|
Post by istrazuj on Jun 4, 2024 9:57:51 GMT
... Kažeš SVAKO (bukvlano SVAKO) - mora da se SAM probudi... I tu se zaista nema šta dodati. S te strane TC čini veliku korist onima koji žele čuti i drugačije vidjenje "budjenja". Zašto je "budjenje" pod navodnicima. I zašto drugačije? Zato što se taj izraz koristi i u LGBTQ8 grupi, a da bi se "probudili" u "svom pravom tijelu". Ili kod onih koji postanu vjernici. I oni su se "probudili". Ima tih kategorija "budjenja" još, ali kontaš me I sa ovima, gdje ja udaram. Čije budjenje je - pravo budjenje? ...
Da... Razložno pitanje (pogotovo što nisam niti pomislio da i druge (ćifutarski lobotomirane) grupacije koriste istu riječ)...
Međutim, čini mi se da je poprilično lako uočiti razliku između - stvarnog buđenja...
- i ćifutarskog "buđenja"...
Naime, sjeti se samo onog !.amandmana US ustava...
Dakle - praktikuj šta god hoćeš, vjeruj u šta god hoćeš - međutim nikad (NIKAD!) - ne guši drugog čovjeka svojom "ideologijom, vjerom, naukom..." ili bilo kakvim drugim (tvojim VLASTITIM) shvatanjem Matrixa...
Razumljivo - SLOBODA GOVORA - mora postojati, a također i sloboda da se ne slažeš sa drugačijim shvatanjem... Međutim - onog TRENA - kad kreneš u bilo kakav nekontrolisani napad na sugovornika sa kojim se ne slažeš - (a najčešće to ide i uz manjak vlastitih argumenata i činjenica) - koji onda završavaju gušenjem SLOBODE GOVORA - tu PRESTAJE svako buđenje a počinje "buđenje" (sa navodnicima)...
I sve smo to i gledali i prošli za vrijeme Kurtona PLANdemije... ČAK i na tzv "alternativnim portalima" - gdje bi SLOBODA GOVORA - (pogotovo ako sugovornik DIJELI i vlastite izvore informacija) - trebala u pravilu biti neprikosnovena... Iz raznoraznih razloga (ranije navedenih) - počelo je to budalasto ZLO... (sve bazirano na preglupom EGU)...
Dakle, napr: - na portalu NE-Logično počela je "nova redakcija" - TERORIZIRATI - svako različito mišljenje od onog "redakcijskog" koje je teško bazirana na glupoći "geopolitike" uz prkos - masovnoj dokumentaciji kontra takve glupoće od strane onih TERORIZIRANIH...
- na Aleksandrinom portalu - uletio je njen čoek* i na najsiroviji način izvršio TEROR kako nad autorima, tako i nad čitaocima tog portala... Sve zbog njegove (a vjerujem i Aleksandrine) "ideologije" iliti "vjerovanja" ...
- a da ne spominjemo one ogromne "zvanične portale i sajtove" - gdje je TEROR CENZURE doživio "renesansu"...
Očito - u ovoj vrsti TERORA - nema niti pokušaja sagledavanja i analiziranja drugačije argumentacije... "Protivnik" se mora UGUŠITI - svim sredstvima...
E ... takav TEROR - definitivno NIJE BUĐENJE...
Recimo LGBTRDGHRTZZZ...
Dakle, ako neko želi odsjeći ćunu ili sise - jer se ne "osjeća" svoj na svom - NIKAKVIH PROBLEMA... To mora ostati njegova stvar... Međutim - ako se DIVLJAČKI (a očigledno i SISTEMSKI kroz "državu") - NAMEĆE takvo "mišljenje" svim ljudima Svijeta, postavlja se pitanje: - Od kuda sad odjednom toliki pederi u "zapadnim demoratijama"...?
- Ama čak i da ih ima - od kuda to da cijeli JUNI postaje mjesec "pedera" a da se maloj djeci po školama PRISILNO "čitaju" bajke o recimo "Ivici i Marici" ali od onih spodoba, koji bukvalno NIŠTA nemaju što bih ih kvalificiralo za bilo kakav rad sa djecom - osim da su pederi-transvestiti-ili naprosto muljatori koji hoće zaraditi "lake pare"...
- Od kuda to da ih od jednom maksimalno podržavaju cijele "DRŽAVE" ali i privatne KORPORACIJE...? Pa ispred svake aotomotivske kompanije na Svijetu (Mercedes, VW, Volvo, GM, Magna....) - danas i cijeli mjesec juni - vijoriće se PEDERSKE "zastave"... A znamo da se nikakvi pederi NISU sastali, napravili "partiju" pa onda izašli sa ČINJENICAMA da ima recimo makar 10% pedera u Mercedesu (10 od 100 hiljada ljudi) - te da hoće "pederske zastave" cijeli mjesec na ulazu u Mercedes...
- I naravno - svako ko se usprotivi ovoj (idiotskoj) "ideologiji" - BIVA promptno KAŽNJEN... (Dakle, ćifutarija prisiljava LJUDE svijeta da NE REAGUJU - tj da se pšokunje i slušaju, kao u onom video klipu Aleksandri dole)...
Sa vjernicima je ista stvar, ali je ta (čifutarska-nametnuta) ideologija - puno starija, a u odnosu na ove idiote "ljevičare-zelene-LGBTRTRTG" - je i puno ljudskija... Međutim, ćifutarija - upravo i treba ekstremne idiote...
To smo sve gledali za vrijeme Kurtona PLANdemijie... Imali i IKO ovdje (a i inače) - - da ne poznaje makar jednog kovid-idiota iz svoje okoline, koji je terorizirao sve oko sebe...?
- da ne poznaje GOVNJIVU-ZLOČINAČKU-ĆIFUTARSKU bandu tzv "državna policija" - koja NIJE TERORIZIRALA vlastite građane, po naredbi one zlošinačke stoke tzv "političara"...?
Znači : - Ideologija je tvoja lična stvar...
- MORA postojati SLOBODA GOVORA
- Nametanje svačije ideologije jeste = TEROR... i NIJE nikakvo BUĐENJE...
*** Sad smo već odavno makar ovdje na diskusijama da ZNAMO da su neki "ONI" - iza svega ovog... I to - "ONI" - čujem čak i od moje stare, koja je 89 godina...
Problem je jedino - što malo ko još uvijek ima pojma - "KO SU TO ONI"...?
A ti "ONI" - očito kontroliraju BUKVALNO svaku zločinačku piramidu - zvanu "država"... A KAKO če se onda prosječan gojim OSLOBODITI OKOVA - ako čak i NEMA POJMA - ko su to "ONI"...?
A "ONI" - bez ikakve dvojbe - ZNAJU - da prosječak gojim NEMA POJMA - ko su "ONI"...!
Toliko ZNAJU - da čak i KNJIGE PIŠU o tome, poput "Protokola cionskih mudraca" iz 1904... (koje poslije 1905 "ruska država" proglasi "falsifikatom" - samo da bi 1917 "revolucionari" poubijali "carsku familiju"...Dakle "revolucionari" koje su - sve do zadnjeg centa - FINANCIRALI ćifutarski bankari - specijalno uključujući "šveđane" Wallenberge inače PRVE vlasnike PRVE "centralne banke" na Svijetu)...
E zato smatram da Fomenko - IZUZETNO BITAN... Upravo čitajući i analizirajući - njegove dokaze, analize i artefakte - jasno je : - da je bukvalno sve počelo sa lažnom "religijom" koja je poslije (uz financiranje lažnih tzv "židova"-kamatara-bankara) - postala i "nauka"...
- a to je vrijeme tzv "reformacije" (kako su nas preglupi "profesori učili" - tzv "vremena kad je nestalo "mračnjaštvo srednjeg vijeka"...)
- da su potomci RAČUNOVOĐA Velike Horde (Tartarije) - bukvalno preuzeli Svijet - koristeći prije svega "šekele" (tzv novac) koji je u međuvremenu postao "Novac iz NIČEGA" (sa nastankom tzv "centralnih banaka")...
- i taj ZLOČIN iz mraka - traje do dana današnjeg...
Dakle, otvoren samo za SVAKU argumentovanu diskusiju o tome - ko su "ONI"... (a Fomenkova kronologija je izuzetno bitna u pravo da bi se to i razumjelo - uz SVE artefakte, analize i dokumentaciju koju Fomenko DIJELI svim ljudima svijeta)...
Međutim - prisila da "vjerujem na reč" - u neku drugu verziju o tome - KO SU "ONI" - (poput Šumadinčevih "moćnika", ili "vanzemaljaca" ili nešto treće) - NE DOLAZI U OBZIR... DOKAZE na sunce za svaku diskusiju...
A KO SU ONI - ostaje i dalje najvažnije pitanje ovog materijalnog Matrixa - jer je više nego očito da "ONI" NEMAJU dobre namjere prema ljudima svijeta...
Evo ovdje jedno "pismo" navodno pisano krajem 1999 (nakon bombardovanja Srbije)...
| Između ostalog stoji i "Morate cijepiti svoju djecu"...
A premda cjelokupni stil i izričaj podsjeća na one čifutarske "Protokole cionskih mudraca" iz 1904 (a vjerovatno pisane 50tak godina ranije) - nit koja prožima cijelo pismo (kao i "Protokole" - jeste:
VI (PREGLUPI) GOJIMI - NEMATE POMJA KO SMO MI... (dakle oni "ONI") PRAVIMO VAM "NOVAC" (IZ NIČEG) - ALI VI NISTE U STANJU TO NITI POJMITI... PREGLUPI STE - A MI (ZA KOJE I NE ZNATE) - KONTROLIŠEMO VAŠE "DRŽAVE" I ŽIVOTE...
|
Dakle i iz onih "Protokola" a i iz ovog pisma (kojeg ću možda detaljnije obratiti) - JASNO je: - radi se o "bankarima"...
- i to onim koji kontroliraju "stvaranje novca" (iz ničeg)...
- znaju da (preglupi) gojim - NEMA POMJA o tome, jer su upravo "ONI" ti koji su i STVORILI "ideologije" da se gojim istrebljuje između sebe...
- ...
- da li bi iko od ovih tvojih "visoko obrazovanih gostiju" - čak i pokušao pojmiti ovo čto sam ovdje napisao (a o dokazima je smješno i govoriti - jer samo na ovim diskusijama ima more dokumentacije o DOKAZIMA - ko su "ONI")...
- da li su nabodeni - a ako nisu ZAŠTO NISU...?
- u slučaju da su nabodeni - NEMA nikakvog smisla dalje pitati...
|
|
|
Post by Stock on Jun 4, 2024 15:29:42 GMT
Naravno, svi do jednog su nabodeni. Kako znam? Pa...bili su tu, kod nas, dovoljno dugo da je I to uspjelo isplivati. Mislim...said me I napisati sa kakvim imbecilima trošim vrijeme. Ali, da, dok nisam zaboravio, napišem ovo... Od 2020te pokušavam skontati razliku izmedju nas I njih. Razliku u razmišljanju. Zašto mi razmišljamo ovako, a oni onako? Zašto se ljudi koji znaju čitati i pisati, računati komplikovane jednadžbe tako pustiše i zaboraviše bar ono osnovno logično rasudjivanje? To pokušavam nekako odgonetnuti, ali kojim god putem krenem, udarim u zid. Jednostavno, ne razumijem. Zbog toga sam I pobjegao na selo, jer ovdje nalazim onaj unutrašnji mir koji je, u velikom gradu, pod ovim uslovima nemoguće imati. Ne trebam objašnjavati zašto.
Zašto ih, onda, pozivam ovamo? Dugo se znamo, a I red je...znaš ono...I oni zovu nas... Nakon ovakvih diskusija I ja I oni tu potrebu da održavamo red, osjećamo sve manje. Da se razumijemo...To su sve dobri ljudi, ali nas ova razlika u shvatanju raznih tema, skovanih vremenom, sve više udaljuje. Što je šteta.
Dakle, jedna od njih, žena od nekih 40tak godina otkrije da ima rak za koji još uvijek ne zna kako će se liječiti niti kakve su prognoze. Doktori su "zblanuti i iznenadjeni jer su pratili neki mali tumor i nije im jasno kako se ovo razvilo"-priča. KAda su otkrili...početkom godine.
Naravno, ne pada mi na pamet pitati jesu li nabodeni.
To ispliva nakon nekog vremena kada se priča okrenula na krpelje koji "nose TBE virus" I njen muž reče kako su već zakazali prvo nabadanje (valjda ih ima više) I tako se priča okrenu u odu nauci i kalkulaciji o broju umrlih od kurtone da se nije na vrijeme "otkrila" spasonosna smjesa. Na tim pričama ja odlazim pušiti. Šta da kažem takvim ljudima? Šta? I to je ono najgore...samocenzura. Šutim jer znam da me neće poslušati i da će me odjebati.
Ovdje, na internetu, bar mogu napisati šta mislim, a I to, naravno, ne svugdje. Zavisi od urednika. I to radim ni sam ne znam zašto. Jednostavno, moram to izbaciti iz sebe.
Razlika izmedju mene, jegulje i lososa je u tome da se ja ubi da skontam zašto to radim, a jegulja pliva do Sargaškog mora, a losos uzvodno preko onih stjena i boli ih qurac zašto to rade. Ali rade...jer tako moraju. Inače bi bili peš. Ili som.
|
|
|
Post by istrazuj on Jun 4, 2024 17:09:02 GMT
... I to je ono najgore...samocenzura. Šutim jer znam da me neće poslušati i da će me odjebati. ... Eh ... sve je jasno.
Dakle, oni pojma nemaju da se ti nisi "vakcinisao" - niti čak da si protiv toga...
Drugim riječima - nemaju nikakvu predstavu da ti - nisi zajedno sa njima u "pećini"...
A od prilike je to situacija koja je opisana u ovoj "drevnoj" pričici - o Platonovoj pećini: | Dakle, video sam naštelio na trenutk - kad onaj koji je vidio svijet izvan pećine ulazi ponovo da "prosvijetli" one u njoj... (To je možda od prilike kako se ti osjećaš...)
Inače video je odličan i treba ga uvijek pogledati ponovo, jer to je od prilike kako mi živimo kroz generacije...
Oni što prave sjenke na zidu (za gojime) - upravo i jesu čuvari i vlasnici tamnice - za koju preglupi gojim nema pojma i da postoji...
|
Kako onda očekuješ da će ovi tvoji "gosti" :
- ikad skontati - recimo one dvije rečenice koje je TC rekao?
- skontati da ti ne samo "drugačije kontaš" - nego da za razliku od njih - imaš BRDO DOKAZA i DOKUMENTACIJE za to što pričeš...
- ikad išta skontati - ako im niko nikada ništa ne kaže, tj ako dodjeljuju jedni drugima "lovorove vijence" (ili serafimske ordene i nobelove nagrade) - za ponavanje "pećine"...
- da će ostati prijatelji sa tobom - i neće te htjeti ubiti (kao na ovom klipu) - jer im kvariš "konfor pećine"...?
Jbg... Zajebana su to pitanja, ali u suštini nijie to velika razlika u odnosu na onaj drugi kllip kojki sam postavio Aleksandri... Sa tim, da je onda NEPRAVDA bila očita, a da je u "pećini" NEPRAVDA nasljedna kroz generacije tako da je zatočenik-gojim - i ne vidi...
Naravno, nemam ništa ni protiv onih koji kažu - "... ma ko im jebe glupu gojimsku mater... Sutra bi oni OPET one "nevakcinisane" na lomaču tjerali..."
Da... Možda... Mežutim, kako misliš da će "promjena" doći - ako ogromna vežina oko tebe NIŠTA ne konta (a i ti im ne pokušavaš "stati na žulj") ...? Sama od sebe...? Ili sa nekim "novim vođom"...?
|
|
|
Post by tuckercarlson on Jun 4, 2024 19:12:04 GMT
pozdrav,dobri ljudi.htio bi samo napomenuti da se o nekim javnim osobama dosta bolja slika stvarnosti stekne uvidom u njihovo samo djeovanje,privatni zivot..a ne samo u izgovorenu rijec.david icke je bio manga(i jos uvijek je)koja je jako pracena i okretala je mnoge novce nastupima u velikim dvoranama i prodajom velikog broja knjiga.i to nije bio jedini izvor financiranja,sigurno.ali covjek je pokazao gdje zivi,tko mu je obitelj,kakve ideje ima(blasfemicne za msm narativ),otkuda je prenosio te ideje(ljudi-gusteri nisu njegova ideja vec prenosenje starih znanja koje se zatiralo)..isto to vrijedi i za t.c-a..slusanje njegovih govorancija,koliko god se slagali sa njim,nije dovoljno za steci misljenje o njemu koje ce stajati cvrsce na nogama.potrebno je znati malo vise o njemu privatno i njegovom djelovanju koje nije toliko prisutno u medijima.jedini je koji se ispricao vlastitim gledateljima jer ih je doveo u zabludu oko invazije na iraq 2003.godine i da se dan danas srami te epizode.kolika jaja moras imati da priznas u msm svijetu da si bio korisni idiot?!netko ce reci ne velika,ima pajdo para..ali time si je zakucao pridjev kontroverzne osobe kojoj slijedi odbacivanje od istih onih sa kojima je zgubidanski provodio dane upijajuci sve sha dodje sa 2.kata.mogao si je dozvoliti taj komfor..ali,jbg,nije.covjek je sam priznao da se prijavljivao u mladjim danima u CIA,htio postati njihovo pasce..ali nije prolazio jer nije tip covjeka koji tamo prolazi.dug jezik,volio popiti sa kolegama studentima..nikakav kadar za drzavnu sluzbu.mogao bih do sutra ali cu prikociti,vec me zena pita sha piskaram,hahaa..covjek koji kaze da ne vjeruje vlastitoj drzavi i njenim elitama(ispred i iza zastora)zato sha svoje uzore vide u kineskom nacinu vladanja nad stanovnistvom,ima moj veliki respect.i,jos uvijek,jedno drzavljanstvo.hvala,ekipa!
|
|
|
Post by istrazuj on Jun 4, 2024 19:25:05 GMT
Hvala na info
Evo zaslužio si jedan kratki film - (koji si možda i gledao, ali neka ga ovdje )... Ako nisi - mislim da će ti biti zanimljiv...
Jbg... Radi se o onim koji su "ćutolozima" koji su samo čekali...
Ako svi budu ćutali i slušali naredbe (a možda i "vođu čekali") - u najboljem slučaju - će nam doći ovo:
|
|
|
Post by tuckercarlson on Jun 4, 2024 19:36:19 GMT
istrazuj..pogledao filmic jos prije par godina!i dao bih se kladiti da je to bio jedan link na ne-logicno portalu..dok je to mjesto davalo slobodu koliko-toliko normalnim ljudima ispred pljuvaca bilo koje vrste.ne sjecam se je li kolegica nonwo stavila tada ili ti..ali jbn upecatljivo!
|
|
|
Post by Stock on Jun 4, 2024 20:23:29 GMT
Znaš...već toliko dugo (nekako od korone, je'l) pokušavamo pričati otvoreno sa ljudima. Ali sam se ja naučio lekciju...zašto trošiti energiju na one koji čuvaju ulaz u pećinu i komfor pećine? Već sam razvio instinkt prepoznavanja takvih i ne osjećam nikakvu potrebu upadati u konflikt sa takvim osobama. Jer, konflikt je neminovan.
Nije to kukavičluk s moje strane, nego jednostavno borba za očuvanje zdravog razuma. Zašto se upuštati u borbu u kojoj ne mogu izvuči niti nerješeno?
S druge strane, kako prepoznajem takve, tako prepoznajem i ove druge, ali sam sa njima pažljiv i obilazim kao mačak oko vruće kaše. Par puta sam uletio prebrzo sa informacijama i napravio kontraefekt...prepanu se i postaju neprobojni. Sa takvima igram polako i razbijam im oklop informacijama na kapaljku.
Par dobrih drugara izgubio sam misleći da mogu otvoreno reći...šta imam za reći.
Ako neko nije spreman za budjenje...ja više ne osjećam nikakvu potrebu kao prije da ga trzam na silu. Zbog takvih ne osjećam nikakvu grižnju savjesti.
Zato pišem I pjevam...pa ko hoće čita i sluša. Ko neće...jebi ga...neće.
|
|
|
Post by tuckercarlson on Jun 4, 2024 20:55:56 GMT
stock..par dobrih drugara si izgubio misleci da mozes otvoreno reci..ja sam izgubio najboljeg prijatelja iz djetinjstva,glazbenog kolegu i vjencanog kuma.3 u 1.!i dobro da smo se razisli.jer imati posla sa extremnim ateistom koji je,oximoronski,postao vjerski fanatik u sluzbena priopcenja,nije dobro.jer sam mu otvoreno rekao da je mene,najboljeg prijatelja,poceo etiketirati samo jer sam mu napomenuo da nekada treba gledati trag novca.buum!the end!hvala,kolega.
|
|
|
Post by Stock on Jun 7, 2024 9:51:28 GMT
Eh, TC... Jednom sam, ovoj našoj Anni, napisao da je ovaj put dobro usamljen. Gube se i prijatelji i kolege, ali se, s druge strane, stiču novi, pa makar se zvali "virtualni". Drže mi je ovdje, sa vama, razmjeniti poruke, nego sa pojedinim bivšim drugovima (I prijateljima) sjediti cijelu noć i slušati priče prožvakane godinama.
Opet, socijalan sam još uvijek i koliko toliko želim i društvo oko sebe koje me neće daviti. Ali zato, ne želim i ne mogu ni daviti njih mojim pričama.
Kako napisah iznad, prepoznajem one sa kojima mogu uživo bar započeti ovu "našu" priču odavde. Ali ih ne pritiskam...kažem svoje i ako žele dalje-nastavim. Ako ne...neću upadati u nepotrebni konflik da bi im dokazao...nešto. One koji meni dokazuju svoje sam odjeb'o. Kao i oni mene.
|
|
|
Post by tuckercarlson on Jun 7, 2024 15:24:56 GMT
zbilja nije sve u novcu i moci.. The Satanic Roots of MS-13 That the Media Hid From You.. sa vremenom,nadam se da cu moci staviti direktne linkove.hvala.
|
|
|
Post by tuckercarlson on Jun 7, 2024 15:25:46 GMT
|
|
|
Post by tuckercarlson on Jun 7, 2024 15:26:39 GMT
isprike..trebao bih testirati neke stvari tamo gdje je predvidjeno.uh..
|
|
|
Post by istrazuj on Jun 8, 2024 9:10:27 GMT
jbg... Novosti o - JEDNOJ AGENDI - pristižu rapidno...
Upravo je u Petrovgradu "svjetski sastanak" - onog istog Švabovog "W-EF", ali se u Rusiji on zove "SPI-EF"... Međutim, ime i nije bitno, premda je čisto iz imena - jasno da ISTA ćifutarska-kamatarska banda - STOJI i iza "ruskog EF-a"...
Evo direktnog linka na Ćifutariju-zločinačku koja KONTROLIRA tzv "Rusiju":
| Ako neko još uvijek misli da je "5d šahista" - bukvaopno momentaln o "spasio svijet" od Kurtone - jbg... Nek razmisli još jednom... U glavnom, na ovom Schwabovom "ruskom forumu" -
- Kurtona definitivno nije prestala (obratiti pažnju na lijepe hostese. koje su prisiljene nosti brnjice - pred ovom bandom korumpiranih masonskih smradova)...
- svi posjetioci (Schwabovog) "ruskog foruma" - MORAJU - napraviti lažni PRC "test"...
- "viđeniji zvaničnici" (masonska govna) iz drugih tzv "država" - na ovom Schvabobom "forumu" - diskutiraju "Regulaciju CO2 unutar "slobodarskog" (ćifutarskog) BRICS"...
- Diskutuju "tranziciju ruske rublje - na DIGITALNU "rublju Centralne banke Rusije" - tj bukvalno stvaraju tzv "CBDC" ("central bank digital currency") u tzv "Rusiji" - ISKLJUČIVO - da bi sa 100% sigurnošću KONTROLIRALI Slavensku "gojimsku stoku"...
- uzor im je naravno "slobodarska Kina" koja im prenosi (zločinačka) "iskustva" - u kontroliranju STOKE (...pardon "stanovništva"...) sa "CBDC" i "digitalizaciji i kontroli" (stoke)...
- i naravno masončine-ćifutarske "diskutiraju" (u Kini odavno primjenjivan) - BIOMETRISKU "dokumentaciju"... Naravno također izuzetno bitno u kontroli čipovane STOKE...
Ovde puno više o ovom sastanku ZLOČINACA i njihovoj jedinoj AGENDI: edwardslavsquat.substack.com/p/multipolar-world-order-converges
|
Nema se tu šta puno dodati - nego da sve upučuje da je upravo po srijedi - prelazak sa "lijieve" na "desnu" ćifutarsku-kamatarsku ruku... Sa jedne strane (preglupi) gojim sa "Zapada" - zaplašiva se "nuklearnim ratom", dok se ekonomija BUKVALNO NAMJERNO urušava (upravo od čifutarskih "Centralnih banaka" čiji su ISTI vlasnici i u slučaju tzv "Rusije" i tzv "KIne" i tzv "Irana" - a d ane spominjem ono GOVNO od tzv "Bralzila" - čiji je "predsjednik" (stoka zločinačka) i jedan od predsjedavajućih u (čifutarskom) BRICS...
| Dakle na ovoj slici sa lijeva - NIJE - lažni "predsjednik" tzv Brazila de Lula (koji je renomirani predstavnik (ćifutarskog) BRICS - i koji je JOŠ trebao sjediti u ZATVORU Brazila, jer je pronevjerio ogroman novac dok je bio "predsjednik" i što je dokazano kroz dugotrajni sudski proces) ali - JESTE - federalni sudija Alexandre de Moraes koji je BUKVALNO - izvukao tu ćifutarsku prevarantsku masonsku kerinu (De Lulu) - PRIJE VREMENA - direktno iz zatvora i uz prkos MILIONIMA LJUDI na ulicama koji su bili protiv zločinca i "velikog prijatelja 5D šahiste" - BUKVALNO ga postavio za "predsjednika Brazila"... To je bila neviđena farsa - 100 puta gora nego i u jednoj "afričkoj banana državi" (kako su nas nekad "učili" po debilanama) ...
*("izbori" su naravno - kao i u SAD, sprovedeni sa "Dominion mašinama")
Prosto je tzapanjujuće da svi ove (ćifutarski) negativci - izgledaju kao oni zli-momci iz filmova o James Bondu... Pogledajte samo njopu ove (ćifutarske) spodobe, odjeću koju nosi i zao-pogled kojim prijeti onim koji se suprotstavljaju (ćfutarskoj) "masonskoj" AGENDI...
|
I čisto za informaciju - za one koji još uvijek vjeruju - da je sve sa "vakcinama" prošlo...
- da je "ruska" (ćifutarska) "vakcina" Sputnik - vitaminska injekcija (premda je DOKUMENTIMA pobila više ljudi nego čak i Astra-Zeneca, koja je razvijana IDENTIČNO sa "ruskim" Sputnikom V...)...
- da je "5d šahista" - "spasio svijet" - od ćifutarskih otrova zvanih "vakcine i lažna PLANdemija"...
| "RUSIJA razvija - mRNA - kancer vakcinu"...
edwardslavsquat.substack.com/p/russia-is-developing-an-mrna-cancer
Evo zar nije "simpatičan" ovaj čikica sa lijeva - kojem je "5D šahista" nedavno dodijelio i najveće rusko odlikovanje "za zasluge u borbi protiv PLANdemije"...
Naravno radi se o dr Alexandru Gunzbergu - ("tipičnom Rusu" čudnog "jevrejskog imena" kako bi rekli braća Srbi...) - koji je OJADIO i Ruse i popriličan broj ljudi svijeta OTROVOM zvanim "vakcina SputnikV"...
Ma prosto nevjerovatno - kako se ovi "jevrejski Rusi" - maksimalno zalažu i bore - za dobrobit SVIH, a prije svega - ruske (gojimske) STOKE...pardon "naroda"...
|
|
|
|
Post by Stock on Jun 18, 2024 17:07:18 GMT
Ovo je prava tema za ovaj post... Ugledam ovaj komentar... „Овде имамо пописаних 30 људи, оптужених за корупцију, нисам антисемит – али примећујем да је њих више од пола Јевреја…Да ли они заузимају одређену привилеговану позицију у нашем друштву? Где нас краду и не размишљају о будућности.”
... i kontam... Nije moguće! Čak ni Lukašenko ne smije čeprkati ovako duboko. Odo potražiti izvor, da vifim da nije neki dupljak. I nadjem ovaj video... m.vk.com/video671613675_456241682?list=3f8d4f0604676ae263&from=wall671613675_3582Da li je moguće DS se brko otima kontroli, ne zapada jer mislim da ga oni ne konttolišu, nego istoka, tačnije Putka I ekipe oko njega? Jeste, i Putko hapsi, ali nisam našao podatak o krvnim zrncima uhapšenih. U svakom slučaju, nije izašao sa ovakvom intetesantnom informacijom kdo Brko. Ne zaboravite da je Brko, od početka kurtone, bio više nego jasan. Za Putka znamo kako je tada igrao. Što nameće teška pitanja... Ako Brko polako otvara igru, ko stoji iza njega? Sam, u svakom slučaju, nije. U Putka nemam povjerenje, ali... Ako je, kao što ja mislim na osnovu njegovog dosadašnjeg ponašanja i djelovanja, na istoj strani kao I "zapadni partneri", kako je mogao ovako nešto dopustiti? Ili je smjenjen/sklonjen/eliminisan (a da mi to nećemo ni saznati ni vidjeti) ili je, u što sumnjam, promjenio dres? Ima li neka treća mogučnost? Jer ovakvo otvaranje ovog "pitanja" je u najmanju ruku...čudno, pa makar "Zapadni partneri" Brku nazivali diktatorom. Naravno, ova vijest ne postoji na MSM.
|
|
|
Post by istrazuj on Jun 19, 2024 17:44:57 GMT
Ovo je prava tema za ovaj post... Ugledam ovaj komentar... „Овде имамо пописаних 30 људи, оптужених за корупцију, нисам антисемит – али примећујем да је њих више од пола Јевреја…Да ли они заузимају одређену привилеговану позицију у нашем друштву? Где нас краду и не размишљају о будућности.”
... i kontam... Nije moguće! Čak ni Lukašenko ne smije čeprkati ovako duboko. Odo potražiti izvor, da vifim da nije neki dupljak. I nadjem ovaj video... m.vk.com/video671613675_456241682?list=3f8d4f0604676ae263&from=wall671613675_3582Da li je moguće DS se brko otima kontroli, ne zapada jer mislim da ga oni ne konttolišu, nego istoka, tačnije Putka I ekipe oko njega? Jeste, i Putko hapsi, ali nisam našao podatak o krvnim zrncima uhapšenih. U svakom slučaju, nije izašao sa ovakvom intetesantnom informacijom kdo Brko. Ne zaboravite da je Brko, od početka kurtone, bio više nego jasan. Za Putka znamo kako je tada igrao. Što nameće teška pitanja... Ako Brko polako otvara igru, ko stoji iza njega? Sam, u svakom slučaju, nije. U Putka nemam povjerenje, ali... Ako je, kao što ja mislim na osnovu njegovog dosadašnjeg ponašanja i djelovanja, na istoj strani kao I "zapadni partneri", kako je mogao ovako nešto dopustiti? Ili je smjenjen/sklonjen/eliminisan (a da mi to nećemo ni saznati ni vidjeti) ili je, u što sumnjam, promjenio dres? Ima li neka treća mogučnost? Jer ovakvo otvaranje ovog "pitanja" je u najmanju ruku...čudno, pa makar "Zapadni partneri" Brku nazivali diktatorom. Naravno, ova vijest ne postoji na MSM. Haha.. Zanimljivo Iskren da budem, meni sve više ova peiča Qvinte kolumne (a i Davida Ickea) ima smisla: kamen.freeforums.net/post/1407Na prosto, kroz generacije nas nekakva "druga vrsta" (možda oni elohimi, ili demoni ili reptiloidi ili sta god) - prave volovima za klanje, ali nas NE mogu ubiti... Samo "odijelo" iz one DPF ove priče može propasti... Međutim, lobotomirani kroz generacije uz pomoć ćifutarije (kulta "računovođa" koji je vjerovatno služio i tim "entitetima") - drže nas u pećini... Sa druge strane, nije isključeno da kako god ima tih (ćifutarskih) "entiteta" koje ne možemo vidjeti iz ovog "odijela" za koje nas je ćifutarija - (preko tzv religije i nauke) - ubijedila da smo "isključivo TO" - u stvari MI... - isto tako postoje nekakvi "drugi entiteti (elohimi) - kojima je pun qurac ćifutarije i gojimske glupoće - te na prosto sve više i više stvari postaje vidljivo Zato mi je Tolle zanimljiv
|
|