|
Post by istrazuj on Jun 20, 2024 15:13:23 GMT
Evo... Izgleda da je sotonjara ćifutarsko-jezuitska rzv "rimski papa" - odlučio da izbaaci kardinala Vignjana, jwr se protivio trovanju "vakcinama c-19" i PLANdemiji..
|
|
|
Post by istrazuj on Jul 7, 2024 9:02:59 GMT
Evo da postavim i ovdje (postavio ga na Provjeri, u diskusiji sa Alohom) - ovaj izvrstan serijal Švede Norberga i njegove ekipe - na engleskom... m.youtube.com/@thefreepeoplesmovement/videos | Dakle serijal od 10+ epizoda, a svaka oko 3 minuta (sa tekstom na engleskom ispod videa, tako da svako može prevesti i na Googlu) - a koji do u tančine opisuje ovu "Rotschildovu pećinu" (kako je ja zovem) koju on naziva "Fabrika za formatiranje ljudi"...
I naravno, sve ovo traje već neloliko stoljeća, ali mi prokleto preglupi gojimi - nismo bili u stanju to vidjeti - sve do velikog masakra PLANdemijom, koji je ćifutarski KULT kamatara - sproveo u zadnje 4 godine... |
Naravno - preporučujem svima da pogledaju i ozbiljno prouče i sve ostale serijale na njegovom YT kanalu
|
|
|
Post by istrazuj on Jul 10, 2024 15:18:16 GMT
Evo... Iznenada i neočekivano I još da dodam Zbalnut sam Dakle "naučnici" - iznenada i neočekivano pronašli u ženskim tamponima ARSENIK, OLOVO i još gomilu otrovnih METALA...
Dakle msm Sky prenosi: news.sky.com/story/arsenic-lead-and-other-toxic-metals-found-in-tampons-study-says-13175436 | "... U tamponima su pronađeni otrovni metali, kažu znanstvenici, koji bi žene mogli izložiti većem riziku od potencijalno fatalnih zdravstvenih problema.
Istraživači sa Sveučilišta California, Berkeley ispitali su 30 tampona 14 različitih marki i pronašli svih 16 metala koje su testirali u svakoj vrsti.
Među pronađenim metalima bili su arsen, olovo, živa, nikal, bakar i željezo. ... " |
Logično pitanje se SAMO postavlja: - Da li će (vijekovima zaglupljenom) gojimu - zločinci sa" državnih televizija" prenijeti ovu vijest...?
- Da li će, čak i u slučaju da "jave" (možda u ponoćnom dnevniku) - gomila nekih idiota "stručnjaka" - objašnjavati zašto je potreban arsenik i živa u ženskom spolnom organu...?
- Da li će zaglupljeni gojim - čak i pored ove MSM informacije - nastaviti mantru "teoretičari zavjere lažu da nas se truje (kroz hranu, zrak, vodu," medikamente", a evo sad i kroz ženske bajlake)...?
Na žalost, čini mi se da je odgovor na sva tri pitanja - Da... A sa druge strane - kosmička glupoća gojimskog goveda ( za ritualno ćifutarsko klanje) - je već odavno, na žalost "standard"... " Standard" je također - da niti jedna jedina tzv "država" neće učiniti ništa po ovom ( bez ikakve dvojbe i idiotskih "stručnjaka") - MASOVNOM TROVANJU ŽENA SVIJETA... ( ovdje je u pitanju tzv SAD, ali sjećajući se PLANdemije, idiotizma "struke", snishodljivosti političara - mislim da je u svakoj tzv "državi" - isto... Kamatarski KULT je i stvorio taj idiotizam zvani "država" pa nije čudno da ga u potpunosti i kontroliše... ) Ali šta je tu je... Žene - predlažem vam da same pokrenete pitanje VLASNIKA i odgovornosti za ovo trovanje (uz po mogućnosti izbor neke druge metode osim ove "moderne i konforne" )... Muškarci - informirajte vaše žene i kćeri, šta im "moderna i konforna medicina" radi i "priprema" za budućnost. Idiotima - koji i dalje misle da se "sve vratilo na staro" - niko više ne može pomoći...
|
|
|
Post by dpf filter on Jul 11, 2024 7:39:54 GMT
Nema arogantnijeg i nadobudnijeg bica u univerzumu od zene,to jest danasnje zene ako se tako uopce moze nazvati.
Upravo preko njih je izvrsena "demokratizacija drustva" koja je dovela do propasti istoga.
Zato je se danas institucija braka raspala u param parcad i naprosto je nemoguce sastavit dva dobra kada su u pitanju partnerski odnosi.
Ako idemo kroz povijest onakvu kakva nam je prezentirana vidimo da je jos od postanka uticano na zenu kao sto je to i danas slucaj.
Zmija,ili ti ga sistem koji danas vlada,u postanku se prvo obraca zeni i utjece na njezine odluke.
Od tada pa do danas,ovaj moderni sistem isto to radi i postize izvaredne rezultate.
Jer ona je "majka kraljica".
Jer ona sve zasluzuje kako im reklame tepaju.
Pa cak muski pribor za brijanje u reklamama ne moze proci bez zena.
Danas jedno prosjecno umazeno zensko je dignuto do tocke obozavanja,a posljedica toga je ogroman porast narcizma kod zena,kao i ostalih poremecaja licnosti.
Dok sistem zenu drzi kao "bozicu majku",sa druge je strane unistava svim mogucim sredstvima,a preko njih i kompletno drustvo.
Toliko su zasljepljenje svojim statusom u drustvu da nisu u mogucnosti vidjeti obmanu koja se sprovodi nad njima.
I radi takvog ponasanja nije mi ih zaom nimalo.
Za musko imam jos vise kritike,ali sto plenkovic rece to je sada "ne tema".
|
|
|
Post by istrazuj on Jul 11, 2024 13:57:15 GMT
Nema arogantnijeg i nadobudnijeg bica u univerzumu od zene,to jest danasnje zene ako se tako uopce moze nazvati. Jer ona sve zasluzuje kako im reklame tepaju. Pa cak muski pribor za brijanje u reklamama ne moze proci bez zena. ... Haha... Ma očito je da je kult soronjara samo iskoristio žene za ostvarivanje vlastitih ciljeva... Kao što koristi i idiote "ljevičare-zeleme" jer su podložni mentalitu čopora... Mislim da će ti se svidjeti analiza ove medicinske sestre (a ima i knjigu) - koja se u mnogome poklapa sa tvojim zapažanjima: henrymakow.com/2024/07/women-have-become-unhinged---f.html
|
|
|
Post by istrazuj on Jul 27, 2024 16:46:14 GMT
Evo ovih dana se poprililično zakuhalo na portalu Provjeri - (na žalost, samo između par komentatora, jer drugi ne učestvuju u diskusijama, kao ni ovdje) - a o tome sam malo više rekao u odgovoru UVIJEK Dobro...
Naime, podjela između "Istoka - Zapada" te tema "spasioca svijeta" - tj drugim riječima "geopolitika"... Mnogi koji diskutuju (ili samo čitaju) ovdje - zasigurno se sjećaju diskusija i na portalu Logično, gdje je par komentatora bukvalno "predvidjlelo" da: ... i upravo to se i dogodilo...!
Prvo na portalu Logično, gdje se nekadašnja grupacija "geopolitičara" : - ....demonstrativno NAPUSTILA diskusije na Portalu i krenula za "novinarom Logičnog (Babićem) - jer je tada portal dozvoljavao - "nenaučne komentare, koji su izlagali ljude opasnosti od pandemije"... (moja malenkost je bio definitivno jedan od tih "nenaučnih komentatora" )
- ... da bi se pred kraj PLANdemioje - vratili masovno na portalske diskusije - svako izbjegavajući spominjati svoju vlastitu glupoću (sa početka PLANdemije)...
I ove činjenice ne bi bile nešto zanimljive niti problematične, da ta ekipa "povratnika" - nije sa sobom donijela i "geopolitiku" ...
Ubrzo su preuzeli - (uz pomoć NOVE "redakcije" portala Logično) - u potpunosti svaku diskusiju, koja je dovodila u pitanje "geopolitiku", a koja je na tom portalu značila masovno cenzuriranje, brisanje komentara, pa čak i javno prozivanje komentatora koji se NISU "uklapali u geopolitičku shemu "novog" portala Logično" a koja je podrazumijevala - bezuslovnu podršku: - ... "Specijalnoj vojnoj operaciji" (SVO) - tj bratoubilačkom ratu i klanici Slavena...
- ... "drugu, bratu i šahisti" - Vladimiru Vladimiroviču Putinu...
- ... te "slobodarskoj" Rusiji - koja se svim silama bori protiv mrskog "Zapada" koji je "nepravedno napao"...
- ... ne pratim odavno taj portal - ali se ne bih iznenadio da je tu slična podrška i za "druga, brata i vođu" - Kineza Xija...
Svako propitivanje, ili nedaobog spominjenje:
- OTROVA tzv "vakcine Sputnik V"...
- besmisla "rata" (koji NIJE rat nego "SVO") - i sulude klanice Slavena, kojom očito i logično upravljaju NAJBOGATIJI "Ukrajinci i Rusi"...
- "religiozne pripadnosti" tih istih NAJBOGATIJIH "Ukrajinca i Rusa"...
- a nadasve - i NAJMANJA SUMNJA - u "lik i delo" - šahiste i "oslobodioca svijeta" Putina...
... vodila je ka momentalnom pljuvanju komentatora (po najviše od onih "povratnika geopolitičara" - koji sebe smatraju "rusofilima"), cenzuri ili baniranju sa portala...
Evo sad je skoro 3 godine prošlo od početka klanice (...pardon..."SVO") - i još uvijek niko od geopolitičara nema pojma - šta je to stvarni CILJ ove klanice...
| Ja sam pokušao na ovom komentaru, koji obrađuje atentat na Trumpa - ponešto reći o toj i takvoj "geopolitici"... kamen.freeforums.net/post/1561
Međutim upratih danas ovog lika - (koji je inače odličan) - koji ne samo da se praktično slaže sa ovim što sam ja lamentirao o - vrlo skoroj PRISILI na "CBDC" (tj digitalnu valutu PRIVATNIH "centralnih banaka", tj - digitalno ropstvo) - nego čak postavlja i detaljnu analizu tog PLANA...
Preporučujem svakom da pogleda...
Dakle, niko sa sigurnošću ne može tvrditi da "posjeduje Istinu" - međutim puno toga govori u prilog tvrdnji da niti "šahista" a niti Trumpeta - NISU "spasioci svijeta" nego samo izvršioci naredbe za pripremanje gojima na - TOTALNU "digitalnu valutu"... (naravno u vlasništvu ISTOG Kulta)...
|
|
|
|
Post by tuckercarlson on Jul 27, 2024 17:34:38 GMT
istrazuj..naravno da je i xi idol kojemu se klanjaju tamo..zaglavili ljudi u crvotocini,moraju biti u nekom stadu koliko god smrdilo.i nije u procesu samo povratak geopoliticara..cak i vise je u trendu poglupljivanje ali na osnovnoskolskoj,ne geopolitickoj,razini..osobna vrijedjanja na svim zamislivim(sluzbeno nedopustenim)razinama,masovne kradje tudjih nickova radi defaulta u glavama..raspašoj,hahaa!zivio mi.hvala.
|
|
ar
Full Member
|
Post by ar on Jul 27, 2024 18:18:34 GMT
|
|
|
Post by Stock on Jul 28, 2024 17:35:44 GMT
To što se zakuhalo tamo na Provjeri izmedju vas dvojice je, u stvari, samo jedno od kuhanja kojima nas polako pripremaju za...samo da baci ključ...kaže moja mater kada nešto treba skuhati, ali ne i prekuhati...nemoj joj dušu skuhat, rekla bi. Za bižu, mohune, blirvu...meso... Ali to je finesa kuhanja.
Kada je dovoljan taj "ključ", taj trenutak u ključaloj vodi, da je goja skuhan, a da ne izgubi dušu? Ostane li prekratko, ostaće sirov i neukusan. Ostane li prekratko, izgubiće dušu.
U koliko voda nas bare (polako kuhaju)? -različite religije -različite nacije -različita društvena uredjenja -različiti spolovi -različite partije/stranke ... ... ... Juče- ZA ili PROTIV maski, zaključavanja, nabadanja Danas- KO ĆE BITI NA PRAVOJ STRANI ISTORIJE (kako glupa jezička konstrukcija) u ovom "geopolitičkom" ratu.
Veliki dio ljudi, čini mi se, počinje kužiti poneku od nabrojanih, a ima ih još tona ipo, prevara, ali dirneš li im u onu u kojoj se osjećaju ugodno, doživićeš neugodno iznenadjenje. I o tome sam već pisao u nekoliko navrata...kako je moguće da ne mogu otvoreno reći...šta imam za reći...nekome sa kim imam toliko dodirnih tačaka, a da ne budem, u najboljem slučaju ismijan, a u najgorem napadnut?
Gubitak OSJEĆAJA sigurnosti koju imaju u jednom ili više lonaca gore pobrojanih toplih voda i STRAH od neizvjesnosti iskakanja iz njega dovodi do svih sukoba ili jednostavno do tvrdoglavog odbijanja suočavanja sa ČINJENICAMA bilo kako da im prezentiraš.
I tako...zbog tih njihovih OSJEĆAJA, ja sam od njih digao ruke, jer mi samo srću ovo malo energije koja mi je ostala nakon kurtone, a koju mogu iskoristiti da napravim nešto kreativno i što volim. Ili ovdje, gdje mi NIKO ne može zabraniti da pišem...šta već pišem...iznesem svoje mišljenje bez da se moram brinntid za nečije "OSJEĆAJE".
|
|
|
Post by Stock on Jul 28, 2024 20:10:10 GMT
Japp A šta ono reče nedavno... Na Floridi...svojim religioznim konzervativcima iz ”Turning Point Action”.... "Kršćani, napolje I glasajte. Samo ovaj put. Više nećete morati. Za 4 godine neće biti potrebe za glasanjem, tako dobro ćemo organizovati društvo" Sve nam sami govore I pišem I pričam I pjevam. Pa ne mogu I cvrkutat više. U PM!
|
|
|
Post by istrazuj on Jul 29, 2024 19:59:40 GMT
Jbg... Stvari se očito ubrzavaju, pa sve mi izgleda skoro kao jedna tema 🤣
Evo - ćifutar dönmeh Erdo - "zaprijetio" Izraelu 🤣 - da će uletiti kao u Karabah ili Libiju gdje su njegovi (ćifutarski-idioti) "islamski ISIL-vehabije" - uletili "da srede stvari" (za ćifutariju, naravno):
CIRKUS 🤣 🤣 🤣
Nije dugo potrajalo, a onda Izraelski ćifutarski zločinac...pardon... "ministar" Katz jasno "daje do znanja" Erdi 🤣 ...
Pa kaže:
"... Erdogan ide stopama Sadama Huseina i prijeti napadom na Izrael. Samo da ga podsjetimo što se tamo dogodilo i kako je sve završilo..." (sa slikom Erde sa kravatom i Sadama, pred vješanje)
| Dakle, ćifutar poručuje Erdi = SVIJETU:
- Da će (skriveni "židov"-donmeh) Erdo - završiti isto kao i Sadam Husein... (naravno radi se samo o CIRKUSU za (preglupe) GOJIME... Nema veze sa stvarnošću, premda ćifutariji pod hitno TREBA - "3 "svjetski" rat"...
- A time - jasno daje do znanja (idiotiziranom Američkom narodu) - da se oni AMA BAŠ NIŠTA NE PITAJU... (ni danas a ni kad su ih slali da ginu po Iraku)
- Dakle daje do znanja CIJELOM SVIJETU - JEDINI KOJI SE PITA - Jeste ćifutarska zločinačka tvorevina IZRAEL bez obzira kakve i kolike ZLOČINE rade i Palestinciima i cijelom svijetu te ma koliko ima nesposobnu tzv armiju ... Dakle ćifutarija koja je i stvorila tzv Izrael - jasno daje do znanja. a to smo mogli i gledati kad je Satanyahoo neki dan drđao govor u SAD kongresu - handreći govna korumpirana "američke kongresmene" - da NAREDE (preglupim Amerikancima) da krenu u rat sa IRANOM, za ćifutarske interese...
- da bez obzira što je Turska JESTE u NATO-u (a IZRAEL NIJE) - idiotima Amerikancima (tj CIJELOM SAD "političkom elitom") - upravljaju ćifutari kamatari "filantropi"... Što smo odavno i znali, ali se sad ovo govno zločinačko "izraelsko" i ne libi da se POSERE idiotima američkim "patriotskim" - u usta...
- Drugim riječima - ćifutarski "ministar" - a ne "američki predsjednik" - bukvalno KOMANDUJE (idiotinama) "patriotskim Amerikancima" tj US-Army...
Čisto sumnjam da će puno onih "konzervativnim patriota - Trumpovaca" biti u stanju da skontaju ovu prostu poruku:
Naime, te idiotine i dalje se pale na "Izrael- kolijevku kršćanstva"... 🤣 Čitam im komentare svakodnevno na GTP 🤣
|
Jasno je međutim, da se radi o 100% cirkusu - za PREGLUPE GOJIME - prije svega SAD i Rusije - a onda i Svijeta...
,
|
|
|
Post by UVIJEK DOBRO on Jul 29, 2024 21:36:44 GMT
Mislim, Istražuj - sad baš lupetaš. Gdje ti pratiš komentare Amera? Pa poprati malo Moon of Alabama, ili Larryja Johnsona što se tiče Amera i komentara na stvari vezano uz slugane sinagoge sotone; kao i geopolitičke traćeraje. Američki ljudi nisu sekunde gluplji od bilo koga od nas, i to stalno omalovažavanje tih tvojih gojima - zaista postaje - opet - bolesno. Ne bih ovdje niti reagirala da nisi napisao odvratnu LAŽ. Ako ti pratiš tjifutarske medije po Americi, prati, nitko ti nije kriv - ali, nemoj lupetati. Ova dva gore što sam navela su kap u moru onih koji su dobri tamo....mislim, na kraju krajeva, i ti većinom prenosiš ono što oni tamo napišu. Zato sjedni, udahni i razmisli koliko te razvalio taj psy-op koji svakodnevno šilje!! Stvarno?!
|
|
|
Post by istrazuj on Jul 30, 2024 5:23:28 GMT
Mislim, Istražuj - sad baš lupetaš. Gdje ti pratiš komentare Amera? Pa poprati malo Moon of Alabama, ili Larryja Johnsona što se tiče Amera i komentara na stvari vezano uz slugane sinagoge sotone; kao i geopolitičke traćeraje. Američki ljudi nisu sekunde gluplji od bilo koga od nas, i to stalno omalovažavanje tih tvojih gojima - zaista postaje - opet - bolesno. Ne bih ovdje niti reagirala da nisi napisao odvratnu LAŽ. Ako ti pratiš tjifutarske medije po Americi, prati, nitko ti nije kriv - ali, nemoj lupetati. Ova dva gore što sam navela su kap u moru onih koji su dobri tamo....mislim, na kraju krajeva, i ti većinom prenosiš ono što oni tamo napišu. Zato sjedni, udahni i razmisli koliko te razvalio taj psy-op koji svakodnevno šilje!! Stvarno?! Čuj, niko te ne tjera da čitaš moje "laži"... Čitaj šta god hoćeš, a kao što vidiš to možeš i bez probleme podijeliti ovdje. Uz to, ovako ja to gledam, a ne zahtijevam da se bilo ko složi sa mnom:
- ... tzv "Čifutari" - JESU - lažni "židovi" i nema nikakve šanse da ih nazovem drugačije - sa ovim informacijama koje su mi trenutnoi na raspolaganju... (radi se dakle - isključivo o potomcima "računovođa Tartarije" - te i NITI o KAKVOJ tzv "religiji" što sam poprilično detaljno prepričao u kronologiji A.T. Fomenka... Dakle niko - (ali NIKO!) - mi do sada nije bio u stanju predočiti NIKAKAV "bolji" dokaz da ga mogu sam istražiti od Fomenka... A otvoren sam kao i uvijek za drugačije ARGUMENTE, a još bolje i DOKAZE...)
- ... tzv "isusovci" ("jezuiti") - JESU - ćifutarska sekta, kojoj je JEDINA SVRHA raditi PROTIV Krista... (... ovdje malo više diskutovali o tim sotonjarskim-zločincima ćifutarskim tzv "jezuitima" tj mimikriranim potomcima "računovođa" Tartarije: kamen.freeforums.net/thread/72/pri-religijskoj-dominaciji-8-dio )
Komentare pratim ovdje, pa možeš i ti:
Tu je 90% "konzervativnih" Amera (uključujući i vlasnike portala) - totalno na strani Izraela - šta god da učini... Konstantno isti procenat, a oni koji se usude nešto nmapisati protiv Izraela, bivaju momentalno popljuvani i/ili brisani... Dakle ako je recimo čak i 80% "konzervativnih" Amera - toliko izapranog mozga sa (govnjivim LAŽNIM) tzv "Izraelom kako kolijevkom kršćanstva" - kakve onda ima svrhe uzimati u obzir one idiotizirane "ljevičare-zelene-progresivne" - koji jesu protiv Izraela, ali za svako GOVNO koje im KULT servira u vidu "progresivnosti" i DEI... Pa cijela ta idiotizirana masa "ljevičara" ("brnjičara") - bila je i ostala glavna fašistička snaga (ćifutarske) PLANdemije... 99.99% tih "ljevičara-zelenih" se nabilo makar na 3 "bustera" (uz TEŠKU podršku jezuite (ćifutara) - Bergulia, koji je inače zadužen bukvalno za širenje SVAKE vrste sotonizma i razvratnosti po svijetu, a sve u ime ćifutarskog kulta tzv "jezuita" kojima taj zločinac pripada od rođenja...)... Dakle i gore spomenuta čifutarija - (vrhuška sotonjarskog kulta "računovođa) - odlično zna : - da više nema puno pomoći od (idiota) - tzv "ljevičara-zelenih" (nabodenih), premda ih još uvijek koristi za sukobljavanje između "lijeve i desne ruke"...
- da je sad potrebno "uposliti" "DESNU ruku" - tj one "konzervativce", pa zato i gledamo cijelokupni ovaj CIRKUS:
- sa Putinom - ("šahistom-spasiocem svijeta"),
- sa Trumpom - ("drugim spasiocem" - koji sam kaže da "NIJE krsćanin", premda stalno vitla tzv "bibliju"),
- sa Satanyahuom - (koji je "konzervativni tzv židov" podržan od KULTA, i koji otvoreno komanduje tzv "vojskom SAD" na očigled cijelog gojimskog Svijeta),
- sa Erdoganom - (koji je navodno "musliman" ali mu je deda bio rabin, te je poznati pisac koji je to pronašao i objavio - još uvijek u turskom kazamatu...) ...
- ... i sa svim ostalim tzv "političarima Svijeta" - (koje smo svi šokirano gledali 4 godine kako SLIJEPO IZVRŠAVAJU - SVA naređenja sotonjarskog ćifutarskog KULTA (tzv lažnih "židova"="jezuita")
Dakle ta tzv "desna ruka" - je upravo "geopolitika" kojom namjeravaju (uz pristanak gojimskih "patriotskih" masa) - napraviti NOVI "Veliki reset"... ...tj Veliko-sranje koje će im omogućiti SPAŠAVANJE NJIHOVOG - već propalog - "financijskog sistema" - u kojem mi gojimi živimo već 30tak generacija i toliki smo idioti - (bukvalno ona "ljudska odijela" o kojima je pričao DPF) - da NE ZNAMO živjeti bez njihovih KAMATA i ŠEKELA, a treba nam neizostavno "vođa" da nas "povede" kao STADO IDIOTIZIRANIH OVACA - u "Veliki reset"...
Međutim, kao što rekoh - ovo je samo moja lična analiza događaja bazirana na onom što vidim i što sam do sad saznao... Otvoren sam za svaku drugu argumentaciju...
|
|
|
Post by Stock on Jul 30, 2024 8:26:09 GMT
kamen.freeforums.net/post/786/threadOvdje sam postavio poveznicu na zanimljiv dokumentarac o tom Trumpovom (velikom) dijelu donatora I glasača, a u postu ispod I ukrstko prrpričao o čemu se radi. Iako je emisija na swe tv, sve je na engleskom pa možete pogledsti. Kada uhvatim mslo vremena mogu I detaljnije, ali to je to...sprega fanatizma I love radi čudo.
|
|
|
Post by istrazuj on Jul 30, 2024 12:59:54 GMT
kamen.freeforums.net/post/786/threadOvdje sam postavio poveznicu na zanimljiv dokumentarac o tom Trumpovom (velikom) dijelu donatora I glasača, a u postu ispod I ukrstko prrpričao o čemu se radi. Iako je emisija na swe tv, sve je na engleskom pa možete pogledsti. Kada uhvatim mslo vremena mogu I detaljnije, ali to je to...sprega fanatizma I love radi čudo. Da... To je upravo TO... Međutim, film se ne možće gledati izvan Švedske...
Zato evo treilera: FANATIZAM lobotomiranih "konzervativnih" (gojima) - je NEVJEROVATAN...
|
|