Da!
Interesantno je pogledati komentare onih "geopolitičara" koji se još uvijek upinju da dokažu kako postoje "dvije zaraćene strane", pa tako jedni hvale jedne, a drugi druge i "analiziraju" pokrete vojske, broj ubijenih Ljudi, pravce ofanziva i kontraofanziva. Jebo te, čak I konstrukciju onih dronova?
Na šta idu ti geopolitičari?
Mislim...šta jedu i piju pa tu energiju troše na ove, sada već očigledne prevare?
Ili onaj jad u Gazi gdje ljude strpaše ko stoku u par kvadratnih kilometara i biju ih svim i svačim već toliko dugo...I kada se, pod pritiskom normalnih Ljudi, počeo čuti glas osude...tada odjednom taj Hamas izlazi iz tunela i počne rokati sa par raketa koje, ako i dodju do Izraela, roknu negdje u pustinju gdje nastrada par guštera, možda mravinjak.
I onda ovi ponovo rokakoka po onima u onih par kvadrata.
Mislim...Hjuston, čujemo li se?
Imamo problem ovdje. Geopolitika nekako ne funkcioniše. Ili?-----------------------------------prije koji tjedan na logičnom objavili članak, u kojem neki "francuski" stručnjak i analitičar, Emmanuel Todd, kaže da Rusija treba pobjediti pokvareni Zapad, "pobjeda Rusije je nužna za oslobađanje Europe" i slično bla, bla--
ali je lako pročeprkati već i na ms portalima i vikipediji da je i taj "Francuz", još jedan talmudonja, što je u komentarima rekao jedino subaru
A također su objavili i analizu analnog "američkog stručnjaka", Jeffryja Sachsa. Koji u zadnje vrijeme glumi kao kritičnog trola, pa kritizira "Zapad" zbog Ukrajine i pritiska na Rusiju, pa kritizira kofol mjere za vrijeme korone, pa kofol optužuje SAD i Zapad da su sakrili da je virus njima procurio itd..itd.., bla, bla..
Ali da je Saks teški talmudski muljator iz samih vrhova elite, CFR-a, MMF-a i ostalih mafijaških organizacija , za to ne treba čačkati po internetu, to je odavno dobro poznato.
Saks je bio taj kojega je talmudaški MMF 1989. poslao Anti Markoviću u Jugoslaviju, da mu napravi program "ekonomskih reformi". Sa tim programom se po naredbi MMF-a sve rezalo i rezalo,...
I čak i prema službenim podatcima sa ms vikipedije, Saksove radikalne mjere dovele su do toga da je 1990. za nekoliko mjeseci preko 2.5000 tadašnjih jugoslavenskih državnih poduzeća propalo i otišlo pod stečaj i oko milijun i pol ljudi ostalo bez posla.
a tako je ovaj talmudaš kao "savjetnik" MMF-a i Svjetske banke, radio i po nekim drugim istočnoeurospskim i latinsko-američkim državama... Po naredbi gazda, onako kako talmudaški pljačkaši i gulikože to uvijek rade, da se pod maskom "reformi" najprije otkida od usta običnim ljudima, da im se oguli koža do kostiju, sve u ime "spašavanja ekonomije"
I onda kada talmudski pljačkaši sve sjebu sve unište, kao horda skakavaca koja uništi neko polje, onda dolaze njihovi "investori" koji sve jeftino pokupuju. Tako su talmudaške gulikože radile i u SSSR-u u Rusiji i Ukrajini, nakon 1991., gdje su sve popljačkali i sve pokupovali i zgrabili u svoje nezasite gramzive kandže.
ali ipak na logičnom...
... čini mi se da je nekadašnja euforija sa šahistom i "specijalnom vojnom operacijom" splasnula i nastalo je neko otrežnjenje,
naravno neće oni to otvoreno priznati... ali sada, čini mi se, manje objavljuju članke o "SVO", Ukrajini i Rusiji, nego ranije.
portal logicno je bio postao skoro kao blaža varijanta portala webtribune.rs.
Koji je potpuno na hašišu geopolitike i obožavanja Rusije i šahiste- sa gledišta Srbije i srpskih interesa, dok je portal logično slično hašišarski opsjednut šahistom i Rusijom, samo sa drugim gledištem, sa nekakvim kvazi nadnacionalnim (jugo)slavenskom štihom.
ali, kako rekoh, čini mi se da se na logicnom polako širi mamurluk od hašišarske ovisnosti sa šahistom i SVO-om. ali oni to neće priznati
manje je dosadanih i uvijek istih otrcanih članaka o ratu u Ukrajini, a više o Gazi, Izraelu, kao i o plandemijskim temama i temama o NWO-u.. tako da mi se čini, kao da urednici šutke prave korak natrag..
a vidio sam tamo na forumu se opet javlja i subaru, ako se doista radi o onom starom originalnom subaruu, ne znam, ali po njegovim kratkim, porukama i izrazima,. čini mi se da je njegov "rukopis" i stil, da jeste on.