornet,
Hvala na informaciji 👍
|
|
|
Post by Hornet68 on Jan 27, 2024 13:56:44 GMT
Nema na čemu druže .
Ne zvuči li ti poznato hornet68 ?
|
|
|
Post by Hornet68 on Jan 27, 2024 13:57:50 GMT
Veliki pozdrav svima . Prijatelju , ne znam koliko znate o tome u Hrvatskoj se održavaju tematska predavanja GNM . Predaje njegov učenik Saša Tešić . Ja sam bio na predavanju prije 4-5 godina . Čovjek je jako interesantan , može se svašta naučiti . Tople preporuke . Evo kontakt : Predavač: g. Sasha Tesic Kontakt za prijave: Blaženka mailom:gnm.prijava1@gmail.com ili mobitelom: 098 548 297 Prilikom prijave navedite ime i prezime, kontakt broj te naziv predavanja za koje se prijavljujete. Sretno !
Hornet,
Hvala na informaciji 👍
|
|
|
Post by Hornet68 on Jan 27, 2024 14:19:30 GMT
Prije svega iskreni i srdačan pozdrav kolega Istražuj .
Jebaji ga , ne snalazim se s odgovorima . Ne znam je si li vidio moje pitanje .
Malo sam informatički nepismen .
Pitao sam te : ne zvuči li ti poznato ,ime hornet68 , sa foruma portala Logično , u vrijeme početaka"kurtone"?
Ne sjećaš se ?
|
|
|
Post by istrazuj on Jan 27, 2024 16:12:04 GMT
Prije svega iskreni i srdačan pozdrav kolega Istražuj . Jebaji ga , ne snalazim se s odgovorima . Ne znam je si li vidio moje pitanje . Malo sam informatički nepismen . Pitao sam te : ne zvuči li ti poznato ,ime hornet68 , sa foruma portala Logično , u vrijeme početaka"kurtone"? Ne sjećaš se ? O stršljen, to si ti... Sjećam se, sjećam... Nisam odmah bio siguran Dobro došao. 👍
A za "informatiku" se ne brini Snaći ćeš se... Stock je imao jedno "vježbalište" ali ne znam gdje je sada....
|
|
|
Post by Hornet68 on Jan 27, 2024 16:43:45 GMT
Bolje vas sve skupa našao !
Drago mi je da se sjećaš . Tamo su me javno banirali sa portala nakon dvadesetak komentara ,
Velika hvala Stocku za ovakvu ideju foruma .
A gdje nam je Subaru ?
"Puno Slova" .
Tako sam ga zvao u to vrijeme , jer je stalno mijenjao slova u imenu .
Naime , sa njim sam nekako najbliže "kliknuo". On ti je tada skretao pažnju na moje komentare .
Možda se i on vrati . Nedostaje nam svima njegova promišljatost .
Ali eto , ovdje se javih zbog bolesti zaretovog oca .
|
|
|
Post by Hornet68 on Jan 28, 2024 0:18:17 GMT
|
|
|
Post by Hornet68 on Jan 28, 2024 0:28:27 GMT
Veliki pozdrav svima . Prijatelju , ne znam koliko znate o tome u Hrvatskoj se održavaju tematska predavanja GNM . Predaje njegov učenik Saša Tešić . Ja sam bio na predavanju prije 4-5 godina . Čovjek je jako interesantan , može se svašta naučiti . Tople preporuke . Evo kontakt : Predavač: g. Sasha Tesic Kontakt za prijave: Blaženka mailom:gnm.prijava1@gmail.com ili mobitelom: 098 548 297 Prilikom prijave navedite ime i prezime, kontakt broj te naziv predavanja za koje se prijavljujete. Sretno ! Mala nadopuna : Saša Tešić je diplomirao medicinu Njemačkoj , radio je ali se nije "našao" u tome . Otišao je u Kinu gdje je studirao i diplomirao drevnu kinesku medicinu . Nakon toga odlazi u Japan pa tamo diplomira drevnu japansku medicinu . Na poslijetku završava kao učenik i suradnik dr Hamera .
|
|
|
Post by hej on Jan 28, 2024 16:33:35 GMT
Sašu kad budete zvali nemojte odustajati od poziva ako se ne javi nakon 12x, po meni bolje okrenuti direktno u ordinaciju kod njegovog brata Dominika u Pitomači, pa onda da jedan ili drugi vas preuzme za pregled. Ordinacija se zove MEDICATUS
|
|
|
Post by Stock on Jan 28, 2024 20:16:54 GMT
Prije svega iskreni i srdačan pozdrav kolega Istražuj . Jebaji ga , ne snalazim se s odgovorima . Ne znam je si li vidio moje pitanje . Malo sam informatički nepismen . Pitao sam te : ne zvuči li ti poznato ,ime hornet68 , sa foruma portala Logično , u vrijeme početaka"kurtone"? Ne sjećaš se ? O stršljen, to si ti... Sjećam se, sjećam... Nisam odmah bio siguran Dobro došao. 👍
A za "informatiku" se ne brini Snaći ćeš se... Stock je imao jedno "vježbalište" ali ne znam gdje je sada....
Evo je... kamen.freeforums.net/thread/33/teretanaDobro došao hornet.
|
|
|
Post by Hornet68 on Jan 29, 2024 1:28:17 GMT
Hvala Stock .
|
|